magyarfutball.hu

Nyúl, Nyúli Sportpálya

 1. 2 felhasználó járt itt.
 2. cím
  9082 Nyúl Sport utca 1. Győr-Moson-Sopron megye
   
 3. térkép, megközelítés
 4. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 5. lakosság
  Nyúl: 4.270 (2012)
 6. hazai csapat
 7. nézőcsúcs
  900
  Loland-Nyúl SC - Szombathelyi Haladás 1:3
  MK
  2015.08.12
 8. pálya mérete
  104m x 61m
 9. talaj típusa
  természetes füves
 10. eredményjelző tábla
  nincs
 11. világítás
  van
 12. futópálya
 13. átadás éve
  1972
 14. nyitómérkőzés
 15. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2012.04.17, 22:47
  Új edzővel próbál megkapaszkodni a megyei I. osztályban a Nyúl. A következő négy évben a taós pénzekből teljesen megújulna a falu sporttelepe.

  Jelenleg a 15. helyen áll a megyei I. osztályban a Nyúl csapata, mely a közelmúltban ismét edzőt váltott. Tavaly novemberben Németh Miklóstól Hajszán Gyula vette át a szakmai munka irányítását, most pedig az ETO aranycsapatának egykori kiválóságát Horváth Dénes követte a kispadon. A csapat már vele szenvedett 1–0-ás vereséget a második Lébény otthonában.
  Stecina Krisztián klubelnök a váltásról így nyilatkozott: „Úgy ítéltük meg, hogy még időben vagyunk, egy esetleges újabb frissítés jót tesz a csapatnak. Közös megegyezéssel váltunk el Hajszán Gyulától, akinek sok sikert kívánunk a továbbiakban. Horváth Dénest jól ismerjük, s ő arra tett ígéretet, hogy felépít egy olyan csapatot, mely hosszú távon az osztály meghatározó együttese lehet. Tudni kell, hogy a tavalyi keretből mindössze ketten maradtak, egy teljesen új csapattal vágtunk neki ősszel a szezonnak. Nyilván az is benne van a pakliban, hogy kiesünk, de szeretnénk ezt elkerülni. Másodosztályú kitérő nélkül kívánjuk felépíteni a jövő csapatát.”
  Az elnök nemcsak a csapatról, a körülményekről is beszélt: „A sportklub a társasági adóból befolyt pénzekből komoly infrastrukturális fejlesztéseket tervez az önkormányzat segítségével. Négy év alatt kétszázharmincmillió forintból teljesen megújulna a pálya és a környezete. Az első évben felújítanánk a jelenlegi öltözőépületet – ebben nagy segítség lehet Móricz Attiláné munkájának köszönhetően a LEADER-pályázatból várhatóan elnyert kilencmillió forint, melyből nyolc épületfel- újításra, egy pedig eszközbeszerzésre fordítható –, és egy 20x40 méteres méretű műfüves pálya építését is tervezzük. Később a fejlesztési ütemtervnek megfelelően edzőpálya létesülne, a centerpálya is megújulna, az öltözőépületet bővítenénk és egy multifunkciós pályát is építenénk, melyen kosár-, kézi-, foci- és három teniszpálya lenne. Nyilván ezekhez a beruházásokhoz szükség lesz parkolóhelyekre is. Ezt a mostani pálya helyére tervezzük, s százhúsz autó fogadására lenne alkalmas” – tette hozzá a sportvezető, aki elmondta még, hogy mindezzel párhuzamosan továbbra is kiemelten kezelik az utánpótlásképzést, az erre fordítható taós keretet már fel is töltötték.
  (Szabó Gábor, Kisalföld)

  forrás:
  http://www.gymsfoci.hu/?module=news&action=show&nid=169279#MIDDLE
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2011.03.03, 10:56
  Befogadóképesség javaslat:
  2010.02.11 20:59 nyulsc
  Nyúl, Sportpálya
  befogadóképesség 250 ülő, 1000 álló