magyarfutball.hu

Hatvan, Népkert-Sporttelep, Edzőpálya

 1. 4 felhasználó járt itt.
 2. kapcsolódó stadionok
 3. címkék
 4. cím
  Heves megyehiányzó adat beadása
   
 5. térkép, megközelítés
 6. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 7. lakosság
  Hatvan: 20.259 (2012)
 8. hazai csapat
  1. FC Hatvan

   (2019 - )

 9. nézőcsúcs
  2.000
  FC Hatvan - Ferencvárosi TC 0:9
  MK
  2021.09.19
 10. pálya mérete
  105m x 68m
 11. talaj típusa
  természetes füves
 12. eredményjelző tábla
  nincs
 13. világítás
  van
 14. futópálya
  nincs
 15. átadás éve
  2016
 16. nyitómérkőzés
 17. kapcsolódó mérkőzések
 18. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.09.20, 12:50
  Igazi futballünnep volt Hatvanban fölényes Fradi-sikerrel

  MOL Magyar Kupa, 3. forduló:

  FC HATVAN–FTC 0–9 (0–2)
  Hatvan, Népkerti Sporttelep, 2000 néző. Vezette: Takács János (Szilágyi N., Vad A.).
  HATVAN: Uj M. (Sáfrán, 79.) – Tarnóczi (Bartha B. 71.), Bárkányi, Szabó R., Karácsony – Török N. (Ács Á. 64.), Mundi Z. – Tajti B. (Dinka K., a szünetben), Czibolya (Füzik, 71.), Fellner – Kitl K. Vezetőedző: Nahóczky Attila
  FTC: Bogdán Á. – Botka, Könczey, Dvali, Csontos D. (Zubkov, 68.) – Laidouni (Loncar, 68.), Leandro – Gavrics, R. Mmaee (Gera Za. 56.), Cabrajal – Uzuni. Vezetőedző: Peter Stöger
  GÓLSZERZŐ: Uzuni (0–1) a 34., Uzuni (0–2) a 40., Uzuni (0–3) az 50., Uzuni (0–4) az 59., Gera Za. a 69. (0–5), Gavrics (0–6) a 74., Uzuni (0–7) a 76., Uzuni (0–8) a 82., Loncar (0–9) a 86. percben
  JÓK: Mundi Z., ill. Uzuni, R. Mmaee, Leandro, Könczey, Gera Z.

  Igazi futballünnep volt vasárnap Hatvanban, hiszen a rekordbajnok FTC története során harmadszor vendégszerepelt városunkban (először 1982-ben 5–0-s Fradi-győzelem, majd 1992-ben 6–2-es zöld-fehér siker született, mindkét alkalommal a kupában). Az ünnepélyes hangulatot telt ház, mintegy 2000 néző alapozta meg, a „szimpla” drukkerek mellett sok meghívott is tiszteletét tette a találkozón.

  A hátsó füves pályánkon megrendezett mérkőzést remek harcmodorban kezdtük; a meccs elején a Fradi hiába irányított, egy Cabraja–helyzetet leszámítva nem igazán tudott kibontakozni. Sőt, a mieink többször lövésig is eljutottak, a 24. percben Mundi Zoltán lőtt 23 méterről mellé, három perccel később Karácsony Dávid tekerése szállt mellé, majd Fellner Krisztofer próbálkozása tévesztett célt. Hiába védett jól kapusunk, Uj Milán, a Ferencváros fölénye természetesen az idő múlásával egyre nagyobbá vált, és a zöld-fehérek a szünetig kétgólos előnyhöz jutottak.

