magyarfutball.hu

KSE Iváncsa - Ferencvárosi TC II 1 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. KSE Iváncsa - Ferencvárosi TC II 2020
  2. KSE Iváncsa - Ferencvárosi TC II 2020
  3. KSE Iváncsa - Ferencvárosi TC II 2020
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: megyesi_mate
    2020.11.06, 20:45
    Beszámolóm a mérkőzésről:

    Mivel a listavezető Iváncsától mindössze csak 3 pont választotta el a forduló előtt, tartalékcsapatunk vasárnap lejátszhatta újjáalakulása óta első igazi rangadóját. Bár a tavalyi szezonnal ellentétben ezúttal nem a Nagyfradi érkezett Iváncsára, a pályán kívülről leskelődőket beleértve így is kb 400-450 helyi látogatott ki a stadionba, melyből olyan 40-en lehettünk vendégek.

    A korábbi meccsek alapján közel a legerősebb kezdőnkkel léptünk pályára és hamar kiderült, hogy itt tényleg a legjobbjainkra lesz szükség, ha pontot/pontokat akarunk szerezni. A 10. fordulóig kellett várni az első olyan meccsre, ahol nyilvánvalóan nem mi irányítjuk a játékot és birtokoljuk többet a labdát, bár azt sem lehetne mondani, hogy az Iváncsa akár egy percre is igazán beszorított volna minket. Az egyetlen nagy helyzet is hazai oldalról jött, az első félidőben azonban minket elsősorban a szemközti oldalon helyet foglaló lovak szórakoztattak, akiknek nem egy elmért átadás keserítette meg a délutánját.

    A félidőben beállt Ramadan, a csapat pedig szépen összeszedte magát. Az 51. percben lett meg az eredménye a jó startnak, ekkor egy remek kontratámadás során kapta meg Gera Zalán a labdát a jobb szélen, majd ahelyett, hogy beadta volna azt a másik oldalon érkező Ramadannak, hatalmas gólt vert a rövidbe. A folytatásban elsősorban iváncsai helyzetek, lövések adódtak, Szécsinek többször is bravúrral kellett védenie. A 89. percben egy szögletet követően Szécsi ugyan még egy nagy védésre jó volt, a kipattanót azonban zavartalanul paskolhatta be a kapuba Suszter, aki így be is állította a végeredményt. A mezőnyben a meccs során a hibátlanul játszó Leandro, illetve a góllövő Gera emelkedtek ki, a többiek, többek között Csonka és Ramadan nem nyújtottak semmi extrát, Csontos pedig ezúttal is formán kívül volt.

    A listavezető, illetve az elsőszámú bajnokaspiráns ellen ez a döntetlen is kifejezetten jó eredménynek számít és bár a bajnokságban ugyan így a harmadik helyre csúsztunk vissza, a legkevesebb kapott gólt továbbra is mi jegyezzük, az első hely pedig még mindig csak 3 pontra van. Két hét szünetet követően folytatódik majd a bajnokság, 27-én a Honvéd II-t fogadjuk 11 órás kezdéssel a Népligetben.

    Forrás: ulloi129.hu/2020/09/14/dontetlen-az-ivancsa-elleni-rangadon/


    Máté Csaba nyilatkozata:

    Az iváncsaiak igazolták, hogy nem véletlenül vezetik veretlenül a bajnokságot, a mérkőzésnek voltak időszakai, amikor bizony ránk tudták erőltetni az akaratukat. Bosszantó, hogy az utolsó percben egy szöglet után, egy lepattanó labdát követően egyenlítettek a hazaiak, de ha reálisan értékeljük a mérkőzést, a helyzetek alapján abszolút rászolgált az egyik pontra az Iváncsa. Kár, hogy így alakult, de el kell ismernünk, hogy a levegőben lógott a hazai gól, a végére kissé elfáradtunk, beszorultunk. Fontos tanulság, hogy a párharcokat a jövőben hatékonyabban kell megvívnunk, az ellenfél játékosai vasárnap többször is túl könnyen játszottak át bennünket, ezen mindenképp javítanunk kell. Ugyanakkor a csapatom dicséretet is érdemel, hiszen ígéretes kontrákat vezettünk, összességében pedig eddig jól állunk a tabellán. Alig hat hét alatt lejátszottunk 10 fordulót úgy, hogy közben többen is az első csapattal edzettek, ez próbára tette a csapatot.

    Forrás: www.fradi.hu/labdarugas/nb-iii/hirek/bosszanto-vegjatek-gera-golja-dontetlent-ert-ivancsan


    Képek eredeti minőségben: photos.google.com/album/AF1QipPWH-cVvvItkeUyNWgoqNyudptJkxYDq8_77MpC