magyarfutball.hu

2016.03.13, Elhunyt Verebes József!
Életének 75. évében elhunyt Verebes József mesteredző, aki a nyolcvanas-kilencvenes években két időszakban is irányította az A-válogatottat.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.02.08, Győri ETO: Verebes lett a szaktanácsadó
Verebes József visszatér a Győri ETO labdarúgócsapatához, s a jövőben szaktanácsadóként dolgozik a klubnál, amelynél a feladata a fiatal tehetségek felkutatása, illetve a zöld-fehérek öregfiúk-csapatának felkészítése lesz. A mesteredzőnek az élvonalbeli együttes szakmai munkájába nincs beleszólása.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.10.15, Verebes visszatért a Nagytétényhez!
Ismét Verebes József irányítja a Nagytétény SE-t. A mesteredző másfél év után tért vissza a Budapest-bajnokság I. osztályában szereplő együtteshez.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.04.22, Verebes Edzőakadémia a magyar stílus feltámasztásáért
A Verebes Edzőakadémia elsősorban azért jött létre, hogy feltámassza a magyar labdarúgó kultúrát és ápolja a magyar edzőlegendák szellemi örökségét – hangzott el az intézmény csütörtöki sajtótájékoztatóján.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.09.24, Verebes József elhagyta a Vác csapatát!
Megtörtént az első edzőváltás az NB II Keleti csoportjában: a sereghajtó VácÚjbuda LTC szakvezetője, Verebes József elköszönt a piros-kékektől. A Mágus a jövőben az NB III Alföld-csoportban szereplő Újbuda TC szakmai munkájáért felel.

...tovább: teljes bejegyzés »

2002.11.29, Verebes megszerezte a Pro-licencet!
Az első hazai Pro-szintű tanfolyamon végzett hallgatók december 18-án ünnepélyes keretek között vehetik majd át az egész kontinensen érvényes Pro Diplomájukat.

...tovább: teljes bejegyzés »