magyarfutball.hu

Spanyolország Muñoz Antonio (Málaga 1989.09.23 - )

nemzetiség
Spanyolország
életkor
34 éves

játékos

pályafutás
?
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
?
? - ?
ETO Akadémia
2021. augusztus - 2023. március 21
ETO FC
2023. március 21 - 2024. február 24
eredmények / elismerések
?
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.02.25, 12:50
    ANTONIO MUNOZ TÁVOZIK

    Vezetőségünk szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal
    Vezetőségünk szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal. A spanyol tréner az előző szezon 29. fordulójában vette át a felnőtt gárda irányítását, melynek élén 30 mérkőzésen irányított.
    Munoz mellett távozik a szintén spanyol Ibón Arrieta, valamit az ETO Akadémiánál dolgozik a jövőben Gyagya Attila erőnléti edzőként, és Márkus Gábor videóelemzőként

    Köszönjük Antonio és a stáb önzetlen, elkötelezett munkáját, sok sikert kívánunk a jövőben!

    2024.02.24
    https://eto.hu/hu/article/antonio-munoz-tvozik
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.03.27, 17:19
    A válogatott mérkőzések miatt kéthetes szünetet tartanak a Merkantil Bank Ligában, aminek a legelején az ETO FC Győr vezetősége azonnali hatállyal szerződést bontott Tímár Krisztiánnal. A megüresedett vezetőedzői posztot házon belül töltötték be, ugyanis a harmadosztályú ETO Akadémia fiatal spanyol trénere, Antonio Munoz vette át a felnőttcsapat irányítását. Munoz 2021. nyarán érkezett Győrbe, előtte Magyarországon a DVTK-nál dolgozott, ahol a szintén spanyol Fernando Fernandez segítőjeként tevékenykedett, mint pályaedző. Az ETO-nál először az U19-es csapatot irányította, majd az aktuális szezonban már az ő irányításával vágtak neki akadémistáink az NB III-nak. Az ambiciózus, fiatal tréner szeretné, ha a csapat felszabadultan és eredményesen játszana a jövőben, amivel visszacsalogatják a szurkolókat a lelátóra.

    - Labdarúgó-pályafutásom során a spanyol másodosztályban játszottam. Huszonnégy éves koromban sajnos volt két súlyos sérülésem, ekkor döntöttem el, hogy edző szeretnék lenni.

    Miután elvégeztem a tanfolyamokat, és megszereztem a szükséges papírokat, Fernando Fernandez, aki jelenleg a Real Betisnél dolgozik Manuel Pellegrinivel, hívott, hogy dolgozzunk együtt, és megadta a lehetőséget, hogy a pályaedzője legyek. Számomra hihetetlen volt, hogy egy olyan ember, aki játszott a Real Madridban, a Betisben, a Malagában és a Valladolidban, felhívott, és azt kérte, hogy dolgozzak vele. Pár évnyi spanyolországi közös munka után kerültünk Magyarországra a DVTK-hoz, ahol ő korábban játszott. Ekkor kezdtem el megismerni Győrt, Fernando csodálatos dolgokat mesélt a városról, a stadionról, a szurkolókról, ráadásul abban az időben nyert az ETO bajnokságot, mikor ő még a pályán volt. Amikor úgy döntöttem, hogy visszajövök Magyarországra dolgozni, felvettem a kapcsolatot az ETO-val, és szerencsére meg is kaptam a lehetőséget itt az U19-es csapatnál. Lépésről lépésre, kemény munkával most ott tartok, amiről az első naptól kezdve álmodtam. Most, hogy két éve itt dolgozom, elmondhatom, hogy nagyon szeretem a klubot, a várost, az ETO körül dolgozó embereket, és olyan helyen vagyok, ahol boldognak érzem magam. Úgy gondolom, hogy az ETO nagyon fontos csapat Magyarországon! Amikor bemegyek az edzőterembe, és meglátom a képet, amin az áll, hogy négyszeres magyar bajnok, négyszeres kupagyőztes és szuperkupagyőztes, mindig azt mondom, az ETO-nak vissza kell kerülnie az őt megillető helyre! Most lehetőségem van arra, hogy segítsek a klubnak eljutni oda, ahova kell, és azt megígérhetem, hogy rengeteget fogok dolgozni, ezt pedig mindig szenvedéllyel fogom csinálni. Hiszem, ha minden nap profi munkát végzünk, a stáb és a játékosok egyaránt, akkor közelebb kerülünk a célunkhoz. Velem együtt új ember lesz a stábban Lipták Zoltán is, akit szerintem senkinek sem kell bemutatni. Ő játékosom volt annak idején a DVTK-ban, és már akkor nagyon jó személyes és szakmai kapcsolat alakult ki közöttünk. Szereti az ETO-t, nagyon jó munkát végzett eddig az U17-es csapat élén, és biztos vagyok benne, hogy nagy jövő vár rá edzőként is. Szeretnék köszönetet mondani minden játékosnak és stábtagnak, akikkel együtt dolgozhattam az elmúlt két évben. Nélkülük nem kaphattam volna meg ezt a lehetőséget, és azt üzenem nekik, hogy ugyanilyen felelősségteljesen folytassák a munkájukat. Ők az ETO-t képviselik, egy nagy klubot, csodálatos múlttal, amiért mindig 120%-ot kell nyújtaniuk. Bízom benne, hogy hamarosan eljön a nagy pillanat az ETO számára, amit együtt érünk el! – zárta Antonio Munoz.

    https://www.eto.hu/hirek/13949/bemutatkozik-az-uj-stab/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2023.03.21, 21:23
    A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

    2023.03.21
    https://www.eto.hu/hirek/13946/tavozik-timar-krisztian/