magyarfutball.hu

Kaposvár, Toponári Sportpálya

 1. 2 felhasználó járt itt.
 2. alias
  1. Toponár SE Sporttelep
 3. cím
 4. térkép, megközelítés
 5. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 6. lakosság
  Kaposvár: 65.337 (2013)
 7. hazai csapat
 8. nézőcsúcs
 9. pálya mérete
 10. talaj típusa
  természetes füves
 11. eredményjelző tábla
  nincs
 12. világítás
  van
 13. futópálya
  nincs
 14. átadás éve
 15. nyitómérkőzés
 16. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: Golyó
  2018.01.01, 19:55 (szerk.: 2018.01.01, 19:55)
  Megújult pályán rúgják a bőrt Toponáron

  BERUHÁZÁS Hatmillióval az önkormányzat, hárommillióval a sportegyesület és helyi vállalkozók támogatták a munkát

  Önkormányzati segítséggel, valamint a helybeliek összefogásával megújult a toponári focipálya. A többmilliós beruházás keretében szintén elkészült az edzőpálya, amelyet iskolaidőben a diákok is használhatnak majd.

  A toponári focipálya korábban szülte teljesen alkalmatlan volt labdarúgó-mérkőzések lebonyolítására - mondta Mihalecz András, a toponári részönkormányzat elnöke. - Csaknem egyméteres szintkülönbség volt a pálya két szemközti sarka közt, ráadásul a fű is használhatatlan, balesetveszélyes volt A helybeliek régi álma vált tehát valóra
  azzal, hogy hatmillió forintos önkormányzati támogatással megújult a focipálya.
  A beruházás keretében felújították a szociális helyiségeket, kifestették az öltözőket, s elkészült a nagypálya mögötti területen az edzőpálya is. Mihalecz András hozzátette: Ezenkívül a helybeli vállalkozók is segítették a munkát, a Toponári Sport- egyesület Baráti Köre pedig csaknem hárommillió forint értékű társadalmi munkát végzett a területen: saját pénzből közös munkában fektették le a pálya alatti öntözőrendszert. Vállalták azt is, hogy folyamatosan rendben tartják a focipályát és környékét.
  A hivatalos megnyitó előtt, a nemrégiben Kaposváron rendezett nemzetközi ifjúsági focibajnokság keretében három meccset már játszottak az új pályán - tájékoztatott az önkormányzati képviselő. - Úgy tetszik, jó minőségű munkát végzett a kivitelező, kiállta a próbát a létesítmény. A tervek szerint a későbbiekben a sportegyesülettel történő egyeztetés alapján más rendezvények, például falunap lebonyolítására is használható lesz a pálya. Ezenkívül megegyezés született arról is, hogy a részönkormányzattól kapott traktoros fűnyíróval az iskola alkalmazottai vágják majd a füvet a területen, s ennek fejében a toponári iskola diákjai iskolaidőben használhatják a nagypálya mögötti edzőpályát.


  Somogyi Hírlap, 2005. augusztus 5.