magyarfutball.hu

Boda, Bodai Sportpálya

 1. 3 felhasználó járt itt.
 2. cím
 3. térkép, megközelítés
 4. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 5. lakosság
  Boda: 436 (2012)
 6. hazai csapat
 7. nézőcsúcs
 8. pálya mérete
 9. talaj típusa
  természetes füves
 10. eredményjelző tábla
  nincs
 11. világítás
  nincs
 12. futópálya
  nincs
 13. átadás éve
 14. nyitómérkőzés
 15. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: Golyó
  2016.08.20, 16:46
  És, hogy jó szándékkal és kedvező hozzáállással azért a sportot kevés pénzből is lehet támogatni, jól példázza, hogy máris épül az új öltözőjük (természetesen társadalmi munkában), a melynek az őszre kell elkészülnie.


  Új Dunántúli Napló, 1991. június 12.
   
 2. avatar: BZS1979
  2015.10.15, 13:42 (szerk.: 2015.10.15, 13:49)
  A 2013-14-es évadban pályázati és TAO pénzekből megújult a bodai sportpálya. A pályaépítési munkálatok befejeződtek, már csak a rekultivációs tevékenységek vannak vissza. El-készült a pálya szintezése, öntöző rendszere, füvesítése, korlát építése, kispadok helyeinek kialakítása, valamint egy kisebb méretű fedett lelátó földmunkálatainak első része. A pálya mérete is változott, nagyobb lett. A mérete:102X62 méter lett. A füvesítés miatt csak 2015-ben lehet majd játszani rajta, addig a csapatok a hetvehelyi, (utánpótlás) valamint a pécsi PMFC műfüves pályán (felnőtt) játsszák bajnoki mérkőzéseiket. A beruházás értéke meghaladta a 10 millió forintot.
  A 2014-15-ös bajnoki szezonra ismét lett pályázat benyújtva az MLSZ illetve TAO támogatásra, melyben a sportöltöző teljes külső belső felújítása, kispadok a pályához, fedet lelátó rész kiépítése, öltöző és környékén történő járdaépítése, öltözők belső bútorozása-berendezése, felső szinten ifjúsági klub kialakítása, fürdők felújítása szerepel. Mind-ezeken felül természetesen az utánpótlás nevelés, versenyeztetés is ebbe a körbe tartozik. Ez a pályázat is pozitív elbírálást kapott, így több mint 15 millió forint a támogatások értéke. Természetesen ezen összegeket, csak a sportegyesület és csakis a sport céljaira használhatja föl!
  Írásunk elején említettük a TAO elnevezést. Ez a Társasági Adót jelenti. Az érvényben lévő törvény szerint az a gazdasági társaság, amely az adóját az érintett sportegyesületnek adja, az az adójából ennek 70 %-át leírhatja. Ezt a támogatást a helyi sportegyesület vezetőinek kell kapcsolatain keresztül megszerezni, ez nem ját automatikusan.
  Mindkét szezonban sikerült ezeket a támogatásokat a vezetésnek megszerezni. A támogatók: B-ARANYKORONA Kft. (Bicsérd) vezetője Berki Gyula Úr, valamint a TOMELILLA Kft. (Boda) vezetője, Borsiczky István Úr. A két időszakra a B-ARANYKORONA Kft. mintegy 10 millió támogatást, A TOMELILLA Kft. 1,8 millió forint támogatást adott az egyesületnek. Az egyesület vezetése, a sportolók, valamint Boda község nevében ezúton mondunk köszönetet a támogatóknak. KÖSZÖNJÜK!!
  kép
  kép

  forrás: bodakozseg.hu/docs/2014/Hirmondo/2014_augusztus.doc
   
 3. avatar: Golyó
  2013.12.23, 18:22
  Felújítják a bodai futballpályát, ezért a község csapatai tavasszal nem ott játsszák a hazai bajnoki mérkőzéseiket. Az utánpótlás gárdák Hetvehelyen lépnek majd pályára a felnőtt megyei I-es együttesnek még nincs ideiglenes otthona.


  Forrás: Új Dunántúli Napló, 2013 december 21.