magyarfutball.hu

Zalakomár, Kiskomáromi Pálya

 1. 2 felhasználó járt itt.
 2. cím
 3. térkép, megközelítés
 4. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 5. lakosság
  Zalakomár: 3.000 (2012)
 6. hazai csapat
  -
 7. nézőcsúcs
 8. pálya mérete
 9. talaj típusa
 10. eredményjelző tábla
 11. világítás
 12. futópálya
 13. átadás éve
 14. nyitómérkőzés
 15. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2011.03.11, 16:30
  ... 1.) Zalakomár községben kettő, Balatonmagyaród községben egy futballpálya. A pályák sportolásra alkalmasak. Zalakomár községben mindkét pályán öltöző van, de a jelenlegi követelményeknek csak részben felelnek meg.

  Zalakomár községben van kettő kis pálya is, ahol elsősorban a diákifjúság testnevelési és sportmozgalmi céljait szolgálja. A sportlövészet számára lőtér biztosított, hiányosság elsősorban az, hogy fedett lőtér (fekhelyhez) nincs. Asztelitenisz sporttevékenységhez külön e célra külön kijelölt helyiség nincs, e tevékenységet iskolai tanteremben végzi az érdekelt ifjúság.

  2.) A létesítményekkel kapcsolatos problémák, hogy a futball- pályákon lévő öltözők elhasználódtak, rossz állapotban vannak. Ahhoz, hogy ezen épületek a tényleges öltöző szerepét betöltsék bővítésükkel együtt felújításuk vagy új öltöző építése szükséges. Többek között véglegesen állást kell foglalni amellett, hogy Zalakomár községben a két futballpálya közül melyik lesz a sportpálya és másik esetleg az edzőpálya. A korábbi időszakban ismert, hogy a kiskomáromi részen lévő pálya mellett foglaltak volna állást megalapozott indokokkal is. A tanács általános rendezési tervében már azonban a komárvárosi területen lévő futballpálya szerepel sportpályának. A sporpálya végleges kialakítása, az öltözők megépítése stb. ezen a területen lesz gazdaságos, melynek okai az alábbiak:

  - jó minőségű úthálózat mellett van

  - törpe vízmű vezeték a pálya mellett van lefektetve

  - villanyáram ugyancsak a pálya mellett húzódik, megy el

  A kiskomáromi részen lévő pálya elhelyezkedésében, területi fekvésében talán jobb, de távol van tőle az út, villany, víz. Ennek a pályához való kiépítése viszont nagy költségekbe kerülne. Az asztalitenisz sport fejlesztéséhez szükséges felszerelések rendelkezésre állnak. Helyiség probléma van, amely azonban a közeljövőben megoldódik. Az új 8 tantermes iskola felépítésével 1976. évben egyidőben több helyiség szabadul fel, ahol e sporthoz helyiséget lehet biztosítani.

  forrás:
  http://www.zalasportert.hu/index.php?modul=lapozo&cikk=4