magyarfutball.hu

Zalaegerszegi TE FC - KF Tirana 0 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 2. mérkőzés
játékvezető : Spathas Ilias (Görögország)
nézőszámok:
 1. kftirana.info: -
 2. Nemzeti Sport: 3.425
 3. nso.hu: 3.425
 4. ztefc.hu: 3.425
 5. nb1.hu: 3.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: balint
  2010.10.18, 15:23
  Hát ez a ziccer, Uraim! Idegenbeli iksz után itthon kikapni ilyen csapattól...
   
 2. avatar: NNS
  2010.07.15, 20:33
  Az Utrecht fél óra elteltével 3-0-ra vezet... Tényleg ennyire verhetetlen volt ez a Tirana?! :(
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2010.07.10, 14:50
  ez van! fel a fejjel! a ZTE-nek amúgy meg az egész védősorát le kéne cserélni


  Megint egy szabadrúgás nem hiszem el! Ez egy ki..szott nagy csalódás!!!


  Grat az albánoknak.
  Kemény kis csapat ez, emlékszem a Fradit hogy megtáncoltatták, az utolsó percben a kapufa juttatta tovább a zöldeket. Nem szégyen ez az eredmény, sajnos benne volt a pakliban. Gólt viszont talán illett volna lőni azért...


  Ami miatt mérges vagyok, hogy nem tudunk végre felhőtlenül örülni. Egyik csapatunk kivert egy jó csapatot, erre a másik meg kiesik még a sorozat elején.
  Volt itt egy hír, amiben sokan leírtuk a véleményünket a négy párosításról. A ZTE kapcsán a többség józan volt, tudtuk, hogy bele lehet zavarodni ezekbe a kőkemény harcosokba. Egyszerűen leszarják az esélyeket, mindent.
  Szégyennek nem nevezném, inkább helyünkre kerültünk, illetve ott maradtunk. Egy szinten vagyunk az albánokkal, ki-ki meccseket vívunk már klubszinten is. Néhány éve a Fradi remegett ellenük, a ZTE most kiesett. Alacsony szinten vagyunk, ez van, innen csak felfelé megy az út. Felejtsük is gyorsan el, mert ettől a víz kiver, savanyú nagyon ezzel szembesülni.


  Most jöhetnek a károgók, hogy ennyit ér a magyar foci, de a csalódást keltő eredmény ellenére én azt mondom, fel a fejjel. Sajnálom, hogy ilyen rövid lett a nemzetközi szereplés Zalában, de ha a szívemre teszem a kezem, az lett volna a meglepetés, ha minden flottul megy egy olyan csapatnál, ahol évek óta egy-egy játékos eladása jelenti az "életben maradást".


  Ha 2 méterről sem tudjuk belőni a kapuba a labdát akkor nincs miről beszélni, reggelig sem rúgtunk volna gólt, lényegében olyan volt mint a tavalyi Kaposvár elleni meccsünk, mentünk előre de egy idő után érezni lehetett h mi itt gólt nem rúghatunk. Taktikailag és erőnlétileg semmi különbség nincs a két csapat között. A magyar klubbfutball erejét sajnos tökéletesen prezentálja, hogy a tavalyi kupadöntős, 5. helyezett csapat nem bírt el az albán liga 3. (?) helyezettjével!


  z első féldiőt tényleg elbasztuk(ZTE),de a második félidőben egy másik ZTE JÖTT KI.támadt,támadt,de a szerencse nem áll mellénk.Néha-néha elég szép akciókat szervezett a csapat,ami megérdemelt volna egy gólt.Én szerintem,de tényleg csak szerintem a ZTE JOBB VOLT.Sajna a rengeteg kihagyott helyzte megbosszulta magát.Nagy mezőnyfölénybe játszott szerintem a ZTE.a Játékvezetés katasztrófális volt.bírói hiba miatt született a gól,egy olyan hülye szabálytalanságot fújt be,amit nem kellett volna.Szóval a bíró az albánok mellett állt.Sajnálom,hogy kiestek,de szerintem nem hoztak széygent a csapatra.Sokkalta jobbak voltak a mai meccsen,az albánoknak közük sem volt a meccshez.sZerintem gyorsan kifognak esni.Ez az én véleményem,nem kell egyetérteni.Csak nagyon leszeretettem volna írni,amit gondolok.


