magyarfutball.hu

Pápa, Perutz Stadion, Műfüves Edzőpálya

 1. 1 felhasználó járt itt.
 2. kapcsolódó stadionok
 3. címkék
 4. cím
  Veszprém megyehiányzó adat beadása
   
 5. térkép, megközelítés
 6. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 7. lakosság
  Pápa: 32.052 (2012)
 8. hazai csapat
  -
 9. nézőcsúcs
 10. pálya mérete
  115m x 74m
 11. talaj típusa
 12. eredményjelző tábla
 13. világítás
  van
 14. futópálya
  nincs
 15. átadás éve
 16. nyitómérkőzés
 17. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2014.01.22, 18:29 (szerk.: 2014.01.22, 18:29)
  Nézőcsúcsnak elég szerény... Tud valaki nagyobbat?
  A Perutz Stadion műfüves pályáján 50 néző előtt fogadta a Lombard Pápa z NB III-as, Lipcsei Péter vezette Ferencváros II csapatát. A második játékrész eleje hozta a meccs egyetlen gólját, ekkor Kulcsár beadását Orosz csúsztatta meg, a labda épp a próbázó Koszó Balázs elé került, akinek közelről már nem volt nehéz dolga 1-0. A folytatásban Puskás egy jobb oldali beadást 12 méterről lőtt kapura, melyet a Fradi kapusa a lécre tolt.

  Lombard Pápa – Ferencváros II 1-0 (0-0)
  Gsz.: Koszó
  Lombard Pápa: Horváth – Nagy S., Nagy T., Jagodics, Koszó – Dóczi, Király, Tajthy – Eszlátyi, Bastajic, Baldauf

  Pályára lépett még Németh Milán, Rodenbücher, Struhar, Kulcsár, Radics, Tóth Gábor, Orosz, Présinger és a friss próbázó, Puskás Zoltán

  FTC II: Rácz – Kárász, Erdei G., Gyurácz, Kovács K. – Kónya, Nagy Á., Kuzmanovic, Csilus Á. – Pirik, Marcinaskó

  Csereként beállt: Korkut, Zsivoczky, Törőcsik, Horváth P., Valencsik

  http://www.csakfoci.hu/node/156183
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2009.11.07, 19:24
  Pápa (szi) - A helyi futballbarátok régóta várják május 2-át: a város műfüves labdarúgópályáit a tervek szerint ugyanis akkor avatják fel majális keretében.

  - A nagy pálya a Perutz stadion mögötti területen, a futsalpálya a Munkácsy-sporttelepen épül(t). Egyelőre világítás nélkül: a technikai feltételek ehhez is adottak - mondta Grőber Attila önkormányzati képviselő. Nem hivatalos információnk szerint a beruházás bekerülési költsége meghaladja a százmillió forintot. - A nagypályán (105-ször 68 méter) az utolsó simításokat végzik, a kisebb méretű (20-szor 40 méter) gyakorlatilag elkészült - tájékozta- tott a munkálatok jelenlegi állásáról a szocialista képviselő. Lapunk úgy tudja, a műfüves pályák megépítéséről már tavaly januárban tárgyaltak a képviselők. Az eredeti elképzelések szerint az önkormányzat az Ollé programhoz csatlakozott volna. A tervekben akkor még egy nagy pálya szerepelt, a futsalpálya bekerülése módosító javaslat eredménye. Végül a városatyák úgy döntöttek, nem élnek a program lehetőségeivel. Az osztás-szorzás után rájöttek: a ténylegesnél kisebb fenntartási költséggel és nagyobb bevétellel számoltak. A beruházás egyébként az idei és a tavalyi költségvetésnek is része. A pályahasználat már most gyakori téma a járókelők között: információink szerint edzésidőn kívül bárki ismerkedhet majd a gyeppel , persze nem ingyen (akárcsak a megyeszékhelyen). A bérleti díj összegéről csak annyit tudunk: nem lesz magas. A borítás bírja a terhelést: a Magyarországon alkalmazott legjobb minőséget fektették le Pápán.

  A műfüves létesítmények talán legfontosabb előnye, hogy az éves használati órák száma a természetes füves pályák lehetséges igénybevételének többszöröse. A műfüves pályákat bárki használhatja, aki kifizeti a bérleti díjat és betartja a szabályokat.


  forrás:
  http://naplo-online.hvg.hu/helyi_kiadasok-bakonyalja/20080410_finisben_a_beruhazas