magyarfutball.hu

Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya

 1. Történelmi fényképek / fejlesztések... »
 2. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 3. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 4. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 5. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 6. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 7. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 8. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 9. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 10. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 11. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 12. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 13. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 14. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 15. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 16. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 17. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 18. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 19. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 20. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 21. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 22. fénykép: Budapest, XVI. ker., Bátony utcai Sportpálya (2012)
 23.  
 1. 12 felhasználó járt itt.
 2. alias
  1. Ikarus-pálya, Ikarus BSE Sporttelep, Margit utca
 3. kapcsolódó stadionok
 4. cím
 5. térkép, megközelítés
 6. befogadóképesség
  összesen : 3.500
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 7. lakosság
  Budapest, XVI. ker.: 68.235 (2012)
 8. hazai csapat
 9. nézőcsúcs
  3.500
  Ikarus - Honvéd ?:?
  Magyar Kupa
  1980.?.?.
 10. pálya mérete
  110m x 66m
 11. talaj típusa
  természetes füves
 12. eredményjelző tábla
  elektronikus
 13. világítás
  nincs
 14. futópálya
  salakos
 15. átadás éve
  1952
 16. nyitómérkőzés
 17. kapcsolódó mérkőzések
 18. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: AMiUtunk
  2014.04.22, 19:17 (szerk.: 2014.10.05, 13:56)
  A jó példa: Ikarus
  A Puskás-stadion mellett az egyetlen nemzetközi [atlétikai] verseny lebonyolítására alkalmas budapesti pályát 2011-ben adták át. Kalandos története elején az Ikarus gyári pályája volt, a magánosításkor megszerezte egy vállalkozó, ám nem tudta eladni. Tüntettek érte a mátyásföldiek, Kovács polgármester pedig - mint egykroi atléta és idősebb Tomhauser István volt tanítványa - megmentette, az önkörmányzat segítségével felújíttatta. Lelátó és öltöző épült, gyönyörű a pálya, ahová özönlenek a gyerekek, naponta négyszázan edzhetnek rajta. Tavaly itt tartották a felnőttek bajnokságát is.

  Bácsi, kérem... hol lehet itt futni? - Futballarénák és atlétikai stadionok, megszűnő futópályák, szükséges és szükségtelen építkezések Magyarországon

  Több városban a labdarúgás, pontosabban a lelátó szorítja ki a stadionból az atlétikát(...) Amit [atlétikai szempontból] nyugodt szívvel stadionnak lehet nevezni vidéken, az a debreceni, a nyíregyházi, a szekszárdi és a székesfehérvári Bregyó köz új sportközpontja - mondta Gyulai Miklós a Magyar Atlétikai Szövetség elnökeként, mielőtt a versenyre alkalmas pályákat áttekintettük. - Budapesten a Puskás stadion mellett csak az Ikaruson lehet nemzetközi [atlétikai] versenyt tartani, a Honvéd és a Fradi pályája hatsávos, a BEAC-pályát tönkretették, az ÚTE-pálya az enyészeté.(...) A Kecskemét-Szolnok-Szeged körzetben például nincs műanyag borítású pálya.(...) Országos szinten nagyobb gondot jelent a fedett pálya hiánya a hat hónapos téli időszakra.(...)

  Mindekét cikk Arday Attila tollából származik, forrása a Nemzeti Sport offline kiadása, 2014. április 05., 16. oldal

  Tüntetés a pályáért az Ultras Ikarus szervezésében 2005 nyarán.
  kép
  Forrás: http://ikarus.uw.hu/album/vegyes/slides/demons.jpg
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2014.02.17, 21:18
  kép
  civertan.hu
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2011.07.27, 12:25
  2011-06-02
  Jó ütemben halad az Ikarus atlétikai pálya felújítása. A korszerű, nyolcsávos műanyagborítású pálya augusztusra fog elkészülni, az eddigi munkálatok a tervek szerint időarányosan készültek el. Az építő cég a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik hazánkban, a német székhelyű Polytan céggel áll kapcsolatban, a borítás is ilyen márkájú lesz. Többek között a Puskás Ferenc stadion atlétikai pályáját is ez a cég készítette, mely a 98-as Európa- bajnokság előtt lett teljesen felújítva.

