magyarfutball.hu

Mosonszolnok, Mosonszolnoki Sportpálya

 1. 1 felhasználó járt itt.
 2. cím
  9245 Mosonszolnok Sport u.18. Győr-Moson-Sopron megye
   
 3. térkép, megközelítés
 4. befogadóképesség
  összesen : ?
  ülőhely: ?
  állóhely: ?
 5. lakosság
  Mosonszolnok: 1.676 (2012)
 6. hazai csapat
 7. nézőcsúcs
  1.200
  Mosonszolnoki MEDOSZ - Dorogi Bányász 1:13
  MNK
  1966.07.17
 8. pálya mérete
 9. talaj típusa
  természetes füves
 10. eredményjelző tábla
  elektronikus
 11. világítás
 12. futópálya
  nincs
 13. átadás éve
 14. nyitómérkőzés
 15. segítség
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.07.31, 19:07
  Felavatták a megújult focipályát és egy jótékony célt is szolgált a szombati rendezvény. A testvértelepülés Szímő csapatával és a Fradi örökifjú labdarúgóival is játszott a Mosonszolnok.

  Jótékony célt szolgált a hétvégén megrendezett pályaavató ünnepség. A bevételből és a sportegyesület támogatásából összesen 200 ezer forintot ajánlanak fel a rendezők a mosonmagyaróvári Karolina Kórház alapítványának. A mérkőzésre kilátogató nézőket a szervezők egy tál étellel is vendégül látták a meccs után. A tűzhely mögött serénykedett maga a Mosonszolnoki Sportegyesület elnöke, Lachmann János is.
  A teljesen felújított futballpályán a testvértelepülés, Szímő ifjúsági csapata játszotta a felvezető mérkőzést. Majd a Ferencváros szeniorcsapata lépett pályára. Lachmann János, a Mosonszolnoki Sportegyesület elnöke köszöntötte a vendégeket az ünnepélyes pályaátadón.

  Az elmúlt 15–20 évben leromlott futballpályát újítottuk fel, hogy élvezet legyen rajta játszani. Az elmúlt években kialakítottunk már műfüves pályát, öltözőket bővítettünk, fedett lelátók és világítás készült. A beruházás és felújítás fénypontja ez a pálya, az új öntözőrendszerrel és a mellette kialakított edzőpályával – mondta el Lachmann János, a Mosonszolnoki Sportegyesület elnöke.

  – Mosonszolnok az elmúlt tíz évben kézzelfogható példája lett annak, hogy hogyan lehet és kell fejleszteni a sportot. Minden lehetőséget megragadnak, ami a fejlődést szolgálja. Külön érdemes megemlíteni, hogy egy ilyen alkalmat is létrehoznak, amivel jótékony célt is szolgálnak – köszöntötte a megnyitón a vendégeket Széles Sándor a Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség képviseletében.

  – A jövőnek fektettünk be. A beruházás motorja pedig a sportegyesület volt. Fontos, hogy az itt élők megtalálják a regenerálódás lehetőségét. Sportcsarnokkal kezdtük a fejlesztéseket, saját horgásztavakat alakítottunk ki. A sportkomplexumhoz is sok támogatást adtunk. A mai pálya a taorendszeren keresztül valósult meg. A megyei labdarúgó-szövetség támogatása és az önkormányzat önrésze is kellett hozzá. Ez a minőségileg jobb focipálya segít minket abban, hogy olyan edzésmunkát végezzünk, ami elvezet a sikerhez. A vezetőség az első lépést megtette. Most a sportolókon a sor – köszöntötte Török Sándor polgármester a résztvevőket és sportrajongókat.
  „Köszönjük, hogy bennünket választottak a pályaavatóra. Nemcsak nekünk szól ez, hanem a klub hagyományának is" – mondta el Bánki József a Ferencvárosi Torna Clubtól.

  Szímő testvértelepülésről is sokan eljöttek és a mosonmagyaróvári Karolina Kórház főigazgatóját, Bertalan Istvánt is vendégül látták a rendezvényen. Jelen voltak azok a vállalkozók, önkéntesek is, akik segítettek a pálya felújításában. A pályaavató mérkőzés előtt a mosonszolnoki csapat ajándékkal köszöntötte a Fradi legendáit. A meccs részleteiről napilapunk sportrovatában olvashatnak. A barátságos találkozó után sok közös fotó készült a rajongókkal, a nézőket a szervezők egy tál étellel is vendégül látták. Hatféle fogás közül lehetett választani.

  2019.07.30
  https://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/modern_komplexum_varja_a_sportolni_vagyokat_mosonszolnokon/2604432/
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2019.07.28, 12:38
  Pályaavató! Vendég a Ferencváros!
  Barátságos mérkőzések kíséretében 2019.07.27-én ünnepélyes keretek között átadásra kerül a Mosonszolnoki Sportegyesület teljesen felujított futballpályája.
  Vendég az FTC Öregfiúk, illetve a Szimői U19-es csapat.
  A belépőkből befolyt pénzzel a mosonmagyaróvári Karolina Kórházat támogatjuk, valamint a meccsek után az egyesület minden kedves nézőt vendégül látja.

  Sok szeretettel várjuk Önt is.

  2019. július
  mosonszolnokse.hu