  Azért ez a tudósítás nincs beszélő viszonyban a realitásokkal: itt aztán szó nem volt nyomasztó mezőnyfölényről.
  Mielőtt még bárki elhinné biztosíthatom, hogy ez a Tirana a ZTE- nél semmivel nem gyöngébb csapat, a hazai bajnokság első felében biztosan helyük lenne.
  Balszerencsés gólt kaptunk sajnos, de a vendégek továbbjutása így sem érdemtelen. Nekik is voltak ziccereik, a kihagyott és vitathatatlan 11- esről már nem is szólva. Jár a gratuláció a vendégeknek.
  Ami aggasztó: ki fog gólt szerezni ősszel a ZTE- ben...?


  Azért valljuk meg- ERRE az eredményre nem számítottunk sad Ilyen nagy a baj Zalában? Ránézésre ez a nevek alapján,egy jó csapat . Akkor most mi van ? Nincsenek még formában ?


  Hazaértem, és aztkell mondjam egy olyan csapat ami 20 ziccerből egyet sem tud berugni, nem érdemel továbbjutást...
  Végig látható volt, hog Rudnevs-nek mennyi kedve volt játszani, kár volt ezt eröltetni.
  Ami a cikkirót illeti, hát nemtudom melyik meccset nézte, az albán kapus óriásakat védett, több ziccert akadt el benne...
  Fájó szivvel mondom azt, hogy a hollandoknak, mi egy továbbjutás esetén csak pofozózsák lettünk volna... talán jobb is igy.


  Nyilván azért nem számítottatok, mert néhányan nem vagytok tisztában az erőviszonyokkal.
  A Zete hozta amit tud, amit tavasszal is játszott, ez most erre volt elég. Szerintem nem sok hozzáértésre vall egy balszerencsés - megpattanó, védhetetlen - szabadrúgással elveszített EL- meccs után nagy bajról meg formáról rikogatni...


  ezen én is elgondolkodtam. írtam is, h ez az Albán csapat tele van vagy volt (kb 80%), vagy éppen aktív válogatott játékosokkal. a transfermarkt szerint nagyobb értéket visel a játékerő is. tudom nem pontos, de azért megközelítésnek jó. mindennek ellenére egy idegenbeli 0-0-t követően itthon azért illett volna behúzni a párharcot...

  a Nyitra ehhez az Albán csapathoz képest tényleg egy nagy lóf@sz.


  Messze voltunk mi itt a 20 ziccertől, de volt jópár, annyi biztos. Azonban ziccerekben az ellenfél sem maradt el tőlünk, s ne feledjük a legnagyobb ziccer is előttük adódott 11 méterről.
  Nincs itt mit károgni, mentek a srácok, a szokásos gondjaink megint jelentkeztek - nincs kispad pl. továbbra sem - kaptunk egy kutya balszerencsés gólt sorsdöntő pillanatban, ennyi. Mit kell itt Rudnevset vagy bárkit baszogatni!


  a ZTE éves költségvetése most hivatalosan csak 300 millió forint, a Tiranáé ennek többszöröse. Az a probléma, hogy ha egy magyar csapat ki akar törni ebből a pénztelenségből és fel szeretne zárkózni a környező országok élcsapatainak lehetőségeihez, akkor a rivális csapatok szurkolói és a sportujságírók egy része irigységből és rosszindulatból egy emberként fordul ez ellen a csapat ellen, szidja, gúnyolja és minden erejével szeretné visszahúzni a mocsárba.


  2 dolog:Kamber 7 méterről, ki a stadionból.
  Pavicevic:5 méterről a kapus kezébe...
  Amúgy észre kell venni, hogy Rudiék abszolút átlagos játékosok!


