magyarfutball.hu

2023.07.20, Kerkez Milos a Bournemouthhoz igazolt!
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő AFC Bournemouth hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a magyar válogatott Kerkez Milost.

...tovább: teljes bejegyzés »

2022.06.09, Kerkez Milos bekerült a Magyar Válogatott keretébe!
Az ETO FC korábbi, jelenleg a holland élvonalbeli AZ Alkmaar labdarúgója, Kerkez Milos csatlakozott Marco Rossi, Németország ellen készülő keretéhez.

...tovább: teljes bejegyzés »

2022.01.29, Kerkez Milos Hollandiába igazolt!
Tavaly januárban távozott az ETO FC-től a világhírű olasz AC Milanhoz az utánpótlás-válogatott balhátvéd, Kerkez Milos, aki a téli átigazolási szezonban ismét klubot váltott, Hollandiában, az AZ Alkmaarban folytatja pályafutását.

...tovább: teljes bejegyzés »

2021.02.01, Kerkez Milos Olaszországba igazolt!
Vasárnap este nemcsak a Pécs elleni bajnoki találkozó miatt volt izgalom az ETO FC háza táján, a háttérben ugyanis kemény tárgyalások zajlottak egy átigazolási ügyben, amelynek lezárultával, egy szenzációs bejelentésről adhat hírt a győri klub: Kerkez Milos az AC Milan labdarúgója lett!

...tovább: teljes bejegyzés »

2020.06.26, Kerkez Milos profi szerződést kapott Győrben!
Kerkez Milos tavaly nyáron Hódmezővásárhelyről érkezett az ETO-ba. A szerb-magyar játékos rögtön korosztálya meghatározó játékosává vált, amivel a felnőtt csapatnál és az utánpótlás válogatottnál is felhívta magára a figyelmet!

...tovább: teljes bejegyzés »