magyarfutball.hu

Dorogi FC - Szentlőrinc SE 2 : 2 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2022.03.09, 15:30
  Tóth László, a dorogiak ügyvezetője arról tájékoztatta a Nemzeti Sportot, hogy a térségben március 9-én, szerdán 8 órától 16 óráig hálózatfejlesztés és karbantartás miatt előre meghirdetett áramszünet lesz, amely érinti a dorogi stadiont, továbbá a sportcsarnokot és a birkózócsarnokot is.

  A klub felvette a kapcsolatot az áramszolgáltató céggel és kérte, hogy más időpontban kerüljön sor a munkálatokra, de erre nem volt lehetőség. A problémát két aggregátor használatával lehetett volna áthidalni, de végül erre nem kerülhet sor, így a Komárom-Esztergom megyei klub tájékoztatta a Szentlőrincet a kialakult helyzetről.

  A baranyaiak megértették a dorogi stadionban kialakult szituációt, így a klubok az MLSZ-hez fordultak a mérkőzés elhalasztása céljából; a szövetség versenybizottsága végül belement az egyhetes halasztásba, így a Dorogi FC–Szentlőrinc meccset március 16-án, szerdán 15 órától játsszák le.

  A Dorognál bíznak benne, hogy a hálózatfejlesztés eredményeként áprilisban már akár villanyvilágításban rendezhetnek mérkőzéseket.

  2022.03.09
  https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-aramszunet-miatt-elhalasztottak-a-dorog-szentlorinc-meccset-2880799