  Jelenleg a földmunkákon, a pálya nyomvonalának kialakításán, a víz , csatorna és elektromos hálózat föld alatti munkálatain vannak túl. Jelenleg is folyik az alapot jelentő zuzalék tömörítése, a, szegélyek kialakítása. A legnagyobb körültekintéssel megtervezett építkezésnél is előfordulhat az, hogy a munkálatok befejezésekor, a használatba vételkor derül ki, hogy bizonyos dolgokat jobb lett volna másképpen megoldani. Id. Tomhauser István vezető edző már korábban felkereste azokat a szakosztályokat, ahol a közelmúltban hasonló beruházásokat végeztek, és kikérte a véleményét a pályán dolgozó edzőknek, versenyszervezőknek, vezetőknek, versenybíróknak, hogy az eddigi tapasztalataik alapján mire ügyelnének jobban egy új pálya építtettése során. Meglepően sok jobbító javaslat hangzott el, amelyeket a nálunk folyó munkák során hasznosítani lehet. Ezek között a tanácsok között voltak többek között az atlétikai pálya sporteszközeinek beszerzését érintő, minőséggel kapcsolatos észrevételek is. Az Ikarus pálya eszközeit között ez alapján döntően a minőségre sokat adó, nemzetközileg is elismert lengyel sportszergyártó cég, a Polanik gátjai, ugródombjai, sporteszközeit találhatjuk majd meg, melyek augusztus végére érkeznek meg reményeink szerint az ország egyik legkorszerűbb és legszebb pályájára, a Bátony utcába.

  forrás:
  http://www.ikarusatletika.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=174:jo-uetemben-halad-az-epitkezes&catid=34:atletika&Itemid=1
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2011.02.03, 20:50
  2010-04-17
  Ami április 17-én megtörtént, abban valószínűleg nem sokan reménykedtek azok közül a sportvezetők, edzők, sportolók és szülők közül, akik 2005. márciusának legvégén kétségbeesett tettre elszánva magukat a Polgármesteri Hivatal elé vonultak, és némán tüntettek annak érdekében, hogy az előző önkormányzat tegyen végre valamit a Bátony utcai sporttelep megmentése érdekében.

  A rendszerváltást követően valamennyi állami vállalatot privatizálták. Így történt az Ikarus gyár esetében is. Az új tulajdonosok számára már nem volt fontos a gyárak által korábban szponzorált dolgok működtetése. Az Ikarus esetében előbb a művelődési házat, majd a nyugdíjas házat zárták be. Az óvoda, ha nehezen is, de megúszta, azt ugyanis megvette az önkormányzat. A 8 hektáros sporttelep volt az egyetlen, mely ebben az átmeneti helyzetben sokáig húzta. Pénzt ugyan már nem kaptak az Ikarustól, de legalább békén hagyták őket. Egészen 2005-ig, amikor is a terület új tulajdonosa, a Ronifield Invest Kft. egy szűkös határidőt szabott meg az önkormányzatnak. Ha április 1-ig nem állapodnak meg a létesítmény vételárában, akkor a sportpályát nem használhatják tovább a sportolók.

  A testület – látva az önkormányzat előtt összegyűlt több száz fős tömeget – sürgősséggel napirendre tűzte az Ikarus-pálya ügyét. A képviselők többsége végül úgy döntött, hogy 300 millió Ft-ért a 8 hektáros terület kétharmadát megvásárolják a magántulajdonostól.
  Állítólag valamivel korábban ennyiért mind a 8 hektárt megvehette volna az önkormányzat, de a képviselők akkor még elhalasztották a döntést.

