magyarfutball.hu

Felcsút, Pancho Aréna

A létesítmény címe:
8086 Felcsút, Fő utca 176.
  • megközelítés: autóval, parkolási lehetőségek

    Székesfehérvárról:
    A legegyszerűbben és a legrövidebb idő alatt a 811-es úton Lovasberény, Vértesacsa és Alcsútdoboz érintésével lehet eljutni. Személygépkocsival utazóknak ezt az útvonalat, illetve a Sportcsarnok melletti parkolót javasoljuk igénybe venni.

    Az M1-es autópályáról:
    A 39-es (Bicske) kijáratánál kell lehajtani, ahonnan végig ki van táblázva a Pancho Aréna (kb. 4km távolság a lehajtótól)

    A településre érkezve nehéz eltévedni, a fő út mellett található stadion már jó 2 kilométerről is kiemelkedik a környezetéből.

    A vendégek személygépkocsival a Puskás Ferenc utcában parkolhatnak (ha busszal érkeznek, akkor a Pancho Aréna keleti szárnya melletti buszparkolóban várakozhat az autóbusz). A Pancho Aréna vendégszektora 3H és 3I jelzésű.

    A szurkolók az épület északi és déli oldalának alagsori szintjén, a kapuk mögötti, szektoronként különálló bejáratokon át jutnak a nézőtérre, világosan szerkesztett, fedett-nyitott tereken át.

    A VIP-részleg helyiségei mellett a kúria felőli, nyugati oldalra kerültek a játékosok és a média bejáratai is, egymástól szintben elválasztva, de a tetőt áttörő kupolák belső átlátásaival mégis összekötve.2017.08.27.
  • megközelítés: tömegközlekedéssel

    Bicskén a vasútállomás előttről indulnak a buszok, általában 4-es kocsiállásról, de Székesfehérvárról is elérhető busszal.
    Járatszámok: 8011, 8106, 8181

    A keskeny nyomtávú Vál-völgyi Kisvasút a Bicske–Vértesacsa közötti nyomvonalon közlekedik, a stadion saját megállóval rendelkezik.2017.08.27.
  • közeli kocsmák, ahova érdemes betérni