magyarfutball.hu

Füzesabony, Füzesabonyi Sporttelep

 1. 3 felhasználó járt itt.
 2. cím
  Heves megyehiányzó adat beadása
   
 3. térkép, megközelítés
 4. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 5. lakosság
  Füzesabony: 7.781 (2012)
 6. hazai csapat
 7. nézőcsúcs
  2.000
  Füzesabony - Vác 0:4
  1992.08.10.
 8. pálya mérete
 9. talaj típusa
  természetes füves
 10. eredményjelző tábla
 11. világítás
  van
 12. futópálya
  van (ismeretlen típus)
 13. átadás éve
 14. nyitómérkőzés
 15. kapcsolódó mérkőzések
 16. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: BZS1979
  2023.05.18, 14:37
  Felkészülés az NBIII-ra: új fedett lelátó várja a szurkolókat

  Megjelenés időpontja 2023-05-17

  A Sporttelepen 260 fő befogadására alkalmas új fedett lelátó várja a szurkolókat.

  25 év után újra elérhető közelségbe került a füzesabonyi labdarúgás számára a feljutás az NBIII-as osztályba. A klubbal még tavaly kötött együttműködési megállapodást Erőss Róbert, aki névadó szponzorként már akkor is a megyei I. osztály megnyerését és a magasabb ligába történő feljutást jelölte meg célként. Az ősszi szezont egy döntetlen és egy vereség mellett zárta a csapat, a tavasszal viszont csak a győzelem az elfogadható eredmény a sikerhez. Az FSC- Erőss út beadta a pálya lincencet az NBIII-as szerepléshez, és elkezdődtek az infrastrukturális fejlesztések a sporttelepen.

  – Megépítettük a 260 férőhelyes fedett lelátót, bővítjük az öltözőket, lesz orvosi illetve doppingszoba is- mondta kérdésünkre Ertőss Róbert.

  Előírás a külön öltöző a női játékvezetőknek, ezt egy konténeres elhelyezéssel oldják meg. A füves pálya mellett- azzal párhuzamosan- egy természetes füves edzőpálya kialakításába is belefogtak.

  Az NBIII-as álomtól még három mérkőzés választja el a csapatot. Szombaton érkezik a Maklár, az utolsó fordulóban május 27-én a jelenleg listavezető Gyöngyösi AK-hoz utaznak, ahol eldől a bajnoki cím sorsa. Ha ezt a két akadályt sikerrel veszik, várhatón még egy osztályzó meccset kell játszaniuk a feljutáshoz.

  https://fuzeshirek.hu/felkeszules-az-nbiii-ra-uj-fedett-lelato-varja-a-szurkolokat/
   
 2. avatar: pancso
  2021.08.31, 23:46
  Szombaton birtokba vehették a sportolók és a szurkolók a megújult futballpályát Füzesabonyban. A pálya a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatásával, több mint 60 millió forintból készült el. Elsőként a helyi labdarúgók játszottak korosztályos gálamérkőzést. A legendás 1997-es csapat mérte össze erejét és tudását az FSC jelenlegi keretével. A kezdőrúgást Tóth Zele József a Real Madrid volt utánpótlás edzője végezte el.

  forrás: http://www.fuzesabonytv.hu/megujult-a-sportpalya/
   
 3. avatar: pancso