magyarfutball.hu

Nyíregyháza Spartacus FC - Aqvital FC Csákvár 2 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.16, 18:43
    Bár a múlt hét végi, Dorog elleni bajnoki mérkőzést el tudta halasztani csapatunk, holnap már pályára kell lépnie a hétközi forduló összecsapásán.

    - A helyzetünk nem egyszerű és akkor még finoman is fogalmaztam – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk asszisztens edzője, Berndt András, aki a koronavírus fertőzést elkapó Visinka Ede helyett vezette az elmúlt napok foglalkozásait. – Hiába gyógyult meg vezetőedzőnk, és lett negatív immár a tesztje, egyelőre nem mentesítették a karantén alól, így csak távolról irányíthatja az edzéseket. Ugyanez érvényes a fertőzésből felépült játékosainkra is, az ő sportorvosi engedélyüket bevonták, s majd csak egy hónap múlva léphetnek pályára. Mivel a teljes keret, tehát az egészséges játékosok is karanténba kényszerültek, míg a két negatív teszt elkészült, így csupán négy edzés van a hátunk mögött, mióta újra munkába állhatott az együttes.

    Milyen kerettel tudunk egyáltalában elutazni Nyíregyházára?
    - Ha minden jól megy lesz 11 olyan játékosunk, akik a felnőtt keret tagjai, közülük azonban hatan húsz év alattiak. A kispadra a tartalékkapusok mellett csupán öt ifistánkat tudjuk leültetni, már ha megérkezik addig a tesztjük eredménye, illetve a felnőtt játékengedélyük. Hiába vagyunk az Akadémia fiókcsapata, jelenleg az NB I-es gárda is szűkében van a játékosoknak, így a kooperációs szerződés alapján nem tudnak fiatalt átirányítani hozzánk a holnapi meccsre.
    Ennek fényében nem lehetnek vérmes reményeink …

    - Ha a legjobb csapattal állnánk ki a Nyíregyháza ellen, akkor sem mi lennénk a találkozó esélyesei. Igazából a holnapi bajnoki találkozó esetében nem lehet a szakmáról beszélni, megpróbáljuk valahogy túl élni a kialakult helyzetet.
    A holnapi bajnoki találkozó 19 órakor kezdődik a Nyíregyháza Városi Stadionban.

    http://aqvitalfc.hu/blog/2020/09/15/a-helyzet-nem-egyszeru/