magyarfutball.hu

BFC Siófok - Kaposvári Rákóczi FC 1 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2020.10.04, 15:25 (szerk.: 2020.10.04, 15:42)
  Csapatunk és a szakmai stáb a hétvégi Kaposvári Rákóczi elleni megyei derbi előtt ismét részt vett a kötelező COVID teszten, ami feltétele a pályára lépésnek a Merkantil Bank NB II-ben.

  Sajnos a koronavírus most is sújtja klubunkat: ezúttal 4 meghatározó játékos produkált pozitív eredményt, és mellettük a szakmai stáb 3 tagja.

  A protokoll szerint a székházba mindenki kézfertőtlenítés után léphet be, és maszkot kell viselni. A csapat 4-5 főnként külön öltözőben öltözik, és azt követően egyből kimennek a friss levegőre. Minden szakmai és a csapattal kapcsolatos megbeszélés a székházon kívül, a szabadban történik.

  A 7 fő az eredmények ismeretében el lett különítve. Rajtuk kívül egyéb betegség miatt is lesz hiányzónk a mai mérkőzésen, amelynek 17:00 a kezdési időpontja.

  Várjuk kedves Szurkolóinkat a találkozóra! Buzdítsák csapatunkat, hogy a sok probléma ellenére is jó eredményt érhessünk el!

  http://www.bfc-siofok.hu/a-pcr-teszten-ujabb-pozitiv-eredmenyek-szulettek
  A somogyi rangadót megelőzően négy siófoki labdarúgó produkált pozitív Covid-tesztet azok után, hogy szeptember közepén is regisztráltak náluk négy megbetegedést. Ráadásként ezúttal a szakmai stáb három tagja is hasonlóan járt, így Gál István vezetőedző helyett Mihalecz István szakmai igazgató irányított.

  http://rakoczifc.hu/huszaros-hajraval-nyert-csapatunk/