magyarfutball.hu

2023.07.08 Szappanos Péter Paksra igazolt!

Szappanos Péter is megérkezett klubunkhoz! A harminckét éves kapus karrierje Jászberényből indult, majd a Ferencváros után a Dunaharasztinál, később Tatabányán és Zalaegerszegen bizonyított. A kék-fehéreknél négy évet töltött, mielőtt Mezőkövesdre tette át a székhelyét 2018 nyarán. A ’kövesdiek kapuját három szezonon át védte. 2021-től a Budapest Honvéd hálóőre volt, egészen mostani átigazolásáig. Paksi kontraktusa három évre szól.
kép
„Nagyon örülök, hogy csatlakozhattam a csapathoz. Szintem régóta minden játékos pozitívan szemléli a Paks példaértékű filozófiáját, munkáját. A tavalyi évadban is egy kis szerencsével meglehetett volna a dobogó. Az ügyvezető úrral egyeztetve, idén is hasonló célokkal vágunk neki a szezonnak. Egyénilég is szeretnék minél többet hozzátenni ahhoz, hogy minél előrébb végezzen a klub” - így a papírok szignózását követően a válogatott kapus honlapunknak, aki már százharminckilenc NBI-es meccset jegyez.

A szerződtetésről ügyvezetőnket, Haraszti Zsoltot is megkérdeztük: Örömteli, hogy egy válogatott kapus Pakson folytatja pályafutását. Sok sikert kívánunk számára a magyar csapatban.

Üdvözlünk és sok sikert kívánunk a magyar csapatban, Péter!