magyarfutball.hu

VLS Veszprém - Diósdi TC 4 : 0 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: fgymat
  2017.02.19, 13:23
  A műfüvesen volt:
  VLS Veszprém-Diósd
  4:0 (3:0)
  Veszprém, 100 néző. V.: Barna. VLS Veszprém: Hársfalvi – Krebsz, Felber, Dobsa, Gunther – Bene (Burcsik, 77.), Simon, Kocsis, Bognár (Molnár, 81.), Kókány – Márkus (Büki, 18.). Edző: Orbán Tamás. Diósd: Botlik – Bánhidi, Cservenka (Balázs, 46.), Fogas (Jacsmanik, 46.), Mag, Ribarics (Hazafi, 63.), Schmidtka, Slezák, Takács J., Takács M., Wágner. Edző: Nahóczky Attila.
  A labdarúgó NB III első tavaszi fordulójában alsóházi rangadót játszottak Veszprémben. A tizenhatodik bakonyiak azt a Diósdot fogadták, amely két ponttal és egy hellyel előttük állt a tabellán. A bajnokság második fél évében mindkét együttes a bennmaradásért harcol majd.
  A találkozót a stadion gyepének használhatatlansága miatt az Erdész utcai műfüves pályán rendezték meg.
  A vendégeknek nem sikerült elvégezniük szabályosan a kezdőrúgást, később kiderült, a suta mozdulat előrevetítette a Diósd mérkőzésen mutatott teljesítményét.
  A veszprémiek azonnal letámadták és beszorították ellenfelüket, de az első negyedórában csak két gyengécske lövésre futotta a vendéglátóktól. A 18. percben aztán Bognár hozta a jobb oldalról befelé a labdát, középre gurítását Gunther – aki ezúttal Roberto Carlos pozícióban, támadásokat is segítő balhátvédként futballozott - bombázta kapura, Botlik csak kiütni tudta a játékszert.

  A veszprémiek remek teljesítménnyel és sima sikerrel kezdték a tavaszt
  Fotó: Penovác Károly
  A szögletet a rövidre mozduló Kocsis fejelte szépen a kapu bal oldalába, 18. perc: 1:0.
  A gólt kényszerű csere előzte meg, Márkust kellett sérülés miatt lehozni, Büki jött helyette.
  A 28. percben Bene szép csel után gyengén lőtt, a labda a kapusé lett. Az első fél óra végén Bánhidi egyenlíthetett volna, de ígéretes helyzetben mellé helyezett.
  A másik oldalon ismét Bene került helyzetbe, a villámgyors szélső kiugrott, Botlik nagyot védett. A 38. percben először óriási hazai lehetőség maradt ki, a bal oldalon elfutó Kókány rosszul adott be, de a vendégek nem tudtak felszabadítani, a 16-oson belülre visszajuttatott labdát Büki továbbította a hálóba, 2:0.
  A 42. percben jött az újabb veszprémi találat, Bene futotta le védőjét a jobb oldalon, majd elegánsan a hosszúba helyezett, 3:0.
  Szünet után a Diósd próbált nyomást helyezni ellenfelére, és a letámadás majdnem sikert is hozott, az 51. percben Hársfalvinak kellett egy közeli fejest védenie.
  Éledt persze a bakonyi csapat is, egy szöglet után Dobsa fejelt zúgó kapufát. A 60. percben Bognár ziccerét védte bravúrral Botlik, majd a másik oldalon Wágner próbálkozását Hársfalvi hatástalanította magabiztosan.
  A 66. percben Bognár értékesítette a saját maga által kiharcolt büntetőt, 4:0.
  <<>>
  VLS VESZPRÉM-DIÓSD
  Fotó: Penovác Károly
  Egy kontrát követően Jacsmanik lőtt a jobb kapufa mellé, aztán a diósdi kapusnak volt ismét dolga, Burcsik kapáslövését tornázta ki, ki tudja, hogyan.
  A hajrában a szerencse a vendégekkel volt, az egyik kabaréjelenetszerű támadásnál a veszprémiek becsülettel sorozták a kaput, Botlik legalább két ziccert védett, miközben védői hosszú ideig nem tudtak felszabadítani.
  Rendkívül magabiztosan gyűjtötte be a három pontot a Veszprém, amely minden tekintetben jobbnak bizonyult a Diósdnál. A bakonyi csapat akár nyolc gólig is eljuthatott volna, ha jobban koncentrál, vagy ha nagyobb szerencséje van. A vendégeknél, akiknek egyedül kapusukat lehet dicsérni, nemcsak képességekben akadtak hiányosságok, mentális tekintetben is igen gyengének bizonyult a csapat.


  Orbán Tamás: - Uraltuk a mérkőzést, örülök, hogy sikerült győzelemmel kezdenünk a tavaszt. Nem volt egy súlycsoportban a két csapat, lőhettünk volna több gólt, de természetesen a néggyel is elégedett vagyok.
  Horváth Gábor


  forrás:
  https://veol.hu/sport/nb-iii-veszprem-foci-1818728
   
 2. avatar: Sanyi-Hungaria
  2017.02.19, 11:49
  Kérdés hogy a füvesen vagy a műfüvön volt a meccs