magyarfutball.hu

2019.09.03 Hrepka Ádám Monorra igazolt!

Az átigazolási időszak lejárta után, egy igazán fantasztikus erősítést jelenthetünk be! Hrepka Ádám az őszi szezont nálunk tölti, miután szerződést bontott korábbi klubjával, a Vasassal, így szabadon igazolhatóvá vált.
kép
A 225 élvonalbeli mérkőzésen 58 gólig jutó, magyar bajnok, támadót nem kell bemutatni a futballkedvelő közönségnek, így inkább őt kérdeztük a klubváltás körülményeiről:
Amikor realizálódott, hogy közös megegyezéssel távozok Angyalföldről, több vidéki másodosztályú együttes is megkeresett, - mondta a háromszoros válogatott Hrepka Ádám - azonban július végén megszületett kisfiúnk miatt úgy döntöttünk a feleségemmel, hogy egy újszülöttel nem szeretnénk elhagyni a fővárosi otthonunkat. Ekkor jött képbe a Monor csapata, hiszen 15 éve nagyon jó barátság fűz dr. Selei Andráshoz és Horváth Dávidhoz is, akik felajánlották, hogy egyéni edzések helyett, menjek a csapatukhoz és egy opcióként felvetődött a szerződtetésem is. Már az első napokban érezhettem, amiről korábban csak hallottam, hogy egy igazán jó közösség alkotja az együttest, ami ráadásul minőségi felkészítéssel párosul. Úgy döntöttem, egyelőre télig Monoron folytatom pályafutásom, de továbbra is célom, hogy magasabb szinten futballozzak a harmadosztálynál. Most viszont arra fogok koncentrálni, hogy az ősszel minél sikeresebbek legyünk a NBIII Közép csoportban.

Csapatunk vezetőedzője, Horváth Dávid is értékelte az új játékost: - Nem hallgathatjuk el a tényt, hogy ez az igazolás csak úgy jöhetett létre, hogy baráti viszonyt ápolunk Hrepivel, de akárhogy is, nagyon örülök, hogy ez megvalósult, mert egy kiváló képességű játékosról van szó, akinek a segítségével más szintre tud lépni a csapat. Hatalmas tapasztalatra tett szert pályafutása alatt, többek között félszáz meccse van a holland valamint az izraeli első osztályban, és még mindössze 32 éves, nem levezetni jön hozzánk. Közös érdekünk, hogy segítsük újra felépítenie magát és ha csak a decemberig lejátszandó 12 bajnokira öltözik monori kék-fehérbe, már azzal is elégedettek lehetünk, de persze örülnénk, ha az egész szezonra nálunk maradna.