magyarfutball.hu

Fehérvárcsurgó, Fehérvárcsurgói Sportpálya

 1. 2 felhasználó járt itt.
 2. cím
 3. térkép, megközelítés
 4. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 5. lakosság
  Fehérvárcsurgó: 1.971 (2012)
 6. hazai csapat
 7. nézőcsúcs
 8. pálya mérete
 9. talaj típusa
 10. eredményjelző tábla
 11. világítás
 12. futópálya
 13. átadás éve
 14. nyitómérkőzés
 15. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2015.05.13, 13:42
  Érdekes lehet kastélyablakból meccset nézni...
  Beékelődött a fehérvárcsurgói kastélyparkba a futballpálya, annak ellenére, hogy a műemlékvédelmi hivatal már annak idején is erősen tiltakozott, mondván, egy műemléki parkban nem illik futballpályát építeni. Mégis kialakították, a helyi csapat ott játszik évtizedek óta. Mi ezt a helyzetet megörököltük, és mivel kedveljük a futballozást, nem is akartunk feleslegesen akadékoskodni. Amíg nem volt kilátás a park felújítására, hagytuk szépen játszani a csapatot, sőt támogattuk is.

  Miért kell most mégis elköltöztetni a pályát?
  Amikor beadtuk a pályázatot a parkrekonstrukcióra, a kiíró tudomására hoztuk, hogy ott van a futballpálya. Érdekes választ kaptunk, a szemünkre vetették, hogy merészelünk beadni egy tervet anélkül, hogy a pályát eltávolítanánk. Mondtuk, rendben van, de hát nem lehet megszüntetni egy sportlétesítményt anélkül, hogy az ember egy másikat ne építsen a helyébe. Törtük a fejünket, és végül megtaláltuk a megoldást: hátul, a gazdasági épületek mögött, a parkfelújítás által nem érintett részen jelöltük ki az új helyszínt. Eléggé szerencsétlen helyzet, hogy a csapatnak a kastélyparkban nincsen lelátója, öltözője, nem rakhat ki reklámtáblákat. Így legalább méltó pályához jut, kulturáltabb körülmények között tud futballozni.

  http://hatsofuves.blog.nepsport.hu/archives/2015/05/11/Meccs_a_kastelyablak_alatt/
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2009.06.01, 11:06
  Egyesületünk öltöző-és klubhelyisége 2002-re alkalmatlanná vált a használatra, és az Önkormányzattal történt egyeztetés után az iskola öltözőit vehettük igénybe e célra. Szertárként a régi öltözőt használtuk. 2004-ben az épült eladása után az iskolában kaptunk tárolóhelyet a felszereléseknek.


  forrás:
  http://www.fcsurgose.gportal.hu/gindex.php?pg=19115624