magyarfutball.hu

2016.02.15 Géresi Krisztián 2019-ig hosszabbított a Vidivel!

kép
Géresi Krisztián tavaly november 28-án debütált az élvonalban az MTK ellen, majd pár héttel később, december 12-én megszerezte első NB I-es gólját is, amely ráadásul a Sóstói Stadionban az utolsó gól volt, nem mellesleg pedig győztes találat volt a Paks ellen.

Géresi Krisztián az elmúlt időszakban teljesítményével, hozzáállásával meggyőzte a klubvezetést arról, hogy hosszú távon értéke lehet a csapatnak, ezért a mai napon meghosszabbították a szerződését.

"Nagyon boldog vagyok, hogy miután tavaly megkaptam életem első profi szerződését a nevelőklubomtól, most azt meghosszabbították egészen 2019 nyaráig. Jól esik, hogy hosszú távon számolnak velem, és annak is örülök, hogy az elmúlt hónapokban sikerült bizonyítanom. Nem gondolkodom most azon, hogy mi lesz velem néhány év múlva, nem jár a fejemben erősebb külföldi bajnokság, csak az, hogy minél több sikert ünnepelhessek Vidi-játékosként. Most csak erre koncentrálok, és azért dolgozom minden nap nagyon keményen, hogy minél több játéklehetőséget kapjak majd, hiszen rendkívül jó labdarúgók szerepelnek a csapatban a posztomon, nem lesz tehát könnyű dolgom" - nyilatkozta honlapunknak Géresi Krisztián.

"Nagyon örülök, hogy egy saját nevelésű fiatallal sikerült szerződést hosszabbítani, aki már ősszel elkezdte bontogatni a szárnyait. Neki is elmondtam, hogy a képességei alapján akár előbb is megtörténhetett volna a karrierjében ez a lépcsőfok, de még így sincs lekésve semmiről, hiszen csak 21 éves. Krisztián nagyon jól teljesített a felkészülés alatt is, látszott, hogy minél jobban megszokja a légkört a felnőtt csapatnál, annál jobb produkcióra képes. Meccsről meccsre egyre többet nyújtott az elmúlt hetekben, és ha töretlen marad a fejlődése, meghatározó játékosa lehet a Vidinek a következő időszakban" - nyilatkozta Géresi Krisztiánról Kovács Zoltán, klubunk sportigazgatója.