magyarfutball.hu

STC Salgótarján - FC Hatvan 1 : 0 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Sanyi-Hungaria
    2017.02.18, 20:45
    A Hatvani Ács Ádám a kispadon kapott sárga lapot
     
  2. avatar: Golyó
    2017.02.10, 15:55 (szerk.: 2017.02.18, 21:04)
    A Nemzeti Sport Online információi szerint az MLSZ versenybizottsága visszavonta a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő STC Salgótarján Szojka Ferenc Stadionban lévő centerpályájának hitelesítését, ami azt jelenti, hogy a klub egyelőre nem rendezheti meg a létesítményben az NB III-as hazai mérkőzéseit.

    „A létesítményben hiányosságok vannak, amelyeket a klub még nem orvosolt, ezért született meg a határozat – mondta Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője az NSO-nak. – Amint a klub jelzi felénk, hogy pótolta a hiányosságokat, tartunk egy újabb pályabejárást, és ha tényleg minden feltételnek megfelelnek, akkor ismét hitelesítve lesz a pálya."

    A klubnál nem aggódnak, Balga József ügyvezető szerint az első hazai meccset úgysem tudták volna a Szojka Ferenc Stadionban lejátszani.
    „A szövetség hiányol a stadionban kétszáz háttámlás széket, a kapufák cseréjét, az elektromos eredményjelzőt és a vendégoldali büfét, de terveink szerint egy hónapon belül pótoljuk a hiányosságokat – ecsetelte az ügyvezető. – Az első, február 18-án rendezendő, Hatvan elleni hazai mérkőzést a pálya használhatatlansága miatt amúgy sem tudnánk a Szojka Ferenc Stadionban rendezni, a tervek szerint ezt a találkozót az SBTC Tóstrandi műfüves pályáján játsszuk le.”

    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-iii-az-mlsz-dontott-nem-jatszhat-otthon-a-salgotarjan-2551611