magyarfutball.hu

Kecskéd, Kecskédi Sportpálya

  1. 1 felhasználó járt itt.
  2. cím
    2852 Kecskéd Sport utca 1. Komárom-Esztergom megye
     
  3. térkép, megközelítés
  4. befogadóképesség
    összesen : ?
    ülőhely: ?
    állóhely: ?
  5. lakosság
    Kecskéd: 1.947 (2012)
  6. hazai csapat
  7. nézőcsúcs
    700
    Kecskéd KSK - Kisvárda Master Good 0:10
    MK
    2020.09.18
  8. pálya mérete
  9. talaj típusa
    természetes füves
  10. eredményjelző tábla
  11. világítás
  12. futópálya
    nincs
  13. átadás éve
  14. nyitómérkőzés
  15. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2014.05.21, 20:30
    8-0-ás Vidi-győzelem a kecskédi hírverő meccsen
    A település megújult sportpályáját avatták szerda délután. Az esemény csúcspontja a Kecskéd KSK Vidi elleni mérkőzése volt.


    Az Oroszlány mellett fekvő Kecskéd községben vendégszerepelt csapatunk szerda délután, ahol a község sportcentrumának új öltözőjét avatták. A mérkőzésre sok százan látogattak ki, úgyhogy kitűnő hangulatban és remek időben kezdődött az összecsapás.
    Nem kellett sokáig várni az első gólra, Lupeta szépen fordult le védőjéről az 3. percben és jobbal 15 méterről a jobb alsóba gurított. Egymás után vezettük támadásainkat, a hazaiak - érthető módon - inkább a védekezésre koncentráltak. A 17. percben Oliveira lépett ki a jobb oldalon és a kapu jobb oldalába bombázott. A 28. percben Paraiba is feliratkozott a gólszerzők közé, a bal szélről tört be a tizenhatoson belülre és a kapu jobb oldalába emelt. A félidő vége előtt - a 36. perben - előbb Szolnoki jobbról érkező beadását Hudák bólintotta a léc alá, majd 3 perccel később Lupeta vett le jobbal egy ívelést az ötös sarkánál és ballal a bal alsóba lőtt.

    5-0-val fordultak a csapatok, szünetben Vinícius és Mamadu kivételével sorcsere történt nálunk. Az első játékrészhez hasonlóan folytatódott a második is, különösen Álvarez megmozdulásai arattak nagy sikert a közönség soraiban, de az újabb gólra azért várni kellett, mert önfeláldozóan és jól védekezett a Kecskéd. A 70. percben aztán Thiago Ryan lőtt jobbal a hálóba 8 méterről, majd Álvarez egyik cselsorozatát szintén góllal fejezte be a 72. percben. Az utolsó percben Haraszti még büntetőből volt eredményes, így alakult ki a 8-0-s végeredmény, ami lehetett volna több is, hiszen Lupeta meg nem adott gólját és 4 kapufát is feljegyezhettünk a mérkőzésen.
    Játékosainkat rengeteg kisgyerek és helyi szurkoló rohanta meg a lefújás után, számtalan közös fotó készült, és még annál is több aláírást kiosztottak.

    forrás:
    http://www.vidi.hu/2014/05/21/8-0-as-vidi-gyozelem-a-kecskedi-hirvero-meccsen.html