magyarfutball.hu

2019.07.01 Farkas Balázs Soroksárra igazolt!

A mai napon a Soroksár SC csapata is elkezdte a felkészülést a következő szezonra! Játékosaink a pihenő alatt egyéni edzésterveik alapján készültek, ezen a héten pedig belevágnak a közös munkába. Kedden és csütörtökön már 2 edzést vezényel a Lipcsei Péter, míg a hétvégére pihenőt kapnak a játékosok.
kép
A csapatban összetételében több változás lesz. Biztosan távozik Kovács Dániel, Steer Bence, Dvorschák Gábor, Lakatos István, Tamási Zsolt és Kovács Dávid Szilveszter. Az érkező oldalon eddig Farkas II. Balázs, szélső támadó Zalaegerszegről, Mateja Mitic, korábbi kisvárdai játékos, Abu Attila kapus Vácról és Varga Ádám a Ferencvárosból szerepelnek. Pál András, Erdélyi László és Frőhlich Roland meghosszabbította a szerződését, így ők is biztosan a Haraszti úton folytatják pályafutásukat.

Dragóner Attila folyamatosan tárgyal a Ferencvárossal a csapat fiatalokkal való megerősítésén. Továbbá több próbajátékos is megmutathatja tudását ezekben a napokban, de a 13-án kezdődő szlovéniai edzőtáborba már végleges kerettel szeretne elindulni Lipcsei Péter.