  Azonban az 5 hektáros tranzakció is csak félmegoldás volt, hisz az öltözőépületek a magántulajdonban maradt három hektáron voltak. Az önkormányzat egy darabig bérleti díjat fizetett az öltözőhasználatért, ám a 2006-ban megalakult új testület megelégelte ezt a patthelyzetet, és lemondott az öltözőhasználatról. Igen ám, de a közel négyszáz sportoló elhelyezésére valamilyen megoldást kellett találni. Ekkor, 2007 kora tavaszán kerültek a konténeröltözők a sporttelep önkormányzati felére. Ez az átmeneti állapot azonban a vártnál hosszabb ideig tartott.

  Az új Ikarus-öltözőépület terveiről 2008. májusában tartottak egy sajtótájékoztatót. A körülbelül 270 millió forintra taksált beruházás lényege a következő volt: lebontanák a füves nagy pálya melletti kőlelátót, helyére egy hosszúkás, hajó alakú épületet építenének, melyben az öltözőkön, vizesblokkokon, konditermen és irodákon kívül egy futófolyosó is helyet kaphatna.

  És akkor ugorjunk egy nagyot az időben. 2010. április 17-én ugyanis valószínűleg egy új fejezet kezdődött a mátyásföldi sporttelep életében. Aznap avatták ugyanis ünnepélyes keretek között az új öltözőépületet. 2007 júniusában, mikor az MLTC felújított erzsébetligeti stadionját avatták fel, a nagynevű Újpest több ezer embert vonzott az eseményre. Most nem volt ilyen nézőcsalogató (a magyar sztárcsapatok nem is tudtak volna ilyen eseményen részt venni, hisz még javában zajlik a bajnokság), sőt a lengyel elnök tragédiája miatti nemzeti gyásznap miatt még a rendezvény elhalasztása is szóba került. A kerület vezetői azonban úgy döntöttek, hogy az Ikarus sportolói eleget vártak már arra, hogy méltó körülmények között sportolhassanak, így április 17-én végül mégiscsak megrendezték az ünnepséget.

  Az új lelátó tiszteletére előbb egy négycsapatos gyerektornát rendeztek. A futballrajongók nem maradtak csemege nélkül, hisz a tornán még egy Újpest – FTC csúcsrangadót is végigizgulhattak. Igaz, a zöld-fehér és lila-fehér szerelésekben ezúttal óvodás gyerekek futkároztak. Ezt követően került sor az ünnepélyes szalagátvágásra. A nemzeti színű szalagot Loch Ferenc társadalmi elnök, Kovács Péter polgármester és Kiss Dániel, a klub legeredményesebb sportolója vágták át. Az eseményen a helyi közéleten kívül olyan neves sportolók vettek részt, mint Németh Miklós olimpiai bajnok gerelyhajító, Zsivótzky Attila Európa-bajnoki ezüst, és világbajnoki bronzérmes tízpróbázó, illetve Vaszi Tünde többszörös olimpikon távolugró. Az Ikarus BSE másik erősségét, a labdarúgást is sokan képviselték. A 82-szeres válogatott Garaba Imre mellett Vámos Tibor játékvezető-asszisztens és Hajdú B. István sportriporter is megjelent az ünnepségen. Ez utóbbi három személynek fontos szerepe volt, hisz a nap slágerének számító MLTC-Ikarus BSE öregfiúk rangadót Vámos Tibor vezette, Hajdú B. István élőben közvetítette, a kezdőrúgást pedig Garaba Imre végezte el.

  És akkor essen néhány szó az Ikarus jövőjéről is. A jelenleg körülbelül 300 sportolót foglalkoztató egyesület vezetői ugyanis nagy terveket forgatnak a fejükben. Egyrészt bíznak abban, hogy Kovács Péter polgármester betartja majd ígéretét (eddig mindig betartotta), és a 400 méteres futópályát belátható iudőn belül rekortánnal borítatja be. Az egyesület önerőből egy műfüves kézilabda-pálya kialakításán is gondolkodik, és reményeik szerint egyszer pályázat útján a földes edzőpálya és műfüves borítást kaphat majd. Ha mindez megvalósul, akkor a Bátony utcai sporttelep a főváros egyik legjobban felszerelt létesítménye lehetne. A vezetők és szülők elhivatottságát bizonyítja, hogy az április 17-i ünnepségre lefestették a füves nagypálya körüli kerítést, illetve a sporttelepen a nemzeti lobogó mellett elhelyezték az önkormányzat és az egyesület lobogóját is. (M)

