magyarfutball.hu

  1. Folytatódik a pálya fejlesztése

    Az utolsó hazai bajnoki mérkőzést követően folytatódhat a stadion építése. Az MLSZ döntése értelmében az utolsó hazai találkozó után - amit labdarúgóink a Videoton ellen fognak lejátszani május 18-án-, kezdődhet meg a játéktér eltolása és a Széchenyi út felőli lelátó építése. A pályát ezúttal a lakótelep irányába fogják „elcsúsztatni”, és ezt követően a játéktér vadonatúj borítást kap. A gyepszőnyeg leterítése előtt nagy valószínűséggel a pálya fűtőrendszerét is megépítik. A játéktér felújítása mellett egy 12 soros főlelátót létesítenek. Az ehhez szükséges, több évre elosztott 400 millió forint állami támogatás rendelkezésre fog állni, illetve a TAO pénzekből is fordítanak majd erre a célra. A 2015-ös szezonban egy új, az eddiginél lényegesen modernebb eredményjelző készüléket is vásárolnak és lesznek további kisebb átalakítások is.
    A tervek szerint a klub igyekszik segítséget nyújtani a csapatot elkísérő szurkolók idegenb...
  2. Az online jegyelővétel alapján elkészítettem egy pontosabb, de nem hivatalos befogadóképességet.

    http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3012/Mezokovesd

    http://www.magyarfutball.hu/data/upl/2014/02/1393581964_mezokovesd_befogadokepesseg.jpg

    (A rajz kicsit aránytalannak tűnik, de nem készítettem másikat. Az állóhelyi befogadóképességek az én számításaimból kijött eredmények. Ehhez képest a valóságban ezek +/- irányban eltérhetnek.)
  3. A legnagyobb fejlesztések a Tűzoltó pályán lesznek. Ott közel 97 millió forintból egy 115*74 méteres, villanyvilágítással, mobil lelátóval, eredményjelzővel ellátott nagy műfüves pályát építenek, azon kívül 25 millió forintból lesz mellette egy ugyanekkora füves játéktér. Három és fél millió forintba fog kerülni a pálya kerítésének elkészítése.

    http://kovesdisport.hu/labdarugas/mezkoevesd-zsory/3236-soha-nem-latott-utanpotlas-fejlesztesek.html
  4. Véleményem szerint is több mint ezren voltunk hazaiak. Igaz ha jól tudom nem kelt el elővételben minden jegy, de ahogy figyeltem a beléptetésnél jó páran a helyszínen váltottak jegyet. Bent is ahogy néztem többen lehettünk a számunkra kijelölt helyen. A lelátón mivel 571 szék található, a TV-s közvetítés miatt kb 20-at nem lehetett használni. A lépcsőkön is ültek, valamint lelátó tetején is álltak. A lelátó tövében és a két oldalán, valamint az északi kanyarban is voltak páran. Szóval az 1200-1500 szerintem reális a hazaiaknak.
  5. Befogadóképesség:
    Ülő: (200 Fedett:0)
    álló 1200
    összes: 1400

    Nézőcsúcs:
    LABDARÚGÓ NB II KELETI CSOPORT, 26. FORDULÓ

    MEZŐKÖVESD–ZSÓRY–MTK BUDAPEST II 0–2 (0–1)

    Mezőkövesd, 300 néző. Vezette: Sándor Csaba (L. Tóth, Fehér)
    MEZŐKÖVESD: Tajti – Nagy P., Vámosi, Elek, Lakatos – Kovács P. (Bene, 65.), Hegedűs, Vitelki, Haburcsák (Surányi, 80.) – Bogdány, Szabó V. Vezetőedző: Huszák Géza
    MTK II: Szántai – Hajdú S., Kornis, Gál – Kákonyi (Szurkos, 91.), Melczer (Nagy T., 88.), Hauser, Forró, Pál Sz. – Nikházi (Hajdu Zs., 90.), Tischler. Vezetőedző: Cseh András
    Gólszserző: Pál Sz. (0–1) a 40., Tischler (0–2) a 89. percben
    MESTERMÉRLEG
    Huszák Géza: – A második félidőben azt játszottuk, amit szerettünk volna, helyzeteink azonban kimaradtak.
    Cseh András: – Végre megszakadt a rossz sorozatunk.
    http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nb-ii-az-mtk-ii-a-tatabanya-es-a-szigetszentmiklos-is-idegenben-nyert-2029029

    Hosszú nyeretlen időszak után végre dia...
  6. 2011.03.21, 22:55 - Maglód, Sportpálya
    Szívesen látnék képeket az elkészült új lelátóról.