magyarfutball.hu

2019.06.07 Farkas Balázs távozik Zalaegerszegről!

Távozik csapatunktól a kapus Zöldesi Illés, akit kölcsönszerződése lejártával visszarendelt a Kisvárda. Illés 37 bajnokin védte a kapunkat a mögöttünk hagyott idényben, és számos nagy bravúrral járult hozzá a bajnoki aranyéremhez.

Szintén kölcsönszerződése lejártável visszatér anyaegyesületéhez, a Mezőkövesdhez Novák Csanád. A támadó hétszer kezdőként, 23 alkalommal pedig csereként lépett pályára a bajnokságban, és öt gólt szerzett, ezen kívül a kupában is betalált.

Lejárt a szerződése és nem marad Zalaegerszegen Farkas Balázs, aki 8-szor kezdőként, 5-ször pedig csereként segítette a csapatot, és két gólt szerzett a tavasz folyamán.

Szintén lejár a kontraktusa Aljosa Vojnovicnak is. A hét találkozón két gólig jutó, de a szezon nagyrészében súlyos sérüléssel bajlódó, és még mindig nem teljesen egészséges középpályás is más klubban folytatja pályafutását. Távozik a fiatal kapus, Szmola Bálint is.

Mindannyiuknak köszönjük, amit a klubért tettek, és hogy segítettek a csapatnak az óriási siker, az NB I-be jutás és a bajnoki cím elérésében! Pályafutásuk folytatásához további sok sikert kívánunk!