  forrás:
  http://www.helyihirek.hu/index.php?fp=cikk&id=3471&v=cikkek
   
 5. avatar: greef
   
 6. avatar: magyarfutball.hu
  2010.03.22, 21:47 (szerk.: 2014.10.05, 13:59)
  Amúgy elég messze épült a pályától. Tudja valaki, hogy miért?
  kép
   
 7. avatar: magyarfutball.hu
  2010.03.17, 18:52 (szerk.: 2010.03.22, 21:47)
  Még mindig nincsenek készen. Az épület már áll, de több helyen még le kell festeni, mert fúrtak valamit.
   
 8. avatar: csizipeti
  2009.11.10, 16:00 (szerk.: 2010.01.15, 18:34)
  Helló! Igen szépen alakul, Szerintem dec 13. ra átadják!
   
 9. avatar: NNS
  2009.11.05, 19:25 (szerk.: 2010.01.15, 18:34)
  Nagyon pofás kis lelátó lesz!
  Kész lesz a tervezett időpontig?
   
 10. avatar: csizipeti
  2009.11.05, 19:11
  Szépen épül az új leétesítmény! Itt vannak fotók is az építkezésről...
  ultrasikarus.gportal.hu/gindex.php?pg=3487080
   
 11. avatar: csizipeti
  2009.07.31, 19:54
  Megkezdődött a sportpálya átalakitása. Kezdetnek lebontották a lelátót, és a mellette lévő "tartalé" pályát eltolták 20 métert. A kivitelezőnek December 13. -ig kell átadina az új létesítményt.
   
 12. avatar: csizipeti
  2008.10.02, 18:31
  "Hála az égnek"...húzodik a pálya átépítése, és fejlesztése, az ügybuzgó honpolgároknak köszönhetően. Mielött megkezdődött volna az építkezés a helyi lakosok támadják az építkezést különféle ürügyekkel. Valójában, nem kell nekik az épíkezéssel járó zaj és porfelő...

  Valahol jó nekünk (ULTRAS IKARUS) mert talán a 15. éves fennállásunkat a szokot helyünkön tudjuk tartani a lelátón, és nem a füves domboldalon. Tehát Nov.8. után már igazán elkezdhetnék az építkezést a Bátony utcában.
   
 13. avatar: Ailton
  2008.06.17, 20:25
  van benne egy apró hiba. A félpályánál a szögletzászlónak 1 méterre kell lennie az oldalvonaltól. Amúgy szép lesz ez, bár a Szabadkikötő Sporttelepre jobban illene smiley
   
 14. avatar: AMiUtunk
  2008.06.17, 20:19
  Láttam a belinkelt képeket, de az animáció címe hiányzott... Gondoltam, hátha meg akarja valaki nézni HD-ben is! A képek alapján amúgy nem tudtam minden lényeges méretet kimérni. smiley
   
 15. avatar: magyarfutball.hu
  2008.06.17, 19:59
  AMiUtunk! Itt vannak belőle a képek a "történet/átalakítások" oldalon!
   
 16. avatar: AMiUtunk
  2008.06.17, 19:33
  A stadiontervet bemutató animáció jobb minöségü változata:
  http://www.visual-it.eu/galerie/animation/ikarusz_bse/oltozo.html
   
 17. avatar: csizipeti
  2008.06.14, 13:23
  AMiUtunk! Igazad van, hogy nm egy stadionépészeti remekmű az új lelátó.

