magyarfutball.hu

Szombathelyi Haladás FC - IF Elfsborg 0 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga 2. selejtezőkör 2. mérkőzés
játékvezető : Ferreira João (Portugália)
nézőszámok:
 1. mlsz.hu: -
 2. haladasfc.nyugat.hu: 2.000
 3. nb1.hu: 2.000
 4. nso.hu: 2.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: gatyocat
  2009.07.27, 17:09
  kint voltam a meccsen szerintem több volt mint kétezer néző (legalább 3000)
  de azért szép volt Hali legalább becsületesen harcoltak. grat
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2009.07.24, 18:02
  2000 néző... Na mivan? A divatok otthon maradtak?


  hát legalább 1 UEFA pont. Azért szép volt Hali!


  Kezdjük onnan,hogy már szinte kiestünk.Másrészt azért nem megyek ki,hogy ott üljek a dög melegbe! Ha nem lett volna lezárva a b-közép kint lettem volna


  A meccset mi irányítottuk,de a svédek annyit engedtek,amennyi nekik a kényelmes továbbjutáshoz elég,nekünk pedig csak a helyzetekig.Igazi profi módján játszottak.Rengeteg hibával játszottunk,de ez betudható a túlzott akarásnak.
  Hatalmas csalódás volt,hogy alig voltunk.Már-már barátságos meccs hangulat volt,míg az egyik büdös szemét favágó le nem rúgta Skriba Mátét.Tartok attól komoly a baj sad

  Összességében kár,hogy kellett 25 perc és 1 hülye sárga lap ahhoz,hogy felpörögjünk.1 gólocskát megérdemeltünk volna,de hát ez nem érdemre megy,hanem gólra.Továbbjutott a jobb csapat,de nem 3 góllal jobbak Lucicék!


  Július van és mindenki nyaral, ez nem kifogás csupán ténymegállapítás. Egyébként tényleg magas szokott lenni a nézőszám - még az NB II-ben is - most ennyi volt. És akkor mi van...


  Ember 2500, 3000 és 4000 jegyárak mellett, 35 fokban, ha úgy érzed, ti többen lettetek volna egy ilyen kinti eredmény után 1000-nél, akkor neked valami komoly gondok vannak a realitás érzékeddel, vagy amnéziás vagy és már ki esett az előző szezonban hol hányan voltak.

  Hozzáteszem ez a ZTE-s kollégáknak is szólt, mert azok se szóljanak egy szót se ránk, akiknek egy Zeg-Halira iskolás gyerekekkel kellett feltölteni a stadiont...


  3 nap alatt 3500 km, aki ezt megcsinálja respektelem, én ott voltam, akárcsak a main is.


  Tisztességes eredmény egy jobb csapat ellen.
  Csak gratulálni tudok a Halinak, egy kört mentek, és nem kettős vereséggel búcsúztak.
  Sok sikert a bajnokságban!


  Nem a nézőket kell okolni a nézőszámért, hanem a klub elhibázott jegyár stratégiáját.

  Egy normál jegy 3000ft volt ami egy bajnokin 1200. Már a Kazahok ellen is lehetett látni, hogy kicsit fölé kalkulálták az árakat ott is volt 4000 néző. Most meg egy 0:3 után ugyanolyan jegyárak mellett ez sajnos várható volt.

  Nagyon sokan voltak akik kijöttek volna, csak még ezt a 3000ft-ot sem engedhették meg maguknak, mert ebben a fantasztikus országban vagy éppen munkanélküliek vagy egyszerűen ennyit nem tudnak elkülöníteni, mert nincs miből. Ezért kár őket szidni.

  Én a klubvezetés helyében (okulva az első meccs nézőszámából) csökkentettem volna a jegyárakat a felére és akkor még teltház is lehetett volna, bár 0:3 után az sem biztos, sok embernek sajnos ez is számít.

  Sebaj.

  Hajrá HALI!!


  Mai meccsen 1 góllal simán nyernünk kellett volna.Nekem a ma látottak alapján nem lett volna meglepetés a győzelmünk.


  az európai középmezőnytől lefelé ugyan szintén állnak az erősorrendek, ugyanakkor minden országnak becsúsznak ezek a blama-eredmények. nem tudom, figyeled-e az idei selejtezőket. Wisla Krakkó - Tallinn, Rosenborg - Karabak, Anortoszisz - Petrovac, Falkirk - VADUZ (!), Differdange - Rijeka (ez csak egy meccset nézve gáz, de akkor óriási), Aalborg - Szlavija, Helsingborg - Zesztafoni (még ha a végén úgy néz ki, be is húzzák a svédek nagy nehezen).
  eddig 2 kör ment le, a finneknek, lengyeleknek, norvégoknak, ciprusiaknak már kiesett az ország első számú csapata.
  a Loki meg bravúrral kiejtette a svéd bajnokot.


  Ez egy műfelháborodás. Nem tudom mennyire követed a magyar és az európai labdarúgás történéseit az utóbbi évtizedekben. Mi a meglepő és a felháborító az Újpest vagy a Haladás kiesésében? Az égvilágon semmi. Ha a Loki kihullott volna a svédek ellen, az is papírforma lett volna.

  Semmivel sem nyújtanak rosszabb teljesítményt a csapataink, mint ami nemzetközi összevetésben a büdzséjükből következhet, sőt... Igenis, a dolog 90%-ban pénzkérdés, kár ezt ragozni. Ha pl. a Loki egy párszázezer eurós éves költségvetéssel gazdálkodó csapat ellen kiesik, na azon lehet háborogni. Csakhogy ilyenek nemigen indulnak európai kupákban. Csórók vagyunk, nemzetközi összevetésben borzalmasan szegények a klubjaink. Ergo nem versenyképesek.


  A focinkkal baj van. Mivel bajban van már évtizedek óta, ezért teljesen egyértelmű, hogy nyáron szinte mindig véget is érnek számunkra az európai kupaküzdelmek.

  Mivel valószínűleg sem Te, sem én nem vagyunk a magyar foci megváltói, ezért csak annyit tudun k tenni, hogy tisztán látjuk a helyzetünket. Ha idáig eljutsz, akkor nem fogsz felháborodni ilyesmin, inkább örülni minden apró sikernek. Én szurkolok a Lokinak és a Kispestnek. Utóbbinak kb. annyi a sansza, mint az Újpestnek volt most; a Lokinak ennél több. Ha a Loki kiveri a Tallint, akkor már tuti, hogy ősszel lesz magyar csapat az európai porondon. Ez nem lenne kis bravúr.


  a meccs előtt épp azt mondtam a testvéremnek, hogy nemrég még a Kozármisleny (nem megbántásul!) ellen küzdöttünk, most meg az Elfsborg (!) ellen. Csakis elismerés illeti a csapatot! HAJRÁ HALI!!!


  Nna, röviden,
  ettől a Halitól, amely tavaly jutott fel, messze várakozásokon felül teljesített, ez is szép teljesítmény. Ami kötelező volt ebből a kupasorozatból, azt lehozták. Nyilván szerettek volna csodát tenni, ez most nem sikerült, Ennyi.


  Nem értem Csertői mestert!

  Az ok, hogy Sipos elment, Vörös elment (senki sem küldte őket, egyszerűen szabadon igazolhatóak voltak, és ők a pénz mellett döntöttek AKKOR, AMIKOR SZÜKSÉG LETT VOLNA RÁJUK.)

  De most az Ő távozásukkal egyszerre NBII-be estünk vissza? Nem értem na!

  Kenesei megsérült, Rajos beteg. Más csapatnál is van úgy, hogy 4-5 alapembert kell pótolni, és ettől még nem lesz NBII-es a csapata.

  Csertői mester! Nem fordulhat elő az, hogy esetleg Ön is hibás néhány dologban?
  Két embert mégiscsak maga küldött el nem? (Nem az említettekre gondolok.)

  Tessék csak szépen újra felépíteni a csapatot! Nem kell ledegradálni senkit sem!
  Aztán ha a jelenlegi csapatunk a középmezőnyben végez, akkor sincs semmi baj!

  Úgy nekimenni egy EL sorozatnak, hogy NBI-es csapat NBII-es szintű lett, kész öngyilkosság.

  Szóval nem értem Önt Csertői mester!


  forrás:
  http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=43824
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2009.07.24, 02:23
  Csertõi Aurél: Nem az egy edzõ álma, hogy minden évben új csapatot kelljen építenie. Egy jól mûködõ NB I-es csapatból, egy kevésbé jól mûködõ NB II-es csapatunk lett. Felejtsük el, hogy vérmes reményeink lehetnek a bajnokságban, fel kell kötnünk a nadrágot ahhoz, hogy erõs középcsapattá váljunk. A továbbjutás már kint eldõlt, sajnos a fiatalok és az új játékosok még nem épültek be a csapatba. Gratulálok az ellenfélnek.

  Magnus Haglund: Végig mi uraltuk a mérkõzést, különösen a meccs elején akadtak nagy lehetõségeink - szemben a Haladással, amelynek nem volt komoly helyzete. Akik most nem játszottak, azok rápihenhettek a hétvégi bajnokira, boldog vagyok, hogy továbbjutottunk. Ami a hõséget illeti: nem ez az elsõ eset, hogy ilyen melegben kell játszanunk, felkészültünk erre, profik vagyunk, az a dolgunk, hogy olyan körülmények között lépjünk pályára amilyenek várnak minket.


  forrás:
  http://www.pepsifoci.hu/node/38172
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2009.07.23, 11:39
  Magnus Haglund: Kíváncsian várom a találkozót, izgalmas összecsapás elé nézünk. Biztos vagyok benne, hogy a Haladás hazai pályán jobb játékra képes, mint idegenben. Mindenre felkészültünk, többféle forgatókönyvet is készítettem, de alapjában véve hasonló játékot szeretnénk játszani, mint múlt héten Borasban. Sokat szeretnénk járatni a labdát, elsősorban ráerőltetni akaratunkat az ellenfélre. Azt hiszem, ez a 3-0-s előny elég ahhoz, hogy továbbjussunk, de szeretnénk holnap is egy jó meccset játszani és persze nyerni. Egyébként rendkívül meg vagyok elégedve a körülményekkel. Remek talajú a pálya, jó a szállásunk, kellemes az időjárás, egyszóval minden passzol ahhoz, hogy holnap egy jó meccsen továbbjussunk. Természetesen összeállt már a fejemben a kezdőcsapat, ezt azonban maximum csak pár órával a kezdés előtt fogom megosztani a nyilvánossággal


  Csertői Aurél: Tudtuk és éreztük, hogy nagyon erős csapattal találtuk magunkat szembe. A kinti meccs ezt be is bizonyította, ráadásul az ottani eredménnyel esélyeink nagyon minimálisra csökkentek. Nagyon sok hibával játszottunk, önmagunkhoz képest sem hoztuk a maximumot. Tudjuk, hogy miben kell javulnunk, de ez most lehet kevés lesz. Az ilyen mértékű túlerő ellen, nem sok mindent tudunk tenni. Hogy mivel lennék elégedett a lefújás után? Ha jobb játékot mutatnánk, mint amit kint produkáltunk, természetesen ha meg tudnánk őket verni az is nagy öröm lenne. A továbbjutás lehetőségéről szerintem nincs értelme beszélni. Egy biztos: tisztességesen fogunk küzdeni – mondta a Nyugat.hu-nak Csertői Aurél.


  forrás:
  http://haladasfc.nyugat.hu/tartalom/cikk/41453_magabiztosak_es_titokzatosak_a_svedek
  http://haladasfc.nyugat.hu/tartalom/cikk/41449_csodara_fel_halista_fiuk
   
 5. avatar: NNS
  2009.07.19, 23:48
  Szintén nagyon nehéz helyzetben a Haladás. A szombathelyiek Svédországban vizitáltak és sajnos elég sima, 3-0-ás vereséget szenvedtek az Elfsborg otthonában. Háromgólos hátrányból indulva, idegenben lőtt gól nélkül, egy kifejezetten jó kis csapat ellen... Kisebbfajta csodára lenne szükség. Nehéz lesz, kutya nehéz, tartok tőle, hogy itt most már inkább csak a tisztes helytállás jöhet össze. Az viszont remélem összejön a Halinak. Persze azért a tisztesség megkívánja, hogy őket se temessük idejekorán. Meg persze azt is, hogy ugyanúgy szorítsunk nekik is, mint a többi kupaindulónknak. Mert az ugye nem kerül semmibe...

  foci.blog.fn.hu/bejegyzes/Kivalo_helyzetben_a_Loki/106228/