magyarfutball.hu

Mezőkövesd Zsóry FC - Vasas FC 0 : 2 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
 1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.03.04, 23:31
  Vasas Drukkerkocsma:
  3 pont, egy jó csapat ellen, tegyük hozzá szerencsével. (az elmúlt fordulókban sok szerencsénk nem volt, remélem most újra a jó "oldalra" kerültünk smiley )

  Nálam a legjobbak Vaskó, Felix.

  Széleken nem voltunk jók, Hangya/Szivacski végigutazta a meccset. (Se támadásban se védekezésben nem tettek hozzá annyit, mint amit ez a meccs megkívánt volna)

  A második gól szép volt, végre egy végigjátszott akció.


  Martin "2 meteres" tank letere ,miert a szogletek bekanyaritoja ??? Debreceni fazont adott a vedelmunknek smiley Saglik mester picit ma faradtabban mozgott . Hol volt Kiraly ? O nagyon elt volna Saglik helyen . /hiba/


  Aki itt szerencsét, meg mákot emleget, annak figyelmébe ajánlom, hogy a 2 kapufás kövesdi helyzetnél Kire ellen szabálytalankodtak, a partjelző lengette a zászlaját, de a rigó nem vette észre, ezért alakultak ki a helyzetek.
  Klasszisokkal jobbak voltunk az ellennél, Gál mozgása nekem tetszett, focira emlékeztető megmozdulásai vannak, ami nem rossz jel.
  Ha nem kellene Korcsmárnak középpályást játszania, lenne egy kreatív játékos középen, simán hozhatnánk a meccseinket.
  Sokkal jobb a szám íze, mint egy hete, és nem csak a győzelem, hanem az időnként tetszetős játék miatt is.


  Szerintem 10 perce volt a második félidőben a kövesdnek. Amikor elöl képtelenek voltunk fél percig tartani a labdát, akkor rögtön ránk másztak.

  Jól cserélt a mester, mert megszűnt a frissítés után a gól veszély, sőt mi rúghattunk volna még.

  Előzetesen látatlanban elfogadtam volna ezt az eredményt, és azt hiszem ez most is jó. Ha megfogjuk a Halit, akkor nem lesz rossz ez a tavasz.


  Ezt a bíráskodást minden ellenvetés nélkül elfogadnám a többi meccsen is. Voltak hibái, de nem éreztem, hogy bele akar nyúlni a meccsbe. És ez nagy dolog manapság.


  A mecss embere Misi. Jól cserélt és szerkezetet váltott. Hoppá! 442.


  Azért azon van még mit csiszolni. A honlapon éleslátással a cserék után ki is találták a 3-5-2-t... Hogy ez a számítás hogyan jött ott ki, amikor a 3 védő mellé bejött a 4., azt nem tudom. smiley


  Nekem a kapu mögül 4-4-2-nekem tűnt. Igen van, Martin és Bálint is nehezen találta meg a helyét. Viszont úgy hogy bejött James, már nem volt olyan könnyű átjátszani a kp-t.


  Így jött ki: Nagy G. - Burmeister, Vaskó, Debreceni - Szivacski, Korcsmár, Manjrekar, Berecz, Ristevski - Gaál, Ádám.

  És a honlapon azt olvashattad, amit én a helyszínen láttam.