  De ahoz képest, hogy klubunk mindig kardélen táncolt, és jó 10 éven keresztül mostoha körülmények közt készülhettek a futballisták és atlétikások , ez a tervezet is egy hatalmas ajándék számunkra, pláne, hogy elkészül egyszer.
  Magával a tervezettel elégedettek vagyunk (ULTRAS IKARUS)!
  -.Hisz 4,5 méter magasan lesz az első sor a földtől, már jobb a rálátás a pályára.
  -.Fedett lesz a lelátó, a hang és piró anyag bentragad.
  -.Ez az 2 (vagy 4)soros (ahogy nézzük) lelátó bőven elég annak a 12 embernek akik a tábort adják.
  -.Magunkból kindulva, a látványt is meg tudjuk oldani ezen tribünön.

  További kérdés marad, hogy mennyire szolhatunk bele ,ill irányíthatjuk az építkezést a mi szánk íze szerint. Bár ebben annyira nem hiszek, hogy 200 millás üzletbe mi be is tudunk szólni.
   
 18. avatar: magyarfutball.hu
  2008.06.08, 20:49 (szerk.: 2009.11.05, 19:17)
  2008.05.26 A tervek fedőneve: "Ikarus-öltözőépület és futófolyosó beruházás"

  " Mint köztudott a 8 hektáros sporttelepnek a mai napig két tulajdonosa van. 5 hektárral az önkormányzat, 3-mal pedig egy magánbefektető rendelkezik."

  "A Bátony utcai sporttelepen paradox helyzet alakult ki: a több száz gyerek sportolását biztosító létesítményben a sportpályák az önkormányzati telken, az öltözők, tornatermek, klubház pedig a magántulajdonon voltak"

  "Első lépésként öltözőépületet, illetve futófolyosót építünk. A beruházás ősszel kezdődne, és várhatóan 2009-ben fejeződne be. Második lépésként a futópálya salakborítását rekortánra cserélnénk, és hosszú távon a maradék 3 hektáros terület megvásárlását céloznánk meg, ahol majdan egy többfunkciós sportcsarnok kaphatna helyet ? folytatta."

  "Az új Ikarus-öltöző terveit Makrai Sándor építész ismertette. Elmondása szerint minden szempontot figyelembe véve a beruházáshoz legalkalmasabb területnek a mostani betonle­látó helye bizonyult. A hajóalakú új épületben 13 öltöző, hozzá vizesblokkok (mozgássérült is), tárgyaló, edzői öltözők, kazánház, szertár kapna helyet. Mellette egy 60 méteres futópálya biztosítaná a téli sportolás lehetőségét. A létesítmény tetején mobil lelátó lenne, és a nézőket egy oszlopokon álló tető védené a naptól és az esőtől."


  forrás:
  www.helyitema.hu
   
 19. avatar: AMiUtunk
  2008.06.08, 17:20 (szerk.: 2008.06.08, 17:33)
  Jópofa ez a hajóalakú kialakítás, bár a MAHART-hoz inkább illene az ilyen alakú stadion, mint egy valamikori buszgyárhoz. Akár egy csukaorrú régi Ikarus-busz körvonalait is rá lehetett volna ölteni az új Ikarus-stadionra, amelynek a hűtőrácsán át lehet belépni a lelátó alatti irodákba és öltözőkbe és amelynek távműködtetésű ajtaján (Az ajtónak támaszkodni tilos!) lépnek a gladiátorok a küzdőtérre. smiley

