magyarfutball.hu

2010.07.06 Régi motorosok távoznak Mislenyből, Koplárovics érkezik

A klub hivatalos honlapján megjelent hírek szerint hat játékos távozik a Kozármisleny SE NB II-es csapatától. Az érkezési oldalon két tapasztalt, NB I-es rutinnal felvértezett labdarúgót találunk.

Antal Sándor kapus és Hergenrőder Tamás munkahelyi és civil életbeli elfoglaltságaival a jövőben nem tudja összeegyeztetni az NB II-es szintű futballt. Hasonló helyzetbe került Szabó Balázs, aki Ausztriában dolgozik a jövőben, így vélhetően alacsonyabb osztályú osztrák csapatban folytatja pályafutását.

Kutyáncsánin Jevremre, Dienes Andrásra és Kanizsai Péterre nem számít ifjabb Bene Ferenc vezetőedző, így az ő szerződésüket nem hosszabbítják meg.
A korábban Kozármislenyből a fővárosba igazoló fiatal Nagy Krisztián a féléves kölcsönadás után tér vissza ismét a Budapest Honvédhez.
A korábban szerződtetett Bozsoki Imre (ZTE II) után két újabb érkező is van Mislenyben. A csapatnál folytatja pályafutását Koplárovics Béla, aki legutóbb Hévízen futballozott. A 2002-ben a ZTE tagjaként a Manchester Unitednek győztes gólt lövő, később a válogatottban is megforduló Koplárovics kétéves szerződést kötött az NB II-es együttessel.
Szintén kozármislenyi színekben játszik az ősszel Andruskó Attila, aki a tavasszal az NB III-as Szentlőrincben szerepelt. A 29 éves futballista mindazonáltal nagy erősítés lehet a mislenyi gárdának, hiszen jelentős élvonalbeli rutinja is van.