magyarfutball.hu

Jánosháza, Jánosházai Sportpálya

 1. 1 felhasználó járt itt.
 2. cím
 3. térkép, megközelítés
 4. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 5. lakosság
  Jánosháza: 2.401 (2012)
 6. hazai csapat
 7. nézőcsúcs
 8. pálya mérete
 9. talaj típusa
 10. eredményjelző tábla
 11. világítás
 12. futópálya
 13. átadás éve
 14. nyitómérkőzés
 15. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2012.02.11, 11:18
  A sikeres TAO-pályázatnak köszönhetően megoldódott az évek óta problémát jelentő öntöző-berendezés beszerzése a Vas megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság második helyén telelő Jánosháza együttesénél.

  Az 5 800 000 forintos támogatás egy részéből öntöző-berendezést telepít a sportpályára az egyesület, míg a fennmaradó összegből új sportfelszereléseket vásárolnak az utánpótlás számára.


  Ami a keretet illeti, eddig csak kisebb játékosmozgás jellemzi a csapatot. Míg a távozók listáján csak egyetlen név szerepel – Szakály Bence Hosszúperesztegre igazolt –, addig az érkezési oldalon már hárommal találkozunk: a korábban már jánosházi színekben futballozó Szepssy László, Müllner Tamás – serdülőkorú – duó Hévízről tér vissza, de a Táplánszentkeresztet elhagyó Vágusz Roland is a Szentgyörgyi József edzette gárdát segíti a jövőben. Rajtuk kívül feltűnhetnek még új labdarúgók a klubnál, ugyanis a vezetőség a védő- és támadósort is meg kívánja erősíteni.

  Marton Ferenc sportelnök elmondta, az együttes elsődleges célja az őszi szezonban elért második pozíció megtartása, ugyanakkor – megfelelő anyagi háttér mellett – a magasabb osztályú szerepléstől sem zárkóznának el.

  forrás:
  http://megyeifoci.hu/2012/02/03/ontozo-berendezest-telepitenek-janoshazan/
   
 2. avatar: CCSZ
  2009.06.19, 12:55
  Nem mindennapi sportélményben lehet azoknak része, akik szombaton 17 órakor kilátogatnak a helyi sporttelepre. Barátságos mérkőzés keretében a helyi öregfiúk a Ferencváros Öregfiúk labdarúgócsapatával méri össze erejét. A fővárosi zöld-fehéreknél újra szerelést húz többek között Nyilasi Tibor, Ebedli Zoltán, Pogány László, Kincses Sándor, Limperger Zsolt, Szenes Sándor, Pintér Attila, Törőcsik András, Deszatnik Péter, Horváth Károly, Balogh Tamás, Horváth Ferenc.

  (vasnepe.hu)