magyarfutball.hu

Magyarország Sebestyén Szilárd (? 1971.09.27 - )

nemzetiség
Magyarország
életkor
52 éves
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
?
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
?
? - ?
Salgótarjáni BTC
2022. május -
eredmények / elismerések
?
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.05.11, 20:29
    Mint ismert, szerdán Sebestyén Szilárd vette át a harmadosztály Keleti-csoportjában szereplő felnőtt csapatunk irányítását. Újdonsült vezetőedzőnk szerdán, Törökszentmiklóson mutatkozik be együttesünk élén.

    Eredetileg egy héttel ezelőtt került volna sor a bajnokira, akkor azonban a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt játékra alkalmatlanná váló pálya miatt a sípmester úgy döntött, nem lesz lejátszva a meccs.

    Házigazdáink döntetlennel melegítettek a 17 órás kezdéssel esedékes találkozóra, múlt vasárnap a DVTK II-nél értek el gól nélküli remit. Nézzük meg frissen kinevezett trénerünk gondolatait aktuális összecsapásunk előtt.

    Sebestyén Szilárd: – Az elmúlt időszakban jó pár évet dolgoztam az utánpótlásban, mostanra pedig a felnőtt futballban is kerestem kihívásokat. Bár ez ellentmond annak, hogy fél évvel ezelőtt kaptam már egy felkésért, akkor azonban nem fogadtam el. Most viszont úgy láttam, itt van az az idő, amikor bele lehet vágni ebbe a munkába. A hátralévő mérkőzésekből próbáljuk kihozni a maximumot, akár játékban, akár pontszámban. A mai meccs előtt gyakorlatilag csak egy edzésen dolgozhattunk együtt, így sok mindent még nem várhatok el, csak a maximális hozzáállását, figyelmet, akaraterőt minden játékostól. Az az igazság, az előzőékben nem igazán követtem ezt az NB III-as bajnokságot. A mostani ellenfelet videó anyagokból próbáltam feltérképezni, de azért mi a saját játékunkat próbáljuk meg majd játszani, és kevésbé alkalmazkodni az ellenfélhez.

    http://sbtc.hu/potlas-mikloson/