magyarfutball.hu

Szerbia Stevanovic Aleksandar (Pancsova 1974.09.24 - )

alias
Aleksandar Stevanovic
Alekszandar Sztevanovics
nemzetiség
Szerbia
életkor
49 éves
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
?
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
?
? - ?
Szeged-Csanád Grosics Akadémia
2022. május 26 -
eredmények / elismerések
?
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.05.27, 18:12
    Alekszandar Sztevanovics az új vezetőedzőnk

    A 48 esztendős, UEFA Pro-licencel rendelkező szakember január óta szakmai tanácsadóként segíti klubunkat, a következő szezontól pedig vezetőedzőként irányítja a felnőtt csapatot.
    Alekszandar Sztevanovics 1974-ben született a szerbiai Pancsován. Játékosként hazájában a Dinamo Pancsova és az FK Obilic Beograd csapatát is erősítette. Ezt követően hét éven át külföldön futballozott: megfordult Kínában, Romániában, Cipruson, Bahreinben, valamint Örményországban is, ahol a Pjunik Jereván csapatával bajnokságot és kupát is nyert.

    2006-ban befejezte játékos karrierjét és még abban az évben megszerezte az UEFA A- licencet. 2008-tól a szerb labdarúgó szövetségnél dolgozott oktatóként, ezzel párhuzamosan pedig a szerb harmadosztályban volt vezetőedző a Dinamo Pancsova, majd a Zeljeznicar Pancsova együttesénél. Később másodedzőként segítette a Szuperligában szereplő Vozdovac csapatát. 2018-ban megszerezte az UEFA Pro-licencet, két éve pedig a szerbiai UEFA A-licences edzőképzés vezetője volt.

    – Alekszandar januárban érkezett klubunkhoz szakmai tanácsadóként. Az utánpótlás csapatok mellett a felnőtt együttesünk számára is sokat segített. Sok közös gondolatunk van a labdarúgást illetően. Segített a döntés meghozatalában, hogy fél évet eltöltött nálunk, így jól ismeri a csapatot és a játékosokat. Karakteres edző, aki emberileg és a szakmailag is illik a klub filozófiájához, így nem volt nehéz megállapodnunk. Sok sikert kívánok neki a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál – nyilatkozta Adem Kapic, klubunk sportigazgatója.

    Új vezetőedzőnkkel rövidesen interjút olvashatnak hivatalos oldalunkon.

    2022.05.26
    https://www.szeged-grosicsakademia.hu/hir/2027/alekszandar-sztevanovics-az-uj-vezetoedzonk