  A második félidőben is becsülettel küzdöttünk, de a Fradi kapujáig már csak elvétve jutottunk el, miközben a zöld-fehérek nem álltak le és a hajrára már csak az maradt a kérdés, hogy hány gól lesz a két együttes közötti differencia (azért a 78. percben Kitl Krisztián ballábas, 17 méteres próbálkozását Bogdánnak vetődve kellett védenie). Sajnos Uj Milán sérülés miatt nem tudta befejezni a mérkőzést, a 79. percben le kellett cserélni, helyette a szintén saját nevelésű, 17 éves Sáfrán Tamás állt be. Szurkolóinkat is dicséret illeti, hiszen hétgólos hátrányban is rákezdtek a “Hajrá, Hatvan!”-ra.

  Végül a hat találatig jutó Mryto Uzuni vezérletével nagy különbségű, kilencgólos győzelmet aratott az FTC és jutott be a Mol Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé. Fiataljaink és rutinos játékosaink számára egyaránt remek erőfelmérőnek számít ez a mérkőzés, amelyből csak tanulni lehet! Azok a hatvaniak pedig, akik ott voltak ezen a napon a lelátón, sosem felejtik el a találkozót!

  NAHÓCZKY ATTILA: „A realitás érvényesült, de a végeredményhez hozzájárult, hogy kezdő kapusunk a hajrá előtt megsérült, a végén pedig nagyon elkerülhető gólokat kaptunk. Célunk az NB III-ba jutás, a mai kupameccs pedig jól szolgálta a felkészülést a következő bajnokikra.”

  PETER STÖGER: „Az első félidő játékával nem voltam teljesen elégedett, de a szünet után kifejezetten jó teljesítményt nyújtottunk és kiszolgáltuk a szurkolókat. Myrto Uzuninak az előző két-három hétben nem ment annyira a játék, de mai teljesítménye az önbizalmának is jót tett.”

  https://fchatvan.hu/2021/09/20/igazi-futballunnep-volt-hatvanban-folenyes-fradi-sikerrel/
   
 2. avatar: pancso
  2018.01.26, 17:05
  Kétszáztizennyolc millió forintos beruházás eredményeként két új nagyméretű pályával gyarapodott pénteken az FC Hatvan Népkerti Sporttelepe.

  Dr. Fenyvesi Máté, Dunai Antal, Jónyer István, Kű Lajos, Wichmann Tamás, Répás Béla és Jakab Gábor is tiszteletét tette a hatvani sporttelepen tartott hatvani pályaátadón, amelyen egy műfüves és egy élőfüves játékteret avattak fel. Az ünnepélyes átadón Ofella Zoltán, az FC Hatvan klubelnök mellett Marczinkó Zoltán István kiemelt vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár, Horváth Richárd hatvani polgármester, Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője és Jenei Károly, az MLSZ megyei igazgatója mondott beszédet.

  A nagyméretű műfüves pálya villanyvilágítással az MLSZ pályaépítési programjának köszönhetően épült meg, a nagyméretű füves pálya az FC Hatvan sportfejlesztési programján belül került kivitelezésre, köszönhetően a TAO-felajánlásoknak. Mindkét pályához a hatvani önkormányzat biztosította az önrészt.

  Az elmúlt öt évben több szakaszban megújult létesítményben már csupán a lelátó jelzi a nagyon is rég múltat, de a tervek már készen állnak, és hamarosan a drukkerek is jóval komfortosabban érezhetik magukat, ha a 150 milliós beruházás eredményeként új formát ölt a nézőtér.

  Azt, hogy mutatkozik igény a futballra, jelzi az a tény is, hogy mintegy ötszázan látogattak ki péntek délután a Népkertbe, hogy előbb a helyi öregfiúk és a Rácz László fémjelezte ukrán szeniorok meccsét lássák, majd pedig az NB III-as FC Hatvan felnőtt csapatának szurkoljanak az STC Salgótarján ellen. A 2x25 perces bemutatón hiába vonultatott fel jó nevű játékosokat a vendéglátó gárda, a vendégek háromszor több gólt rúgtak, mint házigazdáik.

  forrás: https://palyaepites.mlsz.hu/hir/nagymeretu-palyakat-avattak-hatvanban