magyarfutball.hu

fénykép helye
alias
Vancsa Miklós fia
nemzetiség
Magyarország
életkor
19 éves
poszt
csatár
kapcsolódó személy
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Vasas FC
2019 -2020
MTK Budapest
2020 - 2022. január 31
Lommel SK
2022. január 31 -
MTK Budapest (kölcsönben)
2022. január 31 - 2022. június
eredmények / elismerések
?
fénykép helye

Vasas FC, 2019-2020

...

MTK Budapest, 2020-2022

10-11 éves korom óta ennél a klubnál vagyok egy rövid kitérőt leszámítva. Itt kaptam meg a futball alapjait, a labdarúgásnak majdnem minden elemét itt sajátíthattam el, de ami számomra legalább ennyire fontos, hogy emberileg is milyen sokat kaptam az évek során az edzőktől és természetesen a játékostársaktól. Nagy köszönettel tartozom a vezetőségnek és a stábnak azért, hogy ilyen fiatalon is maximálisan bíztak bennem a felnőtt csapatban is, mindig úgy voltam vele, hogy minden pillanatot próbáljak megragadni annak érdekében, hogy éljek a felém tanúsított bizalommal.1


Lommel SK, 2022-

...
17 évesen költöztem ki, nemcsak a foci volt új, hanem az is, hogy egyedül élek külföldön, úgyhogy időbe telt ezt megszokni, ebbe beletanulni. A játék az teljesen rendben volt a tavalyi idény második felétől, egyedül az volt zavaró számomra, hogy nem sikerült gólokat lőnöm és gólpasszokat adnom. Aztán a nyári felkészülés jól sikerült, és nagy önbizalommal vágtam neki a mostani szezonnak, abban bízva, hogy sikeres lehetek én is, és a csapat is. Fizikális, darálós, nagyon sok a párharc. A Lommel a többségtől eltérő stílust képvisel, miénk a második legmagasabb labdabirtoklás-százalék, csak a legvégső esetben vannak előrevágott labdák, inkább a sokpasszos labdakihozatalok jellemzőek, és igyekszünk szépen felépíteni a támadásokat.2

...

MTK Budapest, 2022, kölcsönben

...
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.02.02, 16:25
    Hát, meglátjuk mi lesz belőle. Arra már most fogadni lehet hogy Man City játékos sohasem, de ettől még a magyarfodball számára értékes spiller lehet
    Azért az jópofa volt hogy Vancsa "nem vagyok befolyásos" papa a minap egy interjúban mellékesen megjegyezte hogy a gyerek a tavaszi barátságos felnőtt válogatott meccseken akár játszhatna is

    Nem sok értelmét látom ennek így. Kivárhatott volna nyárig, hátha érkezett volna valami ajánlat valami erősebb holland, belga, svájci csapattól is vagy a Salzburgtól.
    Nyilván egy 17 évesnek még elmegy a belga 2 (jövőre is max belga 2), de illúziói vannak az apjának ha azt gondolja, hogy ebből az osztályból Rossi behívja, legyen akármilyen tehetséges is.

    Megvolt a hype, mostantól szorgalmas hónapok következnek.
    Ahhoz meg szokjunk hozzá, hogy nagy a nagy csapatok tulajdonosai farmcsapatokat tartanak sokfelé, évente sok fiatal tehetséget vesznek világszerte, aztán kiderül hogyan fejlődnek. Ha nagyon jól, akkor a "nagy" csapatba is bekerülhetnek, ha nem akkor mehetnek valamelyik kisebbhez. Ha pedig a számok azt mutatják, hogy az értékük rentábilisan már nem növelhető, akkor eladják őket.
    Az egész egy nagyon egyszerű matek. Ebben a korban a nem kiemelkedő tehetségeket ontó futball nemzeteket (portugál, spanyol, francia, olasz, angol, német, brazil, argentín) leszámítva egy 16-18 éves tetetség olcsó. Néhány millió € lehet az ára, ha pedig beválik 2-3 év alatt nőhet az ára akár a tízszeresére is. Itt lehet igazán kasználni, nem a nagy sztároknál. Sőt, igazából az itt megkerestt pénzből lehet a sztárokat "üzemeltetni".
    Akik a sikereket szállítják, de megfizni csak bődületes pénzekkel lehet.

