magyarfutball.hu

  1. 2020.01.31, 22:22 - Budapest, Róna SC
    Még szép, hogy eltér, egy 3 cm átmérőjű, félrenyomott, pecséttel csinált címert fotóztam le kaputelefonnal, majd szerkesztgettem, hogy legyen egy kis nyavalyás kép legalább. Se előtte, se utána nem láttam más a címert, így hát ez volt az egyetlen támpont, igazából nem is másolni kellett, hanem sakkozni, hogy jön ki egész hasonlóra. A régi címerállata egy párducfejű tigristestű lény, a pecsétnyom eleve nem is volt szimmetrikus, a labda kinézete is fura a pecséten, szóval volt gond. Sokszorosára lett felnagyítva, igen, eltér, de a lenyomat eleve nem volt alkalmas rá, hogy azt másoljam.Ezt a pontossággal kapcsolatban gondoltam megemlíteni. A többihez meg annyit, hogy előbb tán informálódni kellene a hibát bejelentőnél.
  2. 2020.01.31, 18:20 - Budapest, Róna SC
    Sajnos a Róna SC két korábbi játékosa is előállt új címerrel a klub újkori története alatt, így az eredeti háttérbe szorult.
    Szomorú tény továbba, hogy az elnök hiába jelentette ki, hogy piros-fehér-fekete a klub (ezt alátámasztja a legendás mezek színösszeallítása, mint pl. a "Csiperke-mez"), ennek ellenére valamiért a sárgát beemelték a fehér ellenében.
    A magyarfutball.hu a leveleim ellenére meg asszisztál, szembemenve a saját küldetésével.

  3. 2020.01.31, 18:00 - Budapest, Róna SC
    A Róna Sport Club eredeti címere

    https://i.imgur.com/aYqcinW.png