magyarfutball.hu

Kapuvár, Sport utca

 1. 1 felhasználó járt itt.
 2. kapcsolódó stadionok
 3. cím
  Kapuvár Sport utca Győr-Moson-Sopron megye
   
 4. térkép, megközelítés
 5. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 6. lakosság
  Kapuvár: 10.353 (2012)
 7. hazai csapat
 8. nézőcsúcs
 9. pálya mérete
 10. talaj típusa
  természetes füves
 11. eredményjelző tábla
 12. világítás
 13. futópálya
 14. átadás éve
  1963
 15. nyitómérkőzés
 16. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2013.05.07, 10:55
  Közel 60 millió forintot fordítanak a sporttelepre
  A kapuvári sporttelep fennállásának legnagyobb beruházásai zajlanak, zajlottak az utóbbi hónapokban. A KSE-hez közel hatvanmillió forint érkezett a pálya és az öltöző felújítására.

  – A Kapuvári Sportegyesület (KSE) pályáján még nem volt ekkora felújítás azóta, hogy a hatvanas évek elején felépült a jelenlegi nézőtér és öltöző épülete – jegyezte meg Varga András, az egyesület elnökhelyettese. A pályára a legutóbbi hónapokban közel hatvanmillió forintnyi felújítási keret érkezett, pályázati forrásokból.

  A részletekről Németh Csóka Gábor alpolgármester elmondta, az első, nagyobb összeget, 32 milliót (melyből 6 millió az önrész) a már megépült műfüves pályára kapták. – A zömmel állami forrásokból létrejött pályán a helyi oktatási intézmények diákjai játszanak, de nyitva áll a tömegsport előtt is.

  – A hónap végéig befejeződik a lelátó és az öltöző felépítése óta első nagyobb felújítás – mondta az alpolgármester. A kivitelezést egy helyi cég nyerte el. A szakemberek felújítják a vizesblokkokat, az öltözőket, valamint kicserélik a nyílászárókat. A fűtés felújítása mellett napkollektorok is kerülnek az épületre. A leglátványosabb felújítás a nézőtéren zajlik, ahol a teljes tetőszerkezet megújul. A tribün mellett új, az előzőnél jobb minőségű, bitumenborítást kap a kézilabdapálya is.
  – A munkákat százszázalékos támogatottságú, önkormányzati pályázatból fedezzük. A beruházás teljes összege mintegy 25 millió forint lesz – mondta az alpolgármester.

  Az átépítés, felújítás az év elején kezdődött és várhatóan e hónap végén fejeződik be.

  2013-05-07
  http://www.kisalfold.hu/rabakozi_hirek/kozel_60_millio_forintot_forditanak_a_sporttelepre/2331930/