magyarfutball.hu

Olaszország Mazzeo Vincenzo (Ründeroth 1968.12.14 - )

alias
Vincenzo Mazzeo
nemzetiség
Olaszország
életkor
55 éves

játékos

pályafutás
?
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
?
? - ?
Budapest Honvéd FC-MFA
? - 2011
?
? - ?
eredmények / elismerések
?
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.22, 14:04 (szerk.: 2016.11.22, 14:07)
    A honvedfc.hu híre szerint a Honvéd-MFA NB II-es együttesének kispadján a továbbiakban az olasz Vincenzo Mazzeo ül majd, míg az eddigi edző, Lőrincz Emil az első csapat pályaedzője let

    A honvedfc.hu beszámolója szerint az olasz Vincenzo Mazzeo irányítja a Honvéd-MFA csapatát, amely jelenleg a 11. helyen áll a Ness Hungary NB II Keleti csoportjában. ”2005 és 2009 között a Lecce utánpótlásnál volt edző, majd 2009-től mostanáig a Lecce Primavera, vagyis a Lecce második csapatának volt az edzője” - írja a szakemberről a kispesti egyesület honlapja. A csapat eddigi edzője, Lőrincz Emil Supka Attila stábjában lesz pályaedző az élvonalbeli együttesnél. Az olasz tréner a honvedfc.hu-nak nyilatkozott.

    – Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen lehetőséget kapok a Bp. Honvédnál, a nagy Puskás Ferenc csapatánál. Tudom, hogy az MFA a régió egyik vezető akadémiája, ezért tisztelettel, alázattal közelítem meg a feladatot. Külön örülök, hogy azzal a Szalai Lászlóval és stábjával dolgozhatok együtt, mely az elmúlt években minden szinten kiemelkedőt produkált. Nem csak dolgozni, de tanulni is szeretnék. Külön öröm számomra, hogy a Honvéd vezetőedzője Supka Attila is számit azokra a játékosokra, akik a második csapat keretében edzenek. Ha nálam valaki kiemelkedő teljesítményt nyújt azt ő is figyeli és értékelni fogja. Hajrá Honvéd, Csak a Kispest!

    2011-09-26
    http://old.csakfoci.hu/node/97849