magyarfutball.hu

Spanyolország Carrillo Joan (Monistrol de Montserrat 1968.09.08 - )

Carrillo Joan 2015
2015-ben a Videoton vezetőedzőjeként
alias
Joan Antoni Carrillo Milán
Joan Carrillo Milán
Kárijjó
Carillo
nemzetiség
Spanyolország
életkor
55 éves
poszt
középpályás
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
?
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
RCD Espanyol (utánpótlás)
? - ?
Girona FC
2006 - 2007
RCD Espanyol (pályaedző)
2009 - 2011
Videoton FC (pályaedző)
2011 - 2014
Videoton FC
2014 - 2015
UD Almería
2015
HNK Hajduk Split
2016 - 2017
Wisła Kraków
2018 - 2019
MOL Fehérvár FC
2019. november 25 - 2020. július 6
AEK Larnaca
2020. szeptember 21 - 2020. november 24
Debreceni VSC
2021. november 8 - 2022. június 27
CD Lugo
2023. február - 2023. március
eredmények / elismerések
?
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.11.26, 11:45
  Carillo nagyon jó edző miután bajnokságot nyert "kivették alóla a csapatot"!
  Kíváncsi vagyok ezzel a kerettel mit hoz össze.

  mikor bajnokságot nyert, a Fradi akkor kezdett visszatérni az elitbe. Amint tavaszra összeállt egy jobb csapat, a kupadöntőn 4-0-ra vertük őket, a bajnokság végét szanaszét bénázták, szerencséjük volt, hogy sima volt az előnyük. Én nem látom a nagy mágust ebben az emberben, azóta is mindenhol megbukott. Egy valami pozitívum, hogy a csapata focizni akart mindig. Viszont taktikailag ugyanolyan komolytalan, mint anno Moniz volt.

  Ez a pali az egyik legrosszabb edző volt, nem ő nyerte meg a bajnokságot az már megvolt nyerve. És semmi karizmája nincs.

  Azt szépen megnyerették a Fradival mert kezdett írtó kínos lenni a szereplésük.Már akkor is rengeteg pénzt öltek bele csak semmi eredmény nem volt. még ennyi se ,mint most.
  Utána kivették Carillo alól a csapatot ,Gyurcsó Nikolics ,Stopira mindenkit elzavart B.Győző csinálva a " tüzet" hozta a no name selejtjeit köztük Casoni "mestert" ami sikerült is neki hiszen a Fradi akkor utcahosszal nyerte a bajnokságot.
  Sousa alatt elég sokat tanult fejlődött meglátjuk mit hoz ki a csapatból.
  A csapat gerincét ismeri Juhász ,Vinicius , Koko , Kovácsik ,Stopira mind játszottak már a kezei alatt.
  A fiatalok pedig tudnak majd alkalmazkodni hozzá.

  Futács nála lett gólkirálya Splitben ha jól emlékszem. A kopasznál jobb edző, még időben léptek a Vidisek.

  Carrillo rövidtávon a legjobb megoldásnak tűnik, hosszútávon meglátjuk. Emberileg is nagyon szimpatikus, a Vidi-szurkolók 99%-a szerintem örül neki.
  Szakmailag nagyon sikeres volt nálunk, utcahosszal nyert bajnokságot egy leírt kerettel többek közt a Fradi előtt. Sajnos a nemzetköziben nem mérethette meg magát és csapatát az akkori klubigazgató dilettantizmusa maitt. Alighanem vége a Nikolics alatt látott szötyörgős antifocinak, a keret elvileg alkalmas a baknokság megnyerésére. Meglátjuk.
  mzsmnb00
  És kivel beszélne Carrillo szerbül?
  Egy db szerb játékosunk van.
  fradyendre
  A Fradinál nagyobb pénztemető ebben az országban nincs. Az a plusz párezer fő/meccs kb a pályakarbantartásra elég...
  A meccsenkénti 1500 néző pedig nettó hazugság (de mit várjak egy fradistától...)
  geniusfifa
  Igen rosszul emlékszel. Tavasszal utcahosszal nyertük a bajnokságot 4-5 fordulóval a vége előtt, ezután eresztett le a csapat.
  A "semleges" pályán rendezett kupadöntőn (tudod, ahol inzultáltátok Carrillo családját) már teljesen szétesett a csapat, mivel már tudták hogy máshol folytatják és Carrillot elküldik. Így az az eredmény nem releváns. Abban a szezonban lefociztunk mindenkit, amíg a dilettáns Burcsa szét nem verte a csapatot. És az is "érdekes" volt, hogy a tulajdonosunk szerint nem akkor kellett volna aranyat nyernünk és el se ment a bajnokság ünneplésére...
  stardust
  A horvát bajnokságban bronzérmes lett a Hajdukkal, Futács gólkirály volt. Krakkóban egy csődközeli csapathoz került. Ezzel együtt nem túl fényes karrier utánunk.

  Carrillo fényes sikert ért el a Vidinél egy év alatt. Milyen bukásról beszélsz?
  2 db spanyol játékosa volt, egyik se az ő edzősködése alatt került a klubhoz.
  Miről beszélsz ember?...

  Felettébb érdekes döntés, hiszen anno, amikor elzavarták, Garancsi azt nyilatkozta, hogy sajnos Joan Carrillo többszöri iránymutatás ellenére is figyelmen kívül hagyta a klub hosszú távú stratégiai érdekeit, ezzel szakmai, erkölcsi és anyagi kárt is okozott. Azt kérte Burcsa Győző klubigazgató a vezetőedzőtől még decemberben, hogy mondjon neveket, kiket látna szívesen a csapatban. Carrillo csupa olyan nevet adott le, akik mind egy bizonyos ügynökhöz tartoztak, a mutatóik pedig egytől-egyig gyengébbek voltak a már a keretünkben lévő játékosoknál. Ez nem volt járható út. (...) A Vidit nem lehet megzsarolni, bár nincs sok eszközünk, nincsenek fegyvereink. Sőt, még az áldott emlékű Kovács Feri bácsi is azt mondta róla, hogy Kiváló lenne egy általános vagy középiskolába, de egyetemen már nem oktathatna. Akkor hogy is van ez? Tudja valaki, hogy mi a fene folyik a Vidinél?

  http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2734435