  A fontosabb kérdések, amelyek felvetődnek, a funkcionáils oldalra vonatkoznak:
  (1) Valóban mind a hét szektorban csak két-két sor ülőhely lesz kialakítva? Illetve három, ha a felsőt ésszerűen alakítják ki, ill. ha a pálya felőli falat netalántán plexiüveggel helyettesítik? Még ha azt is mondjátok, hogy ez az oldalanként kb. 140-170 ülőhely a BLSZ-ben untig elég, engedjétek meg azt az udvariatlan megjegyzést a tervezőknek címezve, hogy sehol a világon nem váltak be az ilyen kevés soros lelátók, mert az emberek mindenhol inkább a korlátot támasztják vagy a felsö sorban ücsörögnek/ácsorognak. Ilyen szempontból nagy HIBA 2 vagy 3 sor ülőhelyet tervezni.
  (2) Remélem, az Ultras Ikarus ki tudja majd bizniszelni, hogy az hazai szektor vagy ha úgy tetszik "bástya" állóhelyként lesz kialakítva 4,5 vagy 6 sorral és - a szimmetria megőrzése miatt - a vendégoldal azonos szektora is. (Hét bástyánál a második és a hatodik.)
  (3) Az animáció nem tér ki a hajóorr és a hajófar csúcsos részének alkalmazására. Remélhetöleg nem csak virágládák fognak ott ékeskedni kék és piros tulipánokkal! Vagy oda kerülnek az ágyúk, amelyekkel a díszsortüzet adják le a prominens vendégekre? smiley
  (4) Ugyancsak nem látható, ill. vehetö ki, hogy a kulturáltabb, új építésü stadionok hasonlóan lesznek-e szélfogó plexilapok a szektorok hátoldalánál (a felső lépcsöfok mögött) és a lelátó oldalsó szektorai melett.
  (5) Milyen célból maradnak üresen a szélső fedett szektorok, ahova a tervek szerint nem kerül lelátó? Még pánik esetén sem kell ekkora szabad felület a telt házat jelentő tömegnek.
  (6) Kíváncsi lennék a tetöszerkezet és a vízelvezetés kivitelezésére is, de erre pláne nem tér ki a videó.
  (7) 2012 április 15-re gondolva: hiányzik a négy stilizált kémény a hajóról! smiley

  Kapásból ennyi. Lehet, hogy ez a videó nem a végleges tervet mutatja, de amíg lehet rajta variálni, addig tessék beleszólni ebbe a kiforratlan tervbe, amely a tényleges használatot és stadionszerinti rendeltetést, pláne szurkolói vontakozásban, csak mellékesen érinti. Különben lesz egy szép stadionotok, amely fedett és full-műanyagos ugyan, de sokkal több bosszúságot okoz a látogatónak, mint örömöt.
   
 20. avatar: csizipeti
  2008.06.08, 10:55
  Idén szepterben fognak megkezdődni a munkálatok az IKARUS pályán, és egy gyönyörű létesítményel leszünk gazdagabbak. A kivitelést azaz a tőkét a XVI. ker Önkörményzata adja.

  Ime a látványter : http://www.youtube.com/watch?v=PgKOKdZKjPA

  Mintha egy csatahajó lenne smiley ...
   
 21. avatar: magyarfutball.hu
  2008.03.04, 18:39 (szerk.: 2009.11.05, 19:16)
  Kétségbeesés és tanácstalanság lett úrrá a fővárosi Ikarus BSE háza táján, amikor megindult a felszámolás a névadó céggel szemben. A XVI. kerületieknek csaknem 60 éve kínál sportolási lehetőséget, a megszűnés veszélye márpedig akkor közelről meglegyintette az elsősorban az utánpótlásnak nagy figyelmet szentelő klubot. Végül egy, a jelenlegi vezetők által kiharcolt bérleti szerződés révén a 8 hektárból ötöt sikerült megtartania, az átmeneti időszakban azonban még a melegvíz és a fűtés is hiánycikknek számított, és az öltözőt azóta is konténerek jelentik.
  A 2006-os önkormányzati választások után az új testület annak fejében nyújtott megoldást, hogy a sportegyesület lemondott az említett 3 hektárról. A legfrissebb fejlemények arról szólnak, hogy egy 200 milliós beruházás révén "ékszerdoboz" létesülhet a Bátony utcában.
  - Ha az önkormányzat az idei költségvetésébe ezt bekalkulálja, március közepén megkezdődhet az öltözőkomplexum és a lelátó elkészítése - mondta Svantner István szakosztályvezető. - Összesen 14 labdarúgócsapattal rendelkezünk, az atlétikai szakosztályunk pedig Magyarországon utánpótlás-nevelés terén az első hatban van. Összesen mintegy 300 gyerek készülhetne kulturált körülmények között.


  forrás:
  www.nb1.hu