magyarfutball.hu

Fülöp, Fülöpi Sportpálya

 1. fénykép: Fülöp, Fülöpi Sportpálya (2011)
 2. fénykép: Fülöp, Fülöpi Sportpálya (2011)
 3. fénykép: Fülöp, Fülöpi Sportpálya (2011)
 4. fénykép: Fülöp, Fülöpi Sportpálya (2011)
 5. fénykép: Fülöp, Fülöpi Sportpálya (2011)
 6. fénykép: Fülöp, Fülöpi Sportpálya (2011)
 7.  
 1. cím
  Hajdú-Bihar megyehiányzó adat beadása
   
 2. térkép, megközelítés
 3. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 4. lakosság
  Fülöp: 1.747 (2014)
 5. hazai csapat
 6. nézőcsúcs
 7. pálya mérete
 8. talaj típusa
  természetes füves
 9. eredményjelző tábla
  nincs
 10. világítás
  nincs
 11. futópálya
  nincs
 12. átadás éve
 13. nyitómérkőzés
 14. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: BZS1979
  2022.09.20, 15:13
  Rádőlt a fa a kapura, azonnal félbeszakadt a Fülöp–Vámospércs derbi

  Ha két perccel hamarabb történik, tragédia is lehetett volna belőle.


  Ijesztő jelenet szemtanúi lehettek, akik kilátogattak a vasárnapi Fülöp SE–Bocskai SE Vámospércs-II. megyei III. osztályú labdarúgó-mérkőzésre, ugyanis egy kiszáradt fenyőfa borult az egyik kapura. A napok óta tartó esőzés, és a nagy szél miatt a már kiszáradt fa gyökérzete nem bírta tovább tartani a fa súlyát, és megadta magát.

  A Haon megkereste a fülöpi klubot az esettel kapcsolatban. Török Tamás elnök betegség miatt nem vett részt a mérkőzésen, de elmondta, örül, hogy nem történt nagy baj, mert ha akkor egy szögletet rúgnak arra a kapura, akár tragédia is történhetett volna.

  Ezt követően Halász Lajost, a fülöpiek edzőjét kereste portálunk, aki felidézte az eseményeket.

  – Ez a fa már jóval a pályán kívül van, így nem gondoltuk volna, hogy bármi baja lehet – magyarázta a szakember. – Azon a telken erdő volt, amit már kivágtak, csak a pálya mellett hagytak meg 4-5 fát, gondolom azért, hogy hűvöst adjon.

  A 32. percben történt az eset, és hála a Jóistennek, épp a Vámospércs támadott, így csak a kapusuk tartózkodott a 16-oson belül. Előtte két perccel arra a kapura rúgtunk szögletet, ha ez akkor történik, biztos, hogy nagy baj lett volna belőle.

  Így szerencsére csak a kapus volt a tizenhatoson belül, nagyjából a büntetőpont környékén. Hátul a kapu mögött állt egy rendezőnk, ő hallotta meg a recsegést-ropogást, és azonnal kiáltott a vámospércsi játékosnak, hogy rohanjon. Szerencsére hitt neki, és azonnal elkezdett futni. Nagy volt az ijedtség, én is azonnal szaladtam a játékoshoz tudakolva, hogy jól van-e. Mondta, nincs semmi baj, egy gally picit megcsapta az egyik lábát, de szerencsére még a bőrén sem volt nyoma – idézte fel Halász Lajos.

  A labdafogó háló is csökkentett valamennyit a dőlés sebességén, így a kapu nem rogyott össze amikor rázuhant a fa.

  Felvetődött, a fenyőt gyorsan kivágják annak érdekében, hogy folytatódhasson a mérkőzés, de hamar kiderült, a kapu nem lesz használható már aznap, így Forgács Krisztián játékvezető lefújta a mérkőzést.

  Gyérmán Gergő duplájával és Halász Arnold találatával ekkor már 3–0-ra vezettek a hazaiak, így duplán is búsulhattak a fülöpiek az incidens miatt. – Azért is sajnálom különösen a dolgot, mert ezen a meccsen olyan jól játszottunk, mint még egyszer sem az idényben – mondta el a szakember.

  A bajnokit újra fogják játszani, Halász Lajos tájékoztatása szerint a megyei labdarúgó-szövetség új időpontnak október 16-át jelölte ki. A fülöpiek a következő, Hosszúpályi elleni, október másodikára kiírt hazai bajnokira mindenképp megpróbálják helyreállítani a kaput.

  https://www.haon.hu/helyi-sport/2022/09/radolt-a-fa-a-kapura-azonnal-felbeszakadt-a-fulop-vamospercs-derbi
   
 2. avatar: fgymat