magyarfutball.hu

Budajenő, Budajenői Sportpálya

 1. 3 felhasználó járt itt.
 2. cím
 3. térkép, megközelítés
 4. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 5. lakosság
  Budajenő: 1.877 (2012)
 6. hazai csapat
 7. nézőcsúcs
 8. pálya mérete
 9. talaj típusa
  természetes füves
 10. eredményjelző tábla
  nincs
 11. világítás
  nincs
 12. futópálya
  nincs
 13. átadás éve
 14. nyitómérkőzés
 15. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2013.09.09, 13:46
  Egy hirtelen ötlettől vezérelve írtam egy e-mail Szekeres Tamásnak, kérdezvén, nem kaphatunk-e száz széket, ha már úgyis kidobják őket. Két nap múlva jött a válasz: bármikor mehetünk a székekért – mesélte Fehér György. – Már el is hoztuk azokat. Az a tervünk, hogy a sporttelep kerítését két méterrel kijjebb visszük, és a pálya egyik oldalán található löszfalnál elbontjuk a korlátot, így oda a nézők jövőre már nem mehetnek. Ellenben így egy-egy métert szélesítenénk a pályát, a kispadokat átvinnénk a löszfal elé, helyükre pedig egy nyolcvan-kilencven fős lelátót építünk majd, amelyet természetes Albert Flórián-lelátóra keresztelünk majd. Úgy tervezzük, hogy az összes munkálatot júniusban megcsináljuk, mert júliusban már edzéseket kell tartani, ráadásul immár hagyomány, hogy az utánpótlás-csapatainkban szereplő gyerekek napközis táborban vehetnek részt, és erre is júliusban kell időt szakítani. Sőt, már a következő évi tervek is megvannak: az idei TAO-s pályázatot úgy adjuk majd be, hogy abból még egy szintet tudjunk építeni az épületünkre, ahol legalább plusz három öltözőt, és egy közösségi helységet szeretnénk kialakítani. Ez utóbbira nagy szükség is van, mert szerencsére nagyszerű közösség jött össze Budajenőn, amit bizonyít, hogy a nyári munkák nagy részét is a csapattagok, társadalmi munkában végzik majd el, hogy egy nagyszerű létesítményben focizhassunk jövőre. remélhetőleg akkor is a megye kettőben.

  forrás:
  http://www.pestmegyeifoci.hu/tartalom/cikk/242253_a_fradi_stadion_szekei_budajenon
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2013.09.09, 13:33
  Ünnepi hangulatban készülődött a Pest megyei III. osztályban szereplő Budajenő a hétvégi bajnoki mérkőzésre. Ez nem is csoda, hiszen szombaton adták át az Albert Stadionból megmentett székekből épített mini-széksort.

  Amikor elkezdték bontani az Albert Stadiont, a kicsiny, mindössze 2000 lelket számláló község futballcsapatának vezetői gondoltak egy merészet, és levelet írtak Szekeres Tamásnak, a Ferencváros fejlesztési menedzserének. A levélben az állt, hogy a klub szívesen újrahasznosítaná a Ferencváros otthonában lebontott, és kidobásra ítélet székek egy részét. A levélre gyors válasz is érkezett, a székekből épített mini széksort pedig szombaton át is adták a klub vezetői.


  - Nagy nap ez nekünk – mondta Kompp György, az egyesület elnöke. – Kis klub vagyunk, szinte egyik napról a másikra élünk, így minden ajándékot, felajánlást szívesen fogadunk. Örültünk, amikor megkaptuk a székeket, de még mindig ott volt, hogyan fogjuk kiépíteni ezt a széksort. Szerencsére nagyon jó és összetartó társaság van itt Budajenőn, így a srácok a szabadnapjaikat feláldozva társadalmi munkában dolgoztak nyáron. A teljes sporttelepet átépítették: az öltöző előtti részre két sorban 20 széken raktak le, míg a pálya mellett egy sorban hatvan szék lett elhelyezve. A fiúk egy emléktáblát is készítettek, melyen megörökítették, hogy ezek a székek az Ferencváros felajánlásával kerültek a pályánkra.

  kép
  kép
  forrás:
  http://www.fourfourtwo.hu/hirek/magyarorszag/a-fradi-stadion-szekein-ulhetnek-a-budajeno-szurkoloi