magyarfutball.hu

Csabacsűd, Csabacsűdi Sporttelep

 1. 2 felhasználó járt itt.
 2. cím
 3. térkép, megközelítés
 4. befogadóképesség
  összesen : 1.500
  ülőhely: 250
  állóhely: 1.250
 5. lakosság
  Csabacsűd: 1.800 (2012)
 6. hazai csapatok
 7. nézőcsúcs
 8. pálya mérete
 9. talaj típusa
  természetes füves
 10. eredményjelző tábla
  nincs
 11. világítás
  van
 12. futópálya
  füves
 13. átadás éve
 14. nyitómérkőzés
 15. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2023.01.22, 20:40
  Új lelátó épült a csabacsűdi sportpályán

  Az építményen megjelenik a zöld szín, ami Csabacsűd zászlajának és a hazai csapatnak is színe.

  Nemrég elkészült az új, 51 szurkoló befogadására alkalmas lelátó a csabacsűdi sportpályán – tájékoztatott Molnár József polgármester. A beruházás megvalósítására a Körösök Völgye Vidékfejlesztési Egyesület LEADER programjának keretében nyert el a település 3,93 millió forintot, amihez 5 százalékos önerővel járultak hozzá..

  Az immár elkészült lelátó egy 50 négyzetméteres beton fogadófelületen áll, székei pedig egy fémszerkezeten kaptak helyet. Az építményen megjelenik a zöld szín, ami Csabacsűd zászlajának és a hazai csapatnak is színe. A polgármester elárulta, az új lelátó építését az indokolta, hogy a korábbi faszerkezetes építmény elöregedett és balesetveszélyessé vált.

  2023.01.19
  https://www.beol.hu/helyi-kozelet/2023/01/uj-lelato-epult-a-csabacsudi-sportpalyan
   
 2. avatar: BZS1979
  2020.10.13, 23:31
  Átadták a csabacsűdi futballpálya felújított öltözőjét.

  2020-03-07

  – Ez is egy olyan fejlesztés volt, ami összefogással jött létre, a pályázati források mellett települési forrást is igényelt – jelentette ki Dankó Béla országgyűlési képviselő, az MLSZ elnökségi tagja, a Békés megyei MLSZ társadalmi elnöke. A tetőre napelemek kerültek, a hőmérsékletről hűtő-fűtő klímák gondoskodnak, így energiatakarékosabban, környezetkímélőbben fog működni, de a cél sem elhanyagolandó, mivel az önkormányzat egy sportlétesítményt fejlesztett, ezzel a település lakosságát szolgálja, tette hozzá.

  – Az idősebbektől elnézést kérek, de a fiatalabbakra helyezném a hangsúlyt, hiszen nagyon fontos az, hogy a településen élő fiatalok, gyerekek olyan körülmények között sportolhassanak, ami a kor követelményének megfelelő. Ebben az önkormányzat mindig is következetes volt.

  – Tisztelt képviselőúr, tisztelt vendégeink – kezdte köszöntőjét Molnár József polgármester. – Azért mondom ezt, hogy tisztelt vendégeink, mert az időjárás miatt a vendégöltözőben tartjuk meg ezt a mai átadó ünnepségünket.

  Az alkalomhoz illő humoros felütés után reményét fejezte ki, hogy a megjelentek közül mindenki otthon érzi magát.

  Tájékoztatásul elmondta: Csabacsűd Nagyközség Önkormányzata, konzorciumi partnerével, a Csabacsűdi Gyermek Labdarúgó Egyesülettel közösen végezte a projektet. LEADER pályázat keretében nyertek öt forint híján 10 milliót, amihez 1,76 milliót tettek önerőként, tekintett Zsurzsucz Edinára, a Körösök Völgye Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület munkaszervezet-vezetőjére.

  A fejlesztés során 15 ablakot és 2 bejárati ajtót cseréltek ki, utólagos homlokzati hőszigetelés valósult meg, 5 KW-os napelem került a tetőre. A belső helyiségek megfelelő hőmérsékletét három hűtő-fűtő klímaberendezéssel biztosítják. A konzorciumi partner eszközbeszerzés keretében asztalokat és székeket vásárolt az öltözőbe. A helyiségek belső festését saját erőből oldotta meg az önkormányzat.

  Végezetül Molnár József elmondta, 2019-ben 16 pályázatuk volt folyamatban, előkészítés, illetve megvalósítás alatt. Mindezekhez jelentős segítséget kaptak Dankó Béla országgyűlési képviselőtől.

  Az eseményen részt vett a Csabacsűdi GyLSE elnöke, Gazsó Péter is. Részükről az ünnepélyes felavatás megtörtént már vasárnap, amikor történelmi győzelmet arattak a tabellavezető mezőhegyesiek felett.

  https://www.newjsag.hu/2020/03/07/atadtak-a-csabacsudi-futballpalya-felujitott-oltozojet/
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2012.06.27, 08:49
  Megkezdődött a csabacsűdi sportpálya felújítása

  A fejlesztés keretében elkészül a pályát szegélyező korlát, a labdarúgó háló és tartószerkezete, fedett cserepadokat helyeznek el, továbbá betonjárdát és bekötőutat építenek.

  A 7 millió forintos beruházáshoz a Csabacsűdi Sportegyesület a LEADER-pályázat keretében több mint 5,5 millió forint támogatást nyert.

  A csabacsűdi focisták szép eredményeket értek el az elmúlt időszakban, felnőtt csapatuk a megye I. osztályban harmadik lett. A bronzérmeket Dankó Béla, a Békés Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke és Molnár József polgármester adta át a csapat tagjainak a június 22-i évadzáró rendezvényen.

  forrás:
  http://beol.hu/bekes/gazdasag/megkezdodott-a-csabacsudi-sportpalya-felujitasa-449105