    A nyolccsapatos belga másodosztály hetedik helyezettjéhez kerül 2024-ig.Így már nem tűnik akkora csodának ez az egész...Manchester City stadion túrát azért kapott bónusz ajándékként a csodafiú.

    a srácra azt mondták, hogy a magyar foci legnagyobb ígérete, ehhez képest odaadják a belga II kiesőjéhez, ha valóban akkora ígéret, akkor valakit felelősségre kellene vonni ezért az átigazolásért, ha nem akkora ígéret akkor valakit felelősségre kellene vonni a hazugságért. Sajnálom a srácot, szerintem innentől kuka a karrierjének, bár gondolom nem kevés pénzt kapott az átigazolért, de az Ifjusági BL után a belga III-ban neki sem lesz nagy élmény játszani.

    A Lommel játékosainak átlagéletkora 22 év sincs. Nem igazán vagyok képben a csapat profilját illetően, de ez amiolyan inkubátorháznak tűnhetne - azonban a transfermakton egy olyan játékost sem látok az elmúlt évek (!) távozói közül, aki normális csapathoz igazolt volna. De majd megmondja valaki a frankót, aki jobban ért a dolgokhoz.

    Az összeg tűrhető - ha igaz a 3millió.
    A hely röhej. Főleg a City-t használó röhejes marketingpropagandához képest.

    Ne keverjétek már,a City Grupról volt szó végig aminek 10 csapata van,a Cityhez közvetlenül, teljesen ismeretlen játékos sohasem ment.

    Vancsa olyan tehetség, amilyen évtizedek óta nem volt a magyar fociban. Nem véletlen, hogy Manchesterben volt, ott csinálta meg az orvosit, körbevezették a stadionban. Ha nem az lenne a terv, hogy ott játsszon idővel, ez nem történik meg.

    Én láttam Vancsát játszani, jópár meccset végignéztem úgy hogy kizárólag az ő játékát figyeltem, egyelőre annyi jelenthető ki róla hogy egy tehetséges fiatal, aki most kapott egy esélyt külföldön és megdolgozhat azért hogy egyszer tényleg magas szinten játszhasson. A promó körítés senkit nem érdekel, Kerkez Milosról egy éve ódákat zengedeztek hogy magánrepülőgépet küldött érte a Milan, tegnap meg eladták Hollandiába és ott kell kivívnia ha valami komolyabbat akar. Én a legjobbakat kívánom mind neki, mind Vancsának és remélem hogy pár éven belül topligás játékosként látjuk őket viszont a magyar felnőtt válogatott mezében, de a parasztvakításból köszönettel nem kérek

    Én is szurkolok természetesen neki. Csak az a fura, hogy egyelőre a kiesőjelölt MTK-ba nem "robbant be", pedig azt hinné az ember, hogy ha akkora tehetség, akkor az NB1-ben már ennyi idősen is kitűnne, ahogyan régebben mondjuk egy Lisztes vagy Szabics is kitűnt ennyi idősen. De hajrá, szurkoljunk neki.

    A nagy csapatok scoutjai ma már nem azt nézik, ki hány gólt lő vagy hányszor találja el a kaput. Technika, első labdát étel, labdakezelés, ez az amit néznek, és ezekben Vancsa valóban kiemelkedő a magyar fiatalok körében. Lövőerőre 18 éves kor fölött is lehet edzeni, Lewandowski vagy Haaland sem lőne ennyi gólt, ha nem lenne rakéta erejű lövésük. A srácnak jók az alapjai, ezért vették meg, innentől tőle függ mi az a szint amivel megelégszik.

    A belga másodosztály annyiva jobb csak, mint a hazai első osztály, hogy a körforgásban jobban benne van, szem előtt van, komolyabban veszik, mint az nb1-et. Egyébként nem is szerződtethette volna a Manchester City maximum 3 évre, mivel 18 év alatti. Nyilván ez is benne van a pakliban. Kicsit sok hűhó semmiért volt ez a cirkusz vele.

    A 3 millió eurót biztos nem a belga 2. osztályú csapat köhögte fel egy 17 éves játékosért...

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2873721