magyarfutball.hu

  1. 2014.04.30, 13:26 - Kecskemét, Széktói Stadion
    Én igazán örvendek, de azért hiányolom a vendéglelátó lefedettségét. Az "A" lelátó földsáncszerű megoldásán is illene változtatni, némi szilád burkolattal el lehetne látni. A hiányzó negyedik lelátó pedig a kompromisszum áldozatául esett. A hiányzó negyedik lelátó "be vagyon építve" az atlétikai "stadionba". Túl sok itt a kompromisszum és még nincs vége.
  2. Abban az objektumban jelenleg a TEK állomásozik. Az a "repülőgép" a nagyon-nagyon csúnya terroristák elleni felkészülés biztosítása, a szépek -és jók érdekeinek védelme, képviselete érdekében vagyon ott.
  3. 2014.03.02, 15:04 - Kecskemét, Széktói Stadion
    Amúgy van ahol képesek 8 hét alatt csővázstadiont felhúzni. Igaz, hogy nem Paks, nem Siófok, nem Oláh G. utca-Debrecen.
    Íme: http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/torghelleek-bekoltoznek-a-8-het-alatt-felhuzott-harommeccses-stadionba-fotok-2073008
  4. 2014.03.02, 14:59 - Kecskemét, Széktói Stadion
    A szurkolói ankéton a stadion rekonstrukcióval kapcsolatban elhangzottak:

    Zombor Gábor kitért arra, hogy első ütemben már 2002-ben felújításra került a stadion egy része, ez a folyamat folytatódik most, de már régóta tervezés alatt állt, hogy ezt miként lehetne megtenni. Jelenleg az MLSZ koordinálásával zajlanak a 800 milliós beruházás egyeztetései, és az alábbi követelményeknek kell megfelelni:

    Minimum 5000 fősnek kell lennie, mindkét hosszanti lelátónak teljesen fedetten.

    A pályát alá kell csövezni, fűthetővé tenni, a világítást korszerűsíteni.

    Aréna jellegű stadion a cél, mely egyben azt jelenti, hogy a futópálya kikerül a stadionból.

    Biztonsági előírásoknak megfelelve, a C alakú kanyart is át kell alakítani, legalább 500 főnek helyet biztosítva.

    Ezzel párhuzamosan a régi atlétika pálya helyét is meg kellett találni, ami hosszas egyeztetések végén sikerült. A kettes pályán lesz kialakítva egy korszerű atlétikai stadion, melyre további 300-350 milliós forrás...
  5. 2013.12.31, 19:06 - Kecskemét, Széktói Stadion
    A már korábban megemlített stadionfejlesztés híréhez kapcsolódóan feltöltöttem néhány látványtervet. Ismerve a viszonyokat, szerintem azok is maradnak. Lesz akiknek ismerős lehet az elképzelt, megújult Széktói stadion, de ez nem is meglepő, hiszen ugyanaz az építésziroda, amely a Szusza Ferenc stadiont tervezte.