magyarfutball.hu

  1. 2016.10.30, 22:35 - Ópályi, Ópályi KSE
    2009 után újra alakult az Ópályi KSE! A 2016/17-es szezont a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei III. osztály Szatmár csoportjában kezdte!
  2. 2010.11.15, 18:47 - Ópályi, Ópályi KSE
    Ópályiban is meghalt a futball!

    Bár az illetékesek nem szívesen mondják ki: pácba került az Ópályi. Olyannyira, hogy a megyei másodosztály Sandra Bútor-csoportban jegyzett, utolsó pozícióban posztoló futballegylet tagjai aligha rúgnak labdába a tavaszi idényben.

    A település anyagi lehetőségei nem engedik meg a folytatást – magyarán nincs miből tovább támogatni a gárdát, miként a kötelezően előírtak befizetésére sem futja. Ráadásul három felnőttjátékos távozott: a keret létszáma hézagos, ami szintén érv a visszalépés mellett... A bökkenő csak az, a szombaton esedékes bajnoki nyitányon a Nábrád vizitál(na) a sereghajtó otthonában, vagyis az idő sürget, mégsem vállalja senki a kellemetlenséggel járó bejelentést. Tény, egyetlen edzést sem tartottak a felkészülési időszakban, november vége óta meccset sem játszottak a fiúk.

    – Kár érte, ennek a csapatnak szép múltja van: sokáig a megyei első osztályban szerepelt, miközben jó néhány emlékezetes kupameccset játszott – h...