magyarfutball.hu

Bicske, Bicskei Sportpálya

 1. 14 felhasználó járt itt.
 2. kapcsolódó stadionok
 3. cím
 4. térkép, megközelítés
 5. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 6. lakosság
  Bicske: 11.642 (2012)
 7. hazai csapat
 8. nézőcsúcs
  2.200
  TBSC - FTC
  Báder-Kupa döntö
  1991.?.?
 9. pálya mérete
  100m x 63m
 10. talaj típusa
  természetes füves
 11. eredményjelző tábla
  manuális / kézi
 12. világítás
  van
 13. futópálya
  salakos
 14. extrák
  -hangosítás
 15. átadás éve
  1970
 16. nyitómérkőzés
 17. kapcsolódó mérkőzések
 18. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2023.03.09, 20:09
  Három nullás sikert aratott NB I-es csapatunk a Bicskei TC elleni ünnepi felkészülési mérkőzésen.

  A 111 éves bicskei csapat ünnepségének megkoronázásaként lépett pályára együttesünk szerda délután. Az NB III-as alakulat létesítménye új öltözőket és bemelegítőtermet kapott, az átadási ünnepséget a térség országgyűlési képviselője, a Bicskei TC elnöke, Tessely Zoltán nyitotta meg, az MLSZ képviseletében jelen volt a szintén honatya Bánki Erik, rajtuk kívül Bicske város polgármestere, Bálint Istvánné is köszöntötte az egybegyűlteket. Az új épületet négy vallási felekezet képviselője áldotta meg, a szalagátvágásnál ügyvezetőnk, Felcsút polgármestere, Mészáros László, vezetőedzőnk, Hornyák Zsolt, és csapatkapitányunk Szolnoki Roland is segédkezett.

  A házigazda csapat a kezdő sípszótól nagy ambícióval vetette magát a küzdelembe, az első helyzet is előttük alakult ki, 20. percben a kapufát találták el. Egy perccel később egypontrúgást követően Patrizio Stronati révén már mi kerültünk helyzetbe, de cseh légiósunk a kapu fölé lőtt. Három minutummal később egy bal oldali támadás végén Lamin Colley fejesét védte bravúrral a bicskei portás – ezzel a két csapat el is lőtte a puskaporát az első félidőre.

  A második játékrész jóval eseménydúsabbra sikerült: a 60. percben Colley góljával megszereztük a vezetést, majd Jakub Plsek vezethette egy az egyben a kapusra a labdát, de a cseh középpályás végül nem talált a kapuba, ahogy Komáromi György sem, az ő léc alá tartó lövését nagy bravúrral szedte ki egykori akadémistánk, Papp Zsombor. Volt két nagy visszatérőnk is: Szolnoki Roland július vége, Posztobányi Patrik augusztus óta először húzta magára hivatalos mérkőzésen a Puskás Akadémia FC mezét. A hosszú kihagyás utáni fellépés Szoszó számára álomszerűen sikerült, a 83. percben csapatkapitányunk szerezte meg a második a találatunkat. A találkozót sikerült góllal zárnunk, egy perccel a lefújás előtt Colley másodszor is beköszönt, beállítva ezzel a 3–0-s végeredményt.

  2023.03.08
  https://www.pfla.hu/?q=news/13517
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2020.01.17, 10:07
  Előbb felújították az élőfüves centerpályát, építettek mellé nagyméretű műfüves pályát is, felújították és kibővítették a klubházat, az öltözőket, és építettek egy 323 (!) fős lelátót is. A kormányzati- és TAO-támogatásból megvalósuló építkezés nettó összértéke 235 millió forint - írta 2016-ban a Magyar Építők.
  ...
  Majd jött a világítás kiépítése, 52 millió forintból (forrás: 70 százalék tao, 30 százalék Bicske városa).
  ...
  És már jön is az újabb fejlesztési hullám. Ha jól értjük Tessely Zoltánnak a város polgármesteréhez írt szeptember végi levelét, akkor befedik a 323 férőhelyes lelátót. És megint csak ha jól értjük, akkor nem kevesebb, mint 257 millió forintból.

  https://foci.444.hu/2020/01/16/igy-nez-ki-egy-felcsuthoz-kozeli-nbiii-as-csapat-palyaja-ha-olyan-szerencses-hogy-egy-fideszes-kepviselo-az-elnoke
   
 3. avatar: flex
  2019.06.23, 16:56
  2018.04.23-án adták át az újjáépített pályát.Kerecsendi Kiss Márton utcai sporttelep a becsületes neve.
   
 4. avatar: ingersheim
  2019.06.12, 14:04
  Ezt a pályát is újra lehetne fotózni, a hazai oldalon végig felhúztak egy betonlelátót.
  Az osztályozón készítettem egyet, átküldöm majd.
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
  2012.10.15, 19:59
  Az eddigi centerpálya lelátójának székei Bicskére kerülnek, az NB III-as csapat pályájára, a VIP-lelátó és a játékoskijáró szintén. A centerpálya gyepszőnyegét Csákváron fogják hasznosítani az NB III-as futballpályán, a két focikapu Mányra kerül, a két kispad pedig Alcsútdobozra. A falelátók közül kettő Bicskén, egy Alcsútdobozon, egy Vértesacsán, egy Tabajdon és egy Mányon találnak új hazára. A centerpálya melletti kis műfüves pálya Várpalotára került, a Bozsik-pálya alatti műfüves pálya pedig mindenestül (borítás, labdafogó háló, világítás, korlátok) Vértesacsára, mint ahogy a homokos pálya palánkja is - tájékoztatta honlapunkat Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia elnöke.

  A felcsúti ministadiont hamarosan elkezdik építeni, a tervek szerint 2015-ben készül el.

  forrás:
  http://www.pfla.hu/?q=news/2812
   
 6. avatar: magyarfutball.hu
  2012.04.03, 11:19
  1977 körül
  ...Ebben az időszakban épült meg az azóta is használatunkban lévő "lelátó" a klubház felé vezető út melletti töltésen.

  Szóval volt hely, s a területet akkor vették el a BTC-től, amikor utat építettek rajta. Elvették, kompenzációt nem adtak.

  A pálya körül akkoriban épült ki a korlátrendszer, ami azóta is megvan. A klubház teljes körű felújítása történt meg. Akkor oldották meg a hangosítást

  Viszont a BTC körül is óriási társadalmi összefogás működött. Az ÉDÁSZ például társadalmi munkában készítette el a pálya világítását azért, hogy este is lehessen edzéseket tartani. A legnagyobb támogató az akkori Nagyközségi Tanács, az MMG, a bicskei Búzakalász MGTSZ, az ÁFÉSZ és a Volán voltak....

  forrás:
  http://bicske.blog.hu/2012/02/17/a_bicskei_tc_aranykora_100_eves_a_btc
   
 7. avatar: magyarfutball.hu
  2011.03.03, 11:11
  A légifotó alapján itt is meg lett szüntetve a futópálya, hogy elférjen egy nagy és egy kis műfüves pálya.