magyarfutball.hu

Maglódi TC - Ferencvárosi TC "II" 1 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.01, 13:17
    A megerősítetatt NBIII-as csapat a harmadik Maglód otthonába látogatott. A 12 emberrel (és most nem a közönségre gondolunk) felálló Maglód megtartott egy pontot. A második félidőben az 1-1-es eredmény ellenére is kifejzetten jól játszottunk.

    1-1, Vége. Négy perc hosszabbítás után vége, a bíró hihetetlen volt – de csak nekünk, a stáb tagjai elmondták, Pest határa után mindig ilyen a bíráskodás…

    42. Fekete játékvezető szórakozik velünk, a tarthatatlan Abdit agyonrúgdossák és semmit nem ad meg neki. Egész hihetetlen, a második félidő olyan, mint a szerdai Barca-Inter, felborul a pálya.

    30. Megszereztük az egyenlítő gólt. A tarthatatlan Abdi megy el szép cselekkel, majd Szabót ugratja ki, aki két szép csel után hat méterről a kapu balsarkába gurít. Szép gól volt. Nagyon nyomunk, a bíró meg nagyon ellenünk van. 1-1!

    20. Bölcsföldit felrúgják a tizenhatoson belül, a bíró nem fütyül, közben bejött Sváb helyére Takács, Szabó pedig fellépett a csatársorba, 3-3-4-et játszunk, Szabó, Abdi, Bölcsföldi, Gárdos csatársorral.

    15. Forgács István technikai vezetőnél elpattant kicsit a cérna, s reklamál a bírónál az állandó téves itéletei miatt (mezőnyben csak ellenünk fúj a sporttárs), ezért felküldik a lelátóra.

    12. Előbb tizenhatról lőnek egyet rá a hazaiak, mellé menne, de megpattan, így ippeg megy el a kapufa mellett a kontrából Szabó Roland iramodik meg, majd Nyilasi lő, hatalmas helyzetben mentett a kapus. Jang a bemelegítésnél sajnos meghúzodott.

    1. Taktikát váltottunk, átálltunk három csatárra, Gárdos, Bölcsföldi, Abdi a felállás, Szabó Gárdos mögött, de még mindig támadó feladattal áll, jobb oldalt szeretnénk megbontani a hazaiak védekezését. A középpálya közepén Nyilasi és Vass munkálkodik.

    Szünet. A második félidőre jön majd Szabó Roland, Papp Máté helyére.

    45. Megszerezte a vezetést a hazai csapat, a 22 éves Michel kilép Baranyai és Alcantara közt, átjátssza magát Haberen, majd 6-7 méterről a kapuba passzol. 0-1

    38. Megvan az első igazi helyzetünk, Abdi megy el jobb oldalt, beadása a kaputól 10 méterre helyezkedő Bölcsföldi fejére került, csúsztatását Retezi nagy bravúrral ment kapufára.

    33. Michel kerül helyzetbe Baranyai luftja után Haber véd, de a labda megint a fekete csatár elé került, az ismétlést Alcantara kivágta a gólvonalról. Nálunk a labda, de kinyílunk, így lekontráznak rendszeresen.

    24. Az egyik maglódi középpályás cselezgetett, majd 22-ről lő- Justin elnézi, de szerencséje van: felső léc. Gyorsabbak vagyunk, nálunk van a labda, de gólveszélyt nem jelentenek támadásaink. Egyelőre.

    17. Már igen, Baranyai ment szögletre az utolsó pillanatban. Baranyai Alcantarával együtt nagyon magabiztos, Vattai nagyon aktívan lép fel, míg Nyilasi eddig meggyőzően irányít.

    16. Bölcsföldi lépett ki, de kicsit hosszú a labda, és ütközik a hazai kapussal. Viktor a földön marad, úgy tűnik meg is sérült, de aztán feláll. Helyzet még nem igazán volt

    7. Fura egy kicsit a felállás, Haber – Vattai, Baranyai, Alcantara, Sváb – Vass, Abdi – Gárdos, Nyilasi, Papp – Bölcsföldi felállásban 4-2-3-1-et játszunk, Abdi szürőből lép fel a támadásokhoz. Milovanovics azt kéri a mieinktől, hogy hangosan kérjék egymástól a labdát, s a földön játszanak.

    1. Kezdődött.
    16:28 Elkezdődik mindjárt, mi zöld-fehérben, a hazaiak sárga-kékben játszanak, mintegy háromszázan lehetünk.

    Remélem hozzá tudok tenni valamit a csapathoz rutinommal, s azt is, hogy meglesz a feljutás. Sok sikerélmény ér itt, s hálás vagyok a lehetőségért, hogy hozhatom formába magam.
    – Baranyai Tibor, aki ma is kezd, miután amatőr-szerződést írt alé a Fradinál

    16:10 Nem csakhogy fradisták a helyiek, hanem vad fradisták: a kispadok székei az Üllői útról leselejtezett, kopott zöld ülések.

    16:03 Fél órával a meccs előtt 100-150 helyi szurkoló van már a pályánál és az öltözők szomszédságában levő sörözőben, amely tele van Fradi-relikviákkal. A helyiek 80%-a legalább fradista, néhány idősebb szurkoló a fradista fiatalokat már évek óta ismeri.

    Sváb Daniék az összel 3-0-ra verték a Pest megyei csapatot, Ashmore, Fülöp és Lowton góljaival. Érdekes, hogy az akkori kezdőcsapatból csak egy ember léphet pályára ma is, Sváb mellett akkor az azóta már távozott Holczer, Lowton, Csiszár, Sinnott, Zsivoczky és Ashmore, Fülöp, Pölő és Pisanjuk kölcsönben szerepel az NBII-ben, Adnan pedig tegnap lépett pályára.

    A Maglód pályá a harmadosztályhoz képest modern, eredményjelző is van.

    https://ulloi129.wordpress.com/2010/05/01/fel-ottol-elo-maglodrol/#more-33918