  Méghogy szégyen? nem szégyen, hanem óriási szégyen, a magyar foci lejáratása.
  Nehogy már az albánokat kezdje valaki magasztalni, leszerepelt a zete, és csank is végleg.
  ALÁZAT, ALÁZAt és ALÁZAt, csankot a blasz-ba kellene visszaküldeni, vagy inkább vadászni lufi szarvasokra. Nevetséges amit műveltek, szánalmas, arcpirító, SZÉGYEN ZTE.


  Komolyan dicsérni kellene most? Bíztam a zeteben, mint magyar csapatban,
  hogy egy k..... gólt rúgnak 210 perc alatt a 3. helyezett albán csapatnak.
  Örülnünk kellene ekkora szégyennek?
  A Vaduz különben jobb csapat mint ez az albán, azok kedvéért írom akik azt a meccset, ami
  szintén szégyen volt, emlegetik.
  Nem a zete ellen vagyok, de gondolkozzatok el egy kicsit, mit művelt most az Egerszeg és csank.
  Azonnali hatállyal ki kellene rúgni azt az embert.


  Jaj...
  Mikor a ZTE megverte a Manchestert,akkor sem dőlt minden angol a kardjába...
  Megesik az ilyen.


  Azt azért ne felejtsük el, hogy a ZTE mögött nem áll akkora tulajdonos, mint mondjuk a Győr, vagy a Vidi esetében. Nincsenek tízmilliók az igazolásokra. Tavaly is amolyan fekete lóként jöttek fel szépen a tabellán, a játékosállomány alapján hátrébb is végezhetett volna a ZTE. Ezt a csapatot Csank rakta össze ilyen jóra, úgyhogy most azok gondolkodjanak el ezen, akik őt fikázzák...


  Én is sajnálom, hogy ez lett a meccs eredménye, de szerintem nem érdemes Csankot bántani, mert már az nagy szó önmagában, hogy ezzel a kerettel kijutott a nemzetközi porondra. Ez, hogy idáig eljutott a ZTE egy személyben neki köszönhető.

  Pavicevic, Rudnevs, Illés, Balázs, stb. mind Csank felfedezettjei, 0 ft-os játékosok voltak...


  Egyet magyarázz meg: MIÉRT CSANK????
  Nem vagy tisztában a ZTE gondjaival.
  Örülünk hogy még létezünk. Megnyugtatlak, ha Csank nem lenne, már nem NB1-es csapat lenne a ZTE.


  Lehet, hogy most f.asz leszek, de elmondom: egyszerűen nem értettem a szezon során, hogy ebben a felállásban hogy tud ilyen jó lenni a ZTE. Sem Pavicsevics, sem Rudnevs nem az a fajta csatár, amelyik kiszolgálja a másikat, emellett a hiányzott egy igazi irányító (gondolom, Schultz hivatott volna betölteni ezt a szerepet, de valamiért nem vált be). De mégis működött. Be kell látni, hogy a nemzetközi porond más, mint a magyar bajnokság. Nem láttam a meccset, de el tudom képzelni, hogy az albánok 10x jobban küzdöttek/haraptak, mint akármelyik nb1-es csapat, attól függetlenül, hogy egyértelműen a kontrákra építettek. Nem lettek belőve helyzetek... előfordul. Mi egy sokkal gyengébb ellenfél ellen (Irtys Pavlodar) alig tudtunk helyzetet kialakítani, Kenő szabadrúgása döntött. Nemzetközi színtéren már nincs harmatgyenge ellenfél, ha esetleg mégis, abba nagy ritkán bele lehet futni, ill. megesik, hogy nagyon rossz napot fog ki egy magasabbra taksált csapat. Sajnos ezekre építhetünk jelen esetben.


  Sokan elhitték, hogy megverhetjük a többszörös bajnok és kupagyőztes albán csapatot... én reálisan csak reménykedtem egy esetleges továbbjutásban. Attól, hogy nem ismerjük az albán focit, még nem jelenti azt, hogy gyengébbek nálunk. Sőt...
  Sajnos tény, hogy 210 perc alatt nem tudtunk gólt lőni, a majdnem legjobb felállásunkban sem. Mentünk előre becsülettel, de ez kevés volt. Aki erre azt mondja, hogy szégyen, az nem ért a focihoz. Vagy csak fotelből ugat. Ezeknek azt javaslom jöttek volna ki, és élőben nézték volna meg a meccset.

  Sok sikert a még harcban álló magyar csapatoknak!


  A világért sem akarlak megbántani, de szerintem vetkőzd le elfogultságod. Csak és kizárólag a csapat tehet a kudarcról, ne keressünk már ilyen nevetséges indokokat, hogy az albán futball előrébb tart, mint a magyar... Elhiszem, hogy imádod ezeket a srácokat, de nem szabad levenni a vállukról a felelősséget. Legalábbis ennyire semmiképpen sem. A realitás az, hogy 1-2 góllal összesítésben kötelező lett volna továbbjutni.


  Hát... Érdekes eredmény... A ZTE ezt azért csinálta, hogy ne keljen pénzt költenie egy holland túrára... Semmi másért... A szurkolók remélem számonkérik ezt a teljesítményt a csapattól. Jövőre inkább induljon a Szolnok a kupában, ők is kb. ezt az eredményt érték volna el. Ez már rég nem arról szól, hogy melyik a jobb csapat. Minden évben ezt csinálják velünk a csapataink. Nem veszik komolyan a kupát. Aki viszont igen, az tud menni minimum 3 karikát a kupában. Az ilyen csapatokat nem engedném indulni!!! Ott kezdődik, hogy a felkészülést ilyenkor hamarabb kell kezdeni! Én magyarázzam el Jani bá-nak? Arról nem is beszélve, hogy addig sehova nem mehetnek a játékosok tárgyalni, míg le nem pörög legalább az első forduló. Rudnevs is ott fotózkodik kint, ahelyett hogy az edzésen pörögne... A másik csatár Dettó...


  Volt szerencsém a Zalasportos videóhoz, s az alapján kiejelenthetem, tegnap nem nyújtott valami egetrengető teljesítményt az albán gárda. Ami mondom, nem baj, csupán az a dühítő, hogy mi sem, sőt, kis túlzással Járási II-es szinten futballoztunk. Ha egy kicsit jobban odateszik magukat a fiúk, minden oké. Mondjuk meg vagyok róla győződve, hogy Pavi és Rudi fejben már teljesen máshol járt. Ha páran legalább egy picit is jobban összpontosítottak volna, messze nincs ennyi hiba. Meg mi ez már, hogy a gól után teljesen feladtuk a meccset? Oké, év eleje, hosszabbítás, mindenki a fülén veszi a levegőt, de legalább annyit megérdemeltek volna a nézők, hogy becsületből azért hajtanak még a fiúk az egyenlítésért vagy a fordításért. De nem, ők köszönik szépen, ennyi volt, inkább legyen vége minél előbb. Régen minden meccsen kinn szorítottam a Zetének, de jópár éve megszakadt valami - s nem, nem közvetlenül a bajnoki cím utáni gyengébb évek miatt. Hiába a jó eredmények, ha szar játékkal érjük el őket. A Csank-taktika nézhetetlen, a játékosok sem igazán szerethetők, én biztos vagyok benn, hogy néhány évig még tuti távol maradok a stadiontól. Mégegyszer hangsúlyozom, én nem elsősorban az eredmény miatt jártam meccsekre soha. Pl. a Stausszal elért 5. helyet ugyanannyira élveztem, mint a bajnoki címet.


  Egyébként nekem rohadtul hiányzik a sok néző és az álló tribün. Régen még élmény volt meccsre járni. Pl. mai szemmel egészen hihetetlen, mik történtek. Asszem az általad említett Garamvölgyi-szezon végén úgy rohantunk be a pályára, mintha bajnokságot nyertünk volna. smile Mondjuk akkoriban is volt két Rajcomar-szintű balfék cserecsatárunk. A Szőke Peti - akinek mellesleg a kezezésének köszönhetjük, hogy bennmaradtunk az első osztályban - és a... baszkikám, nem ugrik be a neve, pedig pár évvel később, ha jól emlékszem, valami szlovák csapatban stabil kezdő, sőt, majdhogynem sztár lett.


  forrás:
  http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=60551
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
  2010.07.09, 08:48 (szerk.: 2010.07.14, 11:59)
  Csank János: Gratulálunk az ellenfelünknek, jobban játszottak, mint azt vártuk. Mi idegesen és bátortalanul futballoztunk, de nem volt teljes a csapat koncentrációja sem. A kapu előtti helyzeteknél rendre rossz döntéseket hoztunk, emellett mindkét portás nagyszerű napot fogott ki. Nem vállaltuk be azokat a dolgokat, amiket ilyen szinten egyszerűen meg kell csinálni. Ellenfelünk gyorsan védekezett, szervezetten játszott, ez kissé meglepett bennünket. Csalódás, hogy egyik mérkőzésen sem tudtunk betalálni, de ami elszomorít, hogy a játékunkban egyszerűen nem volt benne a gól...

  A játékvezetés is gyenge volt, egy 11-est és több lest is elnézett a kárunkra, de természetesen nem ebben keresem a vereségünk okát.

  Sajnos elszalasztottuk annak a lehetőségét, hogy egy holland első osztályú csapattal megmérkőzzünk. A kiesésben viszont annyi jó mindenképp van, hogy nyugodtan készülhetünk a bajnokságra és helyrehozhatjuk az önbecsülésünket!

  Közönségünktől elnézést kérünk, végig kitartóan buzdítottak bennünket, nem ilyen játékot érdemeltek...

  forrás:
  http://www.ztefc.hu/index.php?pid=hir&id=2143

  Érthető, hogy önfeledten ünnepeltek.
  Mindkét találkozó rendkívül élvezetes és eseménydús volt. Az albán publikumnak, s ahogy láttam, a magyarnak is tetszett. Ennek örülök, de ennél jobban csak az tesz boldogabbá, hogy Utrechtbe utazunk.

  Minek köszönhetik az idegenbeli sikert?
  Tulajdonképpen két ténynek: az egyik, hogy rendkívül jól védekeztünk, fegyelmezetten, gyorsan próbáltuk megállítani az egerszegiek támdóit, a siker másik kulcsa pedig a jó kontratámadás. Megpróbáltunk, amikor lehetett, mindig a legrövidebb időn belül odaérni a zalai kapuhoz.

  Ennek ellenére csak egy gólt rugtak.
  Ne legyünk elégedetlenek. Bizonyos időszakokban szerencsénk volt, hiszen az Egerszegnek is sok helyzete adódott. A lényeg, hogy megvan a továbbjutás: az első mérkőzés számunkra kedvezőtlen eredménye után ez óriási bravúr.

  forrás:
  Nemzeti Sport 2010.07.09.
   
 6. avatar: magyarfutball.hu
  2010.07.06, 22:06
  A ZTE FC klubvezetése a csütörtöki KF Tirana elleni EL visszavágó mérkőzéssel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatja Tisztelt Szurkolóit:

  A találkozó 19 órakor kezdődik, a pénztárak 17 órakor, a kapuk pedig 17:30-kor nyitnak. A mérkőzésre a július 8-ig megváltott szezonbérletek érvényesek, a tagsági igazolvánnyal, örökös igazolvánnyal rendelkező szurkolóink részére a Keleti Tribünnél egy kaput nyitunk meg. A tavalyi VIP bérletek a mérkőzésre még érvényesek, a VIP karszalagokat a VIP bejáratnál fogják feltenni. A belépőjegyárak a 2010/2011-es bajnoki szezonban érvényes jegyárakkal lesznek azonosak.
  Kérünk mindenkit, hogy csapatunkat sportszerűen buzdítsák a mérkőzésen, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától és a rasszista, más nemzeteket, népcsoportokat sértő kijelentésektől.
  Hajrá ZTE!

  forrás:
  http://www.ztefc.hu/index.php?pid=hir&id=2130
   
 7. avatar: magyarfutball.hu
  2010.06.24, 11:23 (szerk.: 2018.02.04, 18:06)