magyarfutball.hu

Magyarország † Tihanyvári László (? 1959.04.13 - 2021.12.09)

nemzetiség
Magyarország
életkor
† 62 évesen elhunyt
(65 éve született)

játékos

pályafutás
?
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
?
? - ?
Majosi SE
2017 - 2021. április 21.
eredmények / elismerések
?
0 nemzetközi kupa
0 hazai kupadöntő
0 elsőosztályú bajnoki
1 másodosztályú bajnoki

Tihanyvári László magyar bajnoki mérkőzései:

NB II Nyugat 1994/1995

# dátum ford. mérkőzés csere lap gól eredmény
1 1994.11.20 14 Pécsi VSK - Haladás VSE LEcserélve 0 : 2
1 mérkőzés
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: BZS1979
    2021.12.10, 15:19
    Elhunyt a Majosi SE korábbi edzője

    Hatvankét éves korában elhunyt Tihanyvári László, a Majosi SE korábbi vezetőedzője.

    A völgységi klub közleménye szerint a szakember súlyos, gyors lefolyású betegség következtében, az elmúlt éjjel örök álomra hajtotta fejét. Tihanyvári László négy évig ült a majosi kispadon, irányításával előbb bronzérmet szerzett a megyei élvonalban, a 2019/2020-as szezonban pedig bajnoki címet ünnepelhetett, kivívva ezzel a klub történelmi szereplését az NB III-ban.

    https://www.teol.hu/helyi-kozelet/2021/12/elhunyt-a-majosi-se-korabbi-edzoje
     
  2. avatar: Golyó
    2021.05.09, 21:45
    Tulajdonképpen már kiestek, amikor felállították Tihanyvárit

    Nemrégiben felmondtak az NB III.-as Majos csapatánál edzősködő Tihanyvári Lászlónak (62). A tréner a jövőben is edzősködni szeretne, lehetőség szerint ismét Baranyában dolgozna.

    Tihanyvári László négy évet húzott le a Tolna megyei együttesnél. Az első évben harmadikok, a harmadikban bajnokok lettek, vele jutottak fel az NB III.-ba, ahol már jó korán kiderült, kiesőjelölt lesz a Majos. Hamar tetemes hátrányba került, és nyolc fordulóval a bajnokság vége előtt Tihanyvárit elküldték. A gárda azonban nélküle sem lett jobb, azóta nem szerzett pontot.

    – Nagy dicsőségnek tartottam a feljutást. De hamar megtapasztalhattuk, hogy nagy a szakadék az NB III. és a megyei I. osztály között

    – fogalmazott Tihanyvári.

    – Nem voltunk ennyire gyengék, amit a helyezésünk mutat, csakhogy ősszel példátlan sérüléshullám sújtott bennünket. Sajnos, kapuvédőnk, Steinbach Gergő, akik kiemelkedett az NB III.-ban is, súlyos térdsérülést szenvedett, tavasszal pedig a kapuskérdést sem tudtuk megoldani. Tulajdonképpen már kiestünk, amikor felállítottak. A sportköri elnök azt megelőzően hétszer akart kirúgni, de a vezetőség mindig mellettem állt ki. Nyolcadik kísérletre viszont sikerült neki. Ő egy dilettáns, olyan kérdésekbe akart beleszólni, amik nem tartoznak rá. Elég, ha annyit mondok, hogy egy-két üveg sörrel a kezében jelent meg az edzésen, és úgy értékelte az éppen folyó szakmai munkát. Minden foglalkozáson ott volt, de inkább a titulus által megkövetelt feladatokat kellett volna csinálnia… Tolna megyében már ott is van műfüves pálya, ahol nincs is futballcsapat. Majoson még nincs… Négy év sikeres együttműködés után arra sem volt képes, hogy elköszönjön… Nálam sportegyesületi elnökként a PVSK-s Czerpán István és a kozármislenyi Feleki Attila az etalon. Hol volt ő hozzájuk képest?

    Túl a hatvanon Tihanyvári még edzősködne, ha lehet inkább Baranyában. Mostani elküldése után még nem volt újabb megkeresése, egyelőre egyetlen klub sem puhatolózott nála.

    – Öt a szerencseszámom, álmom az öt felnőtt bajnoki cím, edzőként négy már megvan. Szeretném, ha az ötödik is összejönne.
    Majos egyébként Tolna megye déli részén fekszik, Bonyhád belterület besorolású városrésze, korábban önálló település volt, 1973. január elsején csatolták Bonyhádhoz, annak városközpontjától 3,5 kilométernyire fekszik. A legutóbbi népszámlálás szerint 1192-en lakják.

    Csapata tavaly nyáron került fel az NB III.-ba, ahol a Közép-csoportban jelenleg abszolút utolsó, 16 ponttal van leszakadva a 15. Szegedi VSE-től. A mérlege: 1 győzelem (idén március 21-én az Újpest II. ellen, idegenben), 4 döntetlen, 28 vereség, a gólkülönbsége 19-111. Érdekesség, hogy az ugyanebben a mezőnyben szereplő Kozármisleny odahaza nem tudta legyőzni, 2020. augusztus 12-én 1-1 volt az egymás elleni eredmény a mislenyi pályán. Tihanyvári utóda Majoson Kardos Ernő lett, aki futballistaként megfordult a PMFC-ben, a Ferencvárosban, Győrben és Kaposváron is, trénerként legutóbb a Marcalit edzette.


    Forrás: https://www.bama.hu/sport/helyi-sport/tulajdonkeppen-mar-kiestek-amikor-felallitottak-tihanyvarit-3771319/
     
  3. avatar: bbsz
    2021.04.24, 22:09
    Edzőváltás Majoson!
    A vezetőség megköszönte az eddigi munkát Tihanyvári Lászlónak, aki négy évig irányította csapatunkat, és a tavalyi szezonban kiharcolta a feljutást az NB III-ba.
    További sportsikereket kívánunk Tihanyvári Lászlónak, és szeretettel üdvözöljük új vezetőedzőnket, Kardos Ernőt.

    2021. 04. 21. https://bonyhadisportcentrum.hu/hirfolyam/majosi-se/edzovaltas-majoson.html