magyarfutball.hu

Békéscsaba, Jamina pálya, Edzőpálya

 1. 1 felhasználó járt itt.
 2. kapcsolódó stadionok
 3. címkék
 4. cím
  Békés megyehiányzó adat beadása
   
 5. térkép, megközelítés
 6. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 7. lakosság
  Békéscsaba: 55.091 (2023)
 8. hazai csapat
  -
 9. nézőcsúcs
 10. pálya mérete
 11. talaj típusa
 12. eredményjelző tábla
  nincs
 13. világítás
  nincs
 14. futópálya
  nincs
 15. átadás éve
 16. nyitómérkőzés
 17. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: pancso
  2019.09.30, 11:33 (szerk.: 2021.10.07, 15:57)
  Két új műfüves pálya épült Békéscsabán, az egyik Jaminában, a Bessenyei utcai sporttelepen, a másik pedig a Lencsésin, az általános iskola udvarán. A város a Magyar Labdarúgó Szövetség kiírásán pályázott sikerrel, amelynek nyomán 100 százalékos támogatottsággal alakították ki a két létesítményt.

  A Magyar Labdarúgó Szövetség címere található a 20x40 méteres, szabvány méretű pálya kezdőkörében. A szervezet országos pályaépítő programjának célja, hogy hazánkban minél többen, minél több településen futballozhassanak. Békéscsabán az egyik új pálya Jaminában, a Bessenyei utcai sporttelepen található. Fülöp Csaba, az erzsébethelyi klub elnöke kiemelte, a városrészben nagyon sokan hódolnak ennek a sportágban, így bízik abban, hogy az itt élők kihasználják majd a létesítményt.

  - A pálya többes célt szolgál majd, szolgálni fogja az iskolai sportot, a szabadidősportot és az egyesületi sportot is. Az eddigi jelentkezések alapján úgy tűnik, hogy megtaláljuk majd ennek a kedvező elegyét, hiszen több jaminai csapat, akik a kispályás bajnokságokban szerepelnek, már jelezték, hogy a hazai pályájukat szeretnék itt a Bessenyei utcán tudni, illetve megnyitjuk majd a pályát a jaminai fiatalok előtt is, természetesen koordinált módon – fogalmazott Fülöp Csaba.

  2016.08.18
  forrás: https://behir.hu/mufuvon-is-rughatjak-a-bort