magyarfutball.hu

Semjénháza, Semjénházai Sportpálya

 1. 3 felhasználó járt itt.
 2. cím
 3. térkép, megközelítés
 4. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 5. lakosság
  Semjénháza: 618 (2012)
 6. hazai csapat
 7. nézőcsúcs
 8. pálya mérete
 9. talaj típusa
  természetes füves
 10. eredményjelző tábla
 11. világítás
 12. futópálya
  nincs
 13. átadás éve
 14. nyitómérkőzés
 15. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.06.08, 12:06
  A Nagykanizsa közelében fekvő község sporttelepén a vadonatúj öltöző és a fedett lelátó avatására kerül sor Keller Józsefék részvételével, a mérkőzés pedig 13 órakor kezdődik.

  A Fradiban a hagyományoknak megfelelően ezúttal is pályára lépnek a Bajnokok Ligájában szerepelt játékosok, továbbá bajnokok, kupagyőztesek és gólkirályok is, így a szurkolók többek közt személyesen találkozhatnak a Nagykanizsán született Keller Józseffel, az ugyancsak zalai Józsi Györggyel, továbbá Szűcs Mihállyal, Balog Zoltánnal, Schultz Leventével, Igor Nicsenkóval, Fischer Pállal, s persze másokkal is.

  Hagyomány a ferencvárosiaknál, hogy a mérkőzésen egy, a vendéglátók közül kiválasztott embert szívesen látnak a csapatukban, tiszteletbeli csapattaggá avatva ezzel az illetőt. A Fradi öregfiúk együttese már jóval a kezdés előtt Semjénházára érkezik, hogy együtt ünnepeljen a helyi és környékbeli fradistákkal, azaz, a találkozó előtt és azt követően is bőven lesz lehetőség beszélgetésre, fotózásra az egykori kedvencekkel.

  2019.06.08
  https://www.fradi.hu/labdarugas/oregfiuk/hirek/semjenhazan-a-fradi
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2017.02.22, 20:09
  Semjénháza - A helyi sportegyesületet támogató vállalkozások társasági adójából (TAO) új lelátó várja a közönséget a labdarúgó pályán.

  A sportág fejlesztése, s ezáltal a korszerűsítés nem új keletű, hiszen négy éve műfüves területtel bővült a komplexum.
  Preksen László polgármester elmondta: mivel a pálya egy lejtős rész alján található, korábban a csapadékvíz gyakran eláztatta a játékteret, ám egy speciális csőrendszer beszerelése véget vetett az áldatlan állapotnak.
  - A tavaszi bajnokság rajtjára több új, a közönség kényelmét szolgáló beruházás debütál - folytatta a településvezető. - A játékteret korábban is körbevették oszlopok, ám a világítás nem volt korszerű, így ezt kicseréltük nagyobb teljesítményű reflektorokra, sőt modern hangosító berendezésekkel is gazdagodtunk. A lelátó 9 millió forintos beruházás egyik lényeges eleme, hiszen a település csapata bő tíz éve a Zala megyei labdarúgó bajnokság első osztályában rúgja a bőrt.

  Preksen László hozzátette: mindenre a társasági adóból befolyt összeg sem volt elegendő, így néhány munkafolyamat az önkormányzat és közösségi összefogás eredménye. Mivel a falu szívügye a foci, így sokak szinte azonnal segítettek.
  - A műanyag székek a szombathelyi Haladás pályáról származnak, ezek azok, melyek akkor szabadultak fel, amikor az Arsenal játszott egy edzőmeccset és néhány ülőhelyet ki kellett cserélni - tette hozzá. - A szurkolóink kényelme érdekében duplasoros feljárót készítettünk, ezért a vasárnapi Szepetnek elleni első, hazai tavaszi fordulóban 291 férőhely várja őket.
  A fejlesztésekkel nem állnak le, nyárig szintén ebből a forrásból tető is kerül majd a széksorok fölé.

  2017.02.22
  http://zaol.hu/hirek/lelato-semjenhaza-preksen-laszlo-labdarugas-1819467