magyarfutball.hu

Magyarország Goretich Gábor (? 1975.01.14 - )

alias
Goretich Krisztián ikertestvére
nemzetiség
Magyarország
életkor
49 éves
kapcsolódó személy
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
?
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
?
? - ?
Bajai LSE
? - ?
eredmények / elismerések
?
0 nemzetközi kupa
0 hazai kupadöntő
0 elsőosztályú bajnoki
1 másodosztályú bajnoki

Goretich Gábor magyar bajnoki mérkőzései:

NB II Nyugat 1994/1995

# dátum ford. mérkőzés csere lap gól eredmény
1 1995.05.21 26 Bajai FC - Haladás VSE BEcserélve 0 : 1
1 mérkőzés
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.01.18, 11:46
    Négy év után ismét Goretich Gábor és Goretich Krisztián irányítja a szakmai munkát a BLSE felnőtt csapatánál. A testvérek Kernya Tiborral kiegészülve a felnőtt mellett az U19-es gárda munkáját is felügyelik, mivel a két csapat között nagy lesz az átfedés. Az augusztusban induló NB II-es bajnokságban nehéz feladat vár a megfiatalított bajai csapatra.Goretich Gábor és testvére Krisztián évekkel ezelőtt már sikeresen irányította a BLSE felnőtt csapatát, a Hernády, Sziegl, Trucz fémjelezte bajai csapat feljutott az NB III-ból a második vonalba. Az első NB II-es idény közepén aztán leváltotta őket a klub vezetése és Nagy Tamást bízta meg a szakmai munka irányításával. Az ikrek azóta a BLSE utánpótlás együtteseinél dolgoztak eredményesen, míg most ismét megkapták a lehetőséget a klub első csapatánál. Kernya Tiborral kiegészülve a felnőtt mellett az U19-es csapatot is edzik majd, az első keret azonban nagy részt Goretich Krisztián felelőssége lesz majd.

    Goretich Krisztián edző, BLSE:
    Hárman alkotjuk majd az edzői stábot. A testvérem Gábor, a Kernya Tibor és jómagam. Közvetlen kapcsolatban leszünk az U19-el, ahonnan a tehetségeket kell felhozni. A napi munkát fogja még velünk végezni a mi felkérésünkre Kővári Péter és Evanics Zoltán. Ez az öt tagú stáb elég bajai szerintem, sok szállal kötődünk Bajához. Megpróbálunk jól szerepelni, ha viszont az eredmények nem jönnek, hanem egy stabil csapatot fogunk kialakítani a jövőre nézve az is pozitívum lesz a mi számunkra.

    Mivel Krisztián jelenleg nem rendelkezik az NB II-höz szükséges edzői papírral, így testvére Goretich Gábor lesz hivatalosan a vezetőedző. A szakember azonban inkább az U19-es gárdára koncentrál majd, akikkel egy korosztállyal lejjebb bajnoki címet ünnepelt tavasszal. A szakmai stáb tehát kezd összeállni, azonban elképzelhető hogy később még Kővári Péter is csatlakozik az edzőkhöz, aki egyéni képzést tarthat a futballistáknak. A játékoskeret kialakítása a következő hetek feladata lesz, de az már most biztos, hogy egy megfiatalított, olcsóbb keret vág majd neki a bajnokságnak. A felkészülés várhatóan július elején, míg a pontvadászat augusztus közepén indul.

    2012.06.14
    http://www.bajaitelevizio